35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:
Ach, jednak mam cos: chce syna Adasia. Dziobakowy wymiata. Kajtek Boziowy tez daje rade. Wiec ewentualnie moga byc blizniaki Kajetan i Adam. Gdzie sie sklada zamowienia?krycha.stara, macduska, BISCA, Jastra, Nickita, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:A przesylka dlugo idzie? Bo jak mam kolejne trzy lata czekac, to juz niech tam, biere corke, jesli corki szybciej dostarczaja
krycha.stara, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:No do Gdańska przecież, nie?
A to poza programem. Na parę dni. Bo my już w okolicach Trójmiasta niewiele mamy do obejrzenia.
Chyba, że Mierzeja Wiślana. O! To jest myśl!
Marzy mi się jakaś dalsza podróż. Mamy zaproszenie do Holandii na ten przykład.
Się zobaczy.Dziobak, satori, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpotkałyscie się z czyms co się nazywa "Sprytna plastelina"?
Świetna zabawka i dla dzieci i dla dorosłych.
http://www.sprytna-plastelina.pl/
Muszę mieć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 14:00
BISCA, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A mój dziec zrobił się okrutnie przebiegły i cwany. Usypiam go w ciągu dnia, więc lezymy sobie razem, on popija mleko. Ja zamykam oczy i udaje, że śpię, bo gdybym miała otwarte, to by zaraz zaczął gadać. Ale spod przymruzonych powiek patrzę na lobuza. On kończy picie, delikatnie się odsuwa, patrzy że śpię i zaczyna pelznac tylem w kierunku brzegu łóżka. Potem szybkie hop! i leci do drzwi. Na moje szybkie pytanie czy chce jeszcze mleka, odpowiada: "nie nie nie nie" i tyle go widzieli.
A ja leżę w łóżku dalej, taka wykorzystana i porzucona...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 13:30
macduska, krycha.stara, BISCA, moremi, Reni, Jastra, Sabina, Nickita, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A to poza programem. Na parę dni. Bo my już w okolicach Trójmiasta niewiele mamy do obejrzenia.
Chyba, że Mierzeja Wiślana. O! To jest myśl!
Marzy mi się jakaś dalsza podróż. Mamy zaproszenie do Holandii na ten przykład.
Się zobaczy.macduska, BISCA, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie sobotnio
Czuje sie jak nastolatka, w negatywnym tego slowa znaczeniu.
Nocna historia:
Chlop wrocil kolo 2 w nocy. Padniety, ale oczywscie byl szybki seks. Tylko cos mu sie przytomnosc umyslu wylaczyla, a mi czujnosc i w pewnym momencie podczas seksu pyta "a my dzis mozemy normalnie?", wiec ja zgodnie z prawda mowie zdziwiona pytaniem ze nie (chlop jest dobry w liczeniu i zorientowany kiedy mozemy). Na co on " no to chyba troche za pozno spytalem"
Zebscie widzialy moj sprint do lazienki, ale naprawde bylo za pozno, bo on juz czekal az ja dojde i tak sie na tym skupil ze nie zauwazylam ze on juz.
Dzis mielsmy zaczynac antybiotyk
Rano mierze temperature-jest skok
W poludnie robie testa-dwie kreski
Troche ulgi jest, bo to by znaczylo ze owu byla wczoraj.
Ale stresa bede miala przez najblizsze dwa tygodnie.
Brawo my!
Czy ktos chce mnie dzis przebic w wygrywaniu internetow?
Milej soboty, my zaraz jedziemy do selgrosa na zakupy. Chyba kupie robot Kasia, bo maja dobra cene.
Nickita, macduska, anna maria, Sabina, moremi, BISCA, pierwiastka, malgos741, Bozia3, satori, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJastra wrote:No to zobacze go, bo na zdjeciu nie wyglada na duzy.
Tak czytalam/slyszalam opinie o nim i jest chwalony.
Uzywalas go Wacia? Wszelkie opinie cenne!
Ja nie, ale paru znajomych miało i wszyscy żałowali kupna.
W sensie, ze warto było dołozyć i kupić lepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 14:30
Jastra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry,
Z Wojtka rośnie rasowy prasowacz. Mój M nalał nam po kieliszku czerwonego do prasowania. Młody sie drze, bo chce spróbować. Myślę dam mu umoczyć palec, nie posmakuje mu i się odczepi. Wojtek wkłada palucha do kieliszka, potem do buzi, mlaska i dopomina się o jeszcze.macduska, krycha.stara, Sabina, anna maria, satori, beates, Jastra, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość