35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 16:37 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 11 marca 2016, 21:21
-
nick nieaktualny
-
PISka wrote:mój zmysł węchu tak twierdzi
Pomyśl czasem, zanim coś napiszesz, no są pewne granice... bo to co piszesz to masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 17:38
BISCA, Nickita, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Admin, spisz ?
Udanego piątkowego wieczoru dla wszystkich, ja swój spędzam z pizza, czerwonym i mężemNickita, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam.
My już w domu.
Młody przeziębony, Pierworodny chory. Wróciłam ze szpitala a w domu lazaret.
No nic, dobre, że to juz za nami. Teraz tylko oczekiwanie na wynik,potem święta, potem egzaminy gimnazjalne, sprawdzian, weeked majowy, wycieczka, dzień dziecka i już wakacje.
Miłego dnia kurwidołku.Mega, Bozia3, BISCA, Dziobak, moremi, Jastra, kapturnica, Sabina, Nickita, ComeToMeBaby, malgos741, satori, beates lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam.
My już w domu.
Młody przeziębony, Pierworodny chory. Wróciłam ze szpitala a w domu lazaret.
No nic, dobre, że to juz za nami. Teraz tylko oczekiwanie na wynik,potem święta, potem egzaminy gimnazjalne, sprawdzian, weeked majowy, wycieczka, dzień dziecka i już wakacje.
Miłego dnia kurwidołku.