35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Gratuluje takiego pozytywnego podejscie. Bedzie - super, nie bedzie - tez dobrze. Fakt, ze jak dwojeczka juz na stanie, to zmienia postac rzeczy. W mojej sytuacji, jestem "skazana" na starania do skutku albo menopauzy
Bisca, mam nadzieję, że "w końcu" się Wam uda. Masz w sobie tyle pozytywnej energii i ciepłaBISCA, Nickita, Sabina, *aga*, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
idę do sklepu kupić żwirek..bo właśnie nastąpił bunt - kupa na środku łazienki i podlane sikami buty w przedpokoju. Moja kocica ma charakter...a tylko dzień opóźnienia ze zmianą kuwety...ehhh a miało być tak ładnie - w szlafroku do południa przy kawie udając, że sprzątam
ivf-ivf, BISCA, macduska, Dziobak, Sabina, *aga*, beates, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Bisca, mam nadzieję, że "w końcu" się Wam uda. Masz w sobie tyle pozytywnej energii i ciepła
ivf-ivf, Nickita, BISCA, beates, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:idę do sklepu kupić żwirek..bo właśnie nastąpił bunt - kupa na środku łazienki i podlane sikami buty w przedpokoju. Moja kocica ma charakter...a tylko dzień opóźnienia ze zmianą kuwety...ehhh a miało być tak ładnie - w szlafroku do południa przy kawie udając, że sprzątam
Wspolczuje. My nie mamy z tym problemu od kiedy zamontowalismy klapke dla kota. Wychodzi i wchodzie kiedy chce. Od tej poty w kuwetach zcysto i pusto. Mam nadzieje, ze robi w doniczki sasiadow hihihiivf-ivf, Sabina, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wspolczuje. My nie mamy z tym problemu od kiedy zamontowalismy klapke dla kota. Wychodzi i wchodzie kiedy chce. Od tej poty w kuwetach zcysto i pusto. Mam nadzieje, ze robi w doniczki sasiadow hihihi
Mój najstarszy kocur też wychodzi, reszta siedzi w domumąż chce kociarnie w ogrodzie budować
taki mały domek ocieplony, pomysł zgapiony od sąsiadów.
BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wspolczuje. My nie mamy z tym problemu od kiedy zamontowalismy klapke dla kota. Wychodzi i wchodzie kiedy chce. Od tej poty w kuwetach zcysto i pusto. Mam nadzieje, ze robi w doniczki sasiadow hihihi
Mialo byc mam nadzieje, ze NIE robi w doniczki !Nickita, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia gratulacje! Robicie to bardzo po skandynawsku. Tu najpierw sie mieszka razem, rodza sie dzieci, jesli wszystko funkcjonuje poprawnie i milosc ciagle trwa ( mimo wszystko
) to sa zareczyny a potem slub. Ja tez bym sie skłaniala ku trmu, ze to dosc zdrowy porzadek rzeczy.
Niech sie Wam szczesci!ivf-ivf, BISCA, Sabina, macduska, sandra80, *aga*, Bozia3, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość