X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rób tylko komputerowy! Tylko.
    Te ręczne to porażka.

BISCA lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Rób tylko komputerowy! Tylko.
    Te ręczne to porażka.
    ok dzięki

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem wobec siebie jako kierowcy bardzo krytyczna, ale ja dużo jeżdżę i ostrożnie, nawet za bardzo jak twierdzi mój mąż :-) to chyba wynika ze świadomości co się stało w moim życiu przez wypadek samochodowy... Uwielbiam za to byc pasażerem :-P

Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam dynie piżmową, cukinię, paprykę 3 kolory, dobrą kiełbaskę i robię leczo na obiad :-)

Bozia3, ComeToMeBaby, Karolcia77, BISCA, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry sobotnio.

Wczoraj miał byc romantyczny wieczór.

Waciak usnął w połowei fimu i chrapał zagłuszjąc dialogi. Ja nie mogłam dopić lampki wina. Potem wrócił mój Perworodny i łaził robiąc sobie kolację, ogladania zero bo gadał jak najęty.
    Jak juz przyspiałam w salonie to ocknął się Waciak i wyspany nabrał chęci na igraszki.
    W kulminacyjnym momencie przyszedł pod drzwi Pierworodny zapytać o jakąs pierdołę.

Bilans wieczoru:

Łeb boli, kanapa w salonie jakaś twarda, pies szczeka pod oknem, ciągle ktoś jeździł w nocy pod naszym domem (w sypialni jakoś tak nie słychać),  suszy po tym winie, plecy bolą....

Za stare my na te romantczne wieczory.

Magdala, ComeToMeBaby, Karolcia77, Bozia3, BISCA, Dziobak, beates, Sabina, Mega, silvia, malgos741, Jastra, moremi, Mimbla, peppapig, satori lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspomagane komputerowo dziwnie brzmi, więc weszłam na ten cennik i jest to badanie metodą CASA. Bozia, rób to, to jest to. A jeśli chcesz dowiedzieć się czy czasem w nasieniu nie ma bakterii zróbcie też posiew za jednym zamachem. Wbrew pozorom takie małe bakterie mogą dużo namieszać, a lekarze bardzo często ignorują taką możliwość.

Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Kupiłam dynie piżmową, cukinię, paprykę 3 kolory, dobrą kiełbaskę i robię leczo na obiad :-)
    leczo z dynią? co się na tym świecie wyrabia....:)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wspomagane komputerowo dziwnie brzmi, więc weszłam na ten cennik i jest to badanie metodą CASA. Bozia, rób to, to jest to. A jeśli chcesz dowiedzieć się czy czasem w nasieniu nie ma bakterii zróbcie też posiew za jednym zamachem. Wbrew pozorom takie małe bakterie mogą dużo namieszać, a lekarze bardzo często ignorują taką możliwość.
    czyli seminogram CASA plus posiew?

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czyli seminogram CASA plus posiew?
    Tak

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja jestem wobec siebie jako kierowcy bardzo krytyczna, ale ja dużo jeżdżę i ostrożnie, nawet za bardzo jak twierdzi mój mąż :-) to chyba wynika ze świadomości co się stało w moim życiu przez wypadek samochodowy... Uwielbiam za to byc pasażerem :-P
    no w takim wypadku - to nie ma co się dziwić, że jesteś ostrożna...
    a ja jako pasażer też lubię, ale nie z każdym....ale jak jest ok i dłuższa trasa - to jestem z tych, co to dojadą do granic miasta i już śpią, a potem budzą się na miejscu...po kilku godzinach...

ivf-ivf, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    leczo z dynią? co się na tym świecie wyrabia....:)

Ja zawsze z dynią robię, generalnie bez żadnego przepisu, tak z głowy :-) a Ty jak robisz?

• BISCA Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez ma pytanie
    Jak dlugo jest wazne badanie nasienia ?

U n'as 6 miesiacy

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja zawsze z dynią robię, generalnie bez żadnego przepisu, tak z głowy :-) a Ty jak robisz?
    ja robię papryka, pomidory, cebula...dodaję czasami cukinię - ale to jako wypełniacz, jeśli potrzebuję więcej...
    tak normalnie klasyczne leczo to tylko te trzy składniki - plus oczywiście kiełbasa

krycha.stara lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja robię papryka, pomidory, cebula...dodaję czasami cukinię - ale to jako wypełniacz, jeśli potrzebuję więcej...
    tak normalnie klasyczne leczo to tylko te trzy składniki - plus oczywiście kiełbasa

Ok :-) to ja mam na bogato :-P ale bez cebuli, bo po cebuli mam zgagę.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no w takim wypadku - to nie ma co się dziwić, że jesteś ostrożna...
    a ja jako pasażer też lubię, ale nie z każdym....ale jak jest ok i dłuższa trasa - to jestem z tych, co to dojadą do granic miasta i już śpią, a potem budzą się na miejscu...po kilku godzinach...

To ja mam podobnie.

Jazda działa na mnie usypiajaco. Z tym, ze tylko jak jeżdżę z mężem. Wtedy się nie boję.

Sama jak kierowca na dłuzsze trasy nie czuję się pewnie. Mam jakis lęk, że zasnę za kierownicą. Zdecydowanie wolę być wtedy pasażerem. :-)

Bozia3, ivf-ivf lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    gretka - a jaka jest różnica pomiędzy "seminogram manualny", a "seminogram wspomagany komputerowo"? lepszy ten komputerowy?
    komputerowy lepszy

Bozia3 lubi tę wiadomość

gretka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry sobotnio.

Waciak usnął w połowei fimu i chrapał zagłuszjąc dialogi. Ja nie mogłam dopić lampki wina. Potem wrócił mój Perworodny i łaził robiąc sobie kolację, ogladania zero bo gadał jak najęty.
    Jak juz przyspiałam w salonie to ocknął się Waciak i wyspany nabrał chęci na igraszki.
    W kulminacyjnym momencie przyszedł pod drzwi Pierworodny zapytać o jakąs pierdołę.

Bilans wieczoru:

Łeb boli, kanapa w salonie jakaś twarda, pies szczeka pod oknem, ciągle ktoś jeździł w nocy pod naszym domem (w sypialni jakoś tak nie słychać),  suszy po tym winie, plecy bolą....

ale zaraz zaraz....łeb boli z jakiego powodu - skoro nie mogłaś dopic lampki wina...;) no chyba, że z tego - że syn przeszkodził...:)

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry sobotnio.

Bilans wieczoru:

A wiesz czemu to wszystko? Wiesz? Bo corka ma nie miala komorki!! Tak to by pierworodny gadal z nia i tylka wam nie zawracal... ;) :P

macduska lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A wiesz czemu to wszystko? Wiesz? Bo corka ma nie miala komorki!! Tak to by pierworodny gadal z nia i tylka wam nie zawracal... ;) :P
    o to może być powód..:) Dziobak - natychmiast oddaj córce komórkę!! Może dzisiaj na coś się to zda...

Dziobak, macduska lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale zaraz zaraz....łeb boli z jakiego powodu - skoro nie mogłaś dopic lampki wina...;) no chyba, że z tego - że syn przeszkodził...:)

Bo jednak ją wymęczyłam. :-)
    Ogólnie to chyba po prostu SKS.

Bozia3 lubi tę wiadomość

‹‹ 13519 13520 13521 13522 13523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ