35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:właśnie jestem po wizycie u niej -byłam dziś skoro świt, po kolejnym monitoringu. Ona mnie wciąż ogląda i twierdzi, że nie ma absolutnie czego się doczepić - mam regularne, dobre cykle, mam owulacje prawie zawsze, jeśli bym miała zbuki- to zdarzałyby się ciąże biochemiczne - a ja takich nie mam - no chyba, że coś przegapiłyśmy - ale to się może każdej zdarzyć...Ona mi da kolejny raz clo, ale chce powtórnych badań faceta.
3 lata temu zrobił jeden raz - wszystko ok było - tylko morfologia na granicy normy - miał 5%. Potem pół roku suplementów (ale to na własną rękę, bo ginka nie czuje w związku z nimi entuzjazmu)no i zaskoczyłam.
Teraz powiedziała, że ma powtórzyć - bo jak już coś - to widzi problem w nim...i zanim się znów zacznę faszerować clo - ona ma zobaczyć jego wyniki..no nic zobaczymy
No tak, lepiej sprawdzic co w trawie piszczy.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Kierowcy niedzielni i kierowcy łamiacy przepisy ruchu drogowego jezdzac z telefonem przy uchu na czerownym swietle sa tak samo niebezpieczni albo i nawet gorzej .Ale to moje zdanie
,innych kierowcow i moich kolegow i kolezanek po fachu z drogowki
ehhhh
kapturnica, Mega, malgos741, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie tylko w weekendy. Zdarza mi się również we wtorki i czwartki.
P.S. Tez mam znajomych w drogówce - to są też ich opowieści...krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Bozia, nie o tym było. Oczywiście że jeśli jedziesz rozpędzona i akurat światła się zmieniają to ostre hamowanie w tym momencie spowoduje skutki o których piszesz. Ta dyskusja przypomina dyskusję o szczepionkach.
P.s. Jechałam kiedyś w środę. Liczy się?kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bozia, nie o tym było. Oczywiście że jeśli jedziesz rozpędzona i akurat światła się zmieniają to ostre hamowanie w tym momencie spowoduje skutki o których piszesz. Ta dyskusja przypomina dyskusję o szczepionkach.
P.s. Jechałam kiedyś w środę. Liczy się?
Lepiej byś zareagowała na pytanie tematyczne - gdzie zrobić dobrze badanie nasienia - a nie wałkowała jazdy samochodem... -
Aasiula wrote:Ja tez ma pytanie
Jak dlugo jest wazne badanie nasienia ?
moj robil w styczniu- dobra- a w klinice bylam w maju( wiadomo bylo ze 3 mce visanne i nie kazali powtarzac)ale i tak wyslalam w sierpniu i byly jeszzce lepsze- a podejscie w grudniu i nie trzeba bylo nowychAasiula, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
Bozia3 wrote:Dobra już dajmy spokój...
Lepiej byś zareagowała na pytanie tematyczne - gdzie zrobić dobrze badanie nasienia - a nie wałkowała jazdy samochodem...Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:pewnie zalezy od wyniku,ale jak dobre to pewnie dlugo
moj robil w styczniu- dobra- a w klinice bylam w maju( wiadomo bylo ze 3 mce visanne i nie kazali powtarzac)ale i tak wyslalam w sierpniu i byly jeszzce lepsze- a podejscie w grudniu i nie trzeba bylo nowych
Ze pewnie nie trzeba robic .
Zobaczymy
Dzieki dziewczynymalgos741, moremi lubią tę wiadomość