X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja się na mojego męża nie potrafię gniewać, w moich oczach jest idealny :-) to chyba jakaś aberracja :-P
    to się zdarza...podobnie o swoim pisała kiedyś Janda...po prostu nic nie denerwuje - nawet sposób zasypywania cukrem herbatę...:) cieszyć się trzeba z tego....
    ja na swojego się złoszczę nocami - jak chrapie...

Dziobak, ivf-ivf, BISCA, *aga* lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bozia wrzuć w wolnej chwili przepis na zupę dyniową z krewetkami i kawiorem.

Zaintrygowałaś mnie.
    Wacia wrzucę - przepis jest na themomix, ale można spokojnie zmodyfikować.

macduska lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to się zdarza...podobnie o swoim pisała kiedyś Janda...po prostu nic nie denerwuje - nawet sposób zasypywania cukrem herbatę...:) cieszyć się trzeba z tego....
    ja na swojego się złoszczę nocami - jak chrapie...

Mam w domu Tatarak, ostatni film przy którym mąż Jandy pracował chyba, bardzo wzruszająca historia, wpleciona w film, taki monolog Jandy o życiu i umieraniu... plakałam jsk bóbr.

Muszę ponownie obejrzeć, kiedyś Pestkę katowałam :-) dziś już Jandę mniej lubię :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 13:03

Nickita, Bozia3 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wacia wrzucę - przepis jest na themomix, ale można spokojnie zmodyfikować.

Masz to ustrojstwo? Kupiłaś ten z Lidla?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nickita wrote:
    nie mogłam się skupić na Tataraku bo ciągle mnie jej usta rozpraszały;)

:-) ja bardzo polskie kino lubię.

Nickita lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nickita wrote:
    mi się bardzo podoba Janda w "Boskiej". No wymiata.

Ja ją lubię mniej przez poglądy, które lansuje :-) jako aktorka jest bez zarzutu :-P

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nickita wrote:
    jasne, pewnie bromu jej po cichu dosypuje;)

Nie :-) nawet mi lobotomii nie robił :-)

Nickita, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nickita wrote:
    ivf-ivf, ciekawe co tam wyedytowałaś potem w tym poście;)

Literówkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja ją lubię mniej przez poglądy, które lansuje :-) jako aktorka jest bez zarzutu :-P
    a Kondratiuka Bar pod Młynkiem widziała?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisunia wrote:
    a Kondratiuka Bar pod Młynkiem widziała?

Nie, poszukam sobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Nie, poszukam sobie.
    fajna komedia...jesli lubisz jego klimaty oczywiście

ivf-ivf, Nickita lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczyny ;)
    Za potrzebujące trzymam kciuki dalej..
    Trochę spraw mam do załatwienia i jeszcze robota i czas mało ..jak dotrę do domu to padam..

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Masz to ustrojstwo? Kupiłaś ten z Lidla?
    Nie z lidla - tego z lidla chciałam kupić bratu w prezencie, ale zniknęły o 8.01. :) Potem się okazało, że mają wszystko, oprócz funkcji interwału dla ciast - a to w sumie jest największa zaleta .
    Ja mam oryginalny - i bardzo sobie chwalę - nie jest to antidotum na wszystko, ale wyrabianie ciast, zupy, masy (z podgrzewaniem), mielenie kawy, parmezanu, lodu, ksylitolu na puder i wiele innych bardzo ułatwia życie....

ivf-ivf, BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nickita wrote:
    spoko, nie będę wprowadzać nieprzyjaznej atmosfery;)
    różne poglądy, to jeszcze nie nieprzyjazna atmosfera :) całkiem to normalne, że są różne..

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem co u mamy3
    Chyba juz urodzila, nie ? Ktos pamieta, kiedy ona zaszla ?

Bozia3 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie z lidla - tego z lidla chciałam kupić bratu w prezencie, ale zniknęły o 8.01. :) Potem się okazało, że mają wszystko, oprócz funkcji interwału dla ciast - a to w sumie jest największa zaleta .
    Ja mam oryginalny - i bardzo sobie chwalę - nie jest to antidotum na wszystko, ale wyrabianie ciast, zupy, masy (z podgrzewaniem), mielenie kawy, parmezanu, lodu, ksylitolu na puder i wiele innych bardzo ułatwia życie....

Zastanawiam sie nad nim. À le musze troche budzet opracowac bo mnie podatki w tym roku zjadly.

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    różne poglądy, to jeszcze nie nieprzyjazna atmosfera :) całkiem to normalne, że są różne..

Bozia robisz coś, czy nic nie robisz? Bo ja miałam robić, a nie robię :-P jak żyć...

Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Bozia robisz coś, czy nic nie robisz? Bo ja miałam robić, a nie robię :-P jak żyć...
    niestety na razie nic..znaczy wyszłam do sklepu po żwirek i migdały i wstąpiłam niechcący do ciucholandu - przymierzyłam kilka sukienek wieczorowych - żeby się zobaczyć w ewentualnych kolorach....kupiłam gorset nowy z metką za kilka groszy....no i wróciłam do domu. Zmieniłam kuwetę i teraz właśnie zamierzam się zabrać za ciasto...sprzątanie w trakcie...hehea jest 14.00 - za 2-3 godziny wszyscy wrócą do domu, a ja w dupie....

ivf-ivf, Nickita, BISCA, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    niestety na razie nic..znaczy wyszłam do sklepu po żwirek i migdały i wstąpiłam niechcący do ciucholandu - przymierzyłam kilka sukienek wieczorowych - żeby się zobaczyć w ewentualnych kolorach....kupiłam gorset nowy z metką za kilka groszy....no i wróciłam do domu. Zmieniłam kuwetę i teraz właśnie zamierzam się zabrać za ciasto...sprzątanie w trakcie...hehea jest 14.00 - za 2-3 godziny wszyscy wrócą do domu, a ja w dupie....

Kurcze, moi wrócą ok. 14.50... no nic, muszę się ogarnąć :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Zastanawiam sie nad nim. À le musze troche budzet opracowac bo mnie podatki w tym roku zjadly.
    tylko przemyśl sprawę, czy warto kupować ten najnowszy model...on jest dużo droższy i jedynie różni się tym, że wpinasz do niego pendrive z przepisami - ma kolorowy wyświetlacz, na którym krok po kroku przepis Cię prowadzi. Ale ma to swoją wadę, bo wymusza na Tobie określone ruchy i ilości - a to nie zawsze jest zgodne z indywidualnym podejściem do przepisu....:)

BISCA lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 13547 13548 13549 13550 13551 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ