35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Ja się na mojego męża nie potrafię gniewać, w moich oczach jest idealny
to chyba jakaś aberracja
cieszyć się trzeba z tego....
ja na swojego się złoszczę nocami - jak chrapie...Dziobak, ivf-ivf, BISCA, *aga* lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to się zdarza...podobnie o swoim pisała kiedyś Janda...po prostu nic nie denerwuje - nawet sposób zasypywania cukrem herbatę...
cieszyć się trzeba z tego....
ja na swojego się złoszczę nocami - jak chrapie...
Mam w domu Tatarak, ostatni film przy którym mąż Jandy pracował chyba, bardzo wzruszająca historia, wpleciona w film, taki monolog Jandy o życiu i umieraniu... plakałam jsk bóbr.
Muszę ponownie obejrzeć, kiedyś Pestkę katowałamdziś już Jandę mniej lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 13:03
Nickita, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello dziewczyny
Za potrzebujące trzymam kciuki dalej..
Trochę spraw mam do załatwienia i jeszcze robota i czas mało ..jak dotrę do domu to padam..Nickita lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ivf-ivf wrote:Masz to ustrojstwo? Kupiłaś ten z Lidla?
Potem się okazało, że mają wszystko, oprócz funkcji interwału dla ciast - a to w sumie jest największa zaleta .
Ja mam oryginalny - i bardzo sobie chwalę - nie jest to antidotum na wszystko, ale wyrabianie ciast, zupy, masy (z podgrzewaniem), mielenie kawy, parmezanu, lodu, ksylitolu na puder i wiele innych bardzo ułatwia życie....ivf-ivf, BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Nie z lidla - tego z lidla chciałam kupić bratu w prezencie, ale zniknęły o 8.01.
Potem się okazało, że mają wszystko, oprócz funkcji interwału dla ciast - a to w sumie jest największa zaleta .
Ja mam oryginalny - i bardzo sobie chwalę - nie jest to antidotum na wszystko, ale wyrabianie ciast, zupy, masy (z podgrzewaniem), mielenie kawy, parmezanu, lodu, ksylitolu na puder i wiele innych bardzo ułatwia życie....
Zastanawiam sie nad nim. À le musze troche budzet opracowac bo mnie podatki w tym roku zjadly.
-
ivf-ivf wrote:Bozia robisz coś, czy nic nie robisz? Bo ja miałam robić, a nie robię
jak żyć...
ivf-ivf, Nickita, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:niestety na razie nic..znaczy wyszłam do sklepu po żwirek i migdały i wstąpiłam niechcący do ciucholandu - przymierzyłam kilka sukienek wieczorowych - żeby się zobaczyć w ewentualnych kolorach....kupiłam gorset nowy z metką za kilka groszy....no i wróciłam do domu. Zmieniłam kuwetę i teraz właśnie zamierzam się zabrać za ciasto...sprzątanie w trakcie...hehea jest 14.00 - za 2-3 godziny wszyscy wrócą do domu, a ja w dupie....
Kurcze, moi wrócą ok. 14.50... no nic, muszę się ogarnąćBozia3 lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Zastanawiam sie nad nim. À le musze troche budzet opracowac bo mnie podatki w tym roku zjadly.
BISCA lubi tę wiadomość