35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień bry
kawa jest ale śniadania niet bo nie wiem czy jajka na miękko czy jajecznica na szynce??? ktoś? coś?
miał być później spacer ale deszcz pada i wygląda jak jesień a nie wiosna!Mega, BISCA, efcia, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bry
u mnie jajecznica była wczorajDzisiaj zło tego świata czyli parówki
BISCA, anna maria, malgos741, efcia, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry, u mnie wczorajszy wieczór na likierach.. mniam.. poszedł w ruch kokosowy i macchiato ...skończył się o 2.00 ..spotkanie z kumpelą
Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Mega, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bry
U mnie cały czas choróbsko , mam taki katar że nie mam węchu . Byłam u lekarza ale nic specjalnego nie zapisał jak nie ma gorączki i oskrzela czyste.Tylko woda morska do nosa i inhalacja .Mąz za to ma kaszel i tak oboje się leczymy. Marysia też niestety zaczyna mieć katar a jest po antybiotyku.Niech to się już skończy może jak wiosna przyjdzie bo jestem już wymęczona.
Jedyne co minie pociesza to że wreszcie mogę się cieszyć nową kuchnią ,córka robi wypieki a ja dziś ugotowała normalny obiad.anna maria, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
jestem 35 + bliżej 40-tki
byłam aktywna na tym wątku dość dawno
muszę się Was zapytać, bo sporo tu doświadczonych staraczek
jestem po jednym nie udanym transferze invitro
pozostał nam jeszcze jeden zarodek
ale
mam pytanie, czy któraś ma doświadczenie ze stanem zapalnym endometrium ?
nie mam endometriozy, ale podczas histeriskopii zdiagnozowano mi stan zapalny, który przeleczyłam antybiotykiem (doxycykliną)
w badaniach kontrolnych po leczeniu z wyników wynika, że stan zapalny się utrzymuje
mam kolejny antybiotyk (azytromycynę)
lekarz nie zalecił kolejnych badań kontrolnych przed crio transferem (IVF)
bo co do zasady powinnam się wyleczyć...
ale przyznam szczerze, matwi mnie to
szukam więc kogoś, kto słyszał o takich przypadkach lub też borykał się z takim problemem
bo przyznam, jestem w kropce...