35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 15:49 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 10 marca 2016, 19:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O czym to ja chcialam...
Aha, avokado. Uwielbia ale chyba mam jakas forme uczulenia, bo mnie okrutnie zoladek boli po nim. Musze unikac.
A zalatek to polecam przepis Dziobaka z selerem naciowym, jablkiem, orzechami imajonezem. RewelacjaDziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajtek daje w kość pod wieczór,ale w końcu zasnął. Usypia w naszym łóżku. Wariacje wanienkowe robią swoje. Cycek trochę przytulania,obowiązkowa sowa i kostka z gwiazdkami. Zasypia zwykle bez marudzenia.Potem przenoszę go do łóżeczka. Zdarzyło się nam zasnąć i chłop spał na kanapie. Bo tak sie tu rozłożymy. Kajtek jest naszą antykoncepcją
BISCA, iwcia77, ComeToMeBaby, efcia, satori, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Kajtek daje w kość pod wieczór,ale w końcu zasnął. Usypia w naszym łóżku. Wariacje wanienkowe robią swoje. Cycek trochę przytulania,obowiązkowa sowa i kostka z gwiazdkami. Zasypia zwykle bez marudzenia.Potem przenoszę go do łóżeczka. Zdarzyło się nam zasnąć i chłop spał na kanapie. Bo tak sie tu rozłożymy. Kajtek jest naszą antykoncepcją
Rozkosznie !peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam połazić po forum i zerknłam do inessy, noo jest już w szóstym miesiącu. Trzymam kciuki. Przypuszczam,że jest szczęśliwa ale się boi. Ja umierałam ze strachu. Ten strach trochę zostaje, na szczęście przeradza się w szczescie
BISCA, Natka_79, Reni lubią tę wiadomość