35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Ależ tu dziś słodaśno
Czy to przegiecie, drogie Bravo?Nickita, ivf-ivf, BISCA, macduska, Bozia3, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A co tam! Gdzies byc musi, bo gdzie nie spijrzysz to syf i kłótnie. Ja na ten przyklad, obrazilam sie dzis na chlopa, ktory w niedziele ma urodziny. Jest opcja, ze nie bedzie mial zadnych urodzin.
Czy to przegiecie, drogie Bravo?
A był konkretny powód? Mocno zawinił? Do niedzieli się pogodzicieDziobak, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A co tam! Gdzies byc musi, bo gdzie nie spijrzysz to syf i kłótnie. Ja na ten przyklad, obrazilam sie dzis na chlopa, ktory w niedziele ma urodziny. Jest opcja, ze nie bedzie mial zadnych urodzin.
Czy to przegiecie, drogie Bravo?
Droga czytelnieko,
Redakcja nie moze wziasc na siebie odpowiedzialnosci za jednostronne roztrzygniecie sprawy, bez dokladnych szczegolow zajscia.
Jednak kieruajc sie prosta zasada, ze kobiety zawsze maja racje,mozna zalozyc, ze to nie jest to przegiecie.
Twoje BRAVODziobak, Sabina, macduska, *aga*, Bozia3, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A był konkretny powód? Mocno zawinił? Do niedzieli się pogodzicie
No to chyba mam prawo sie wnerwic?Nickita, Sabina, ivf-ivf, *aga*, krycha.stara, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Konkretny byl. W piatki ja mam wolne, wiec chlop bierze Adasia rano, zebym jeszcze mogla pospac, bo w tygodniu oni spia, kiedy ja rano wychodze do pracy. No a dzis on jeszcze spi!! Nie wstal rano, bo... Wlasciwie to nie powiedzial czemu. A za chile wychodzi na tenisa i tyle go widzieli, wróci wieczorem.
No to chyba mam prawo sie wnerwic? -
Dziobak wrote:Konkretny byl. W piatki ja mam wolne, wiec chlop bierze Adasia rano, zebym jeszcze mogla pospac, bo w tygodniu oni spia, kiedy ja rano wychodze do pracy. No a dzis on jeszcze spi!! Nie wstal rano, bo... Wlasciwie to nie powiedzial czemu. A za chile wychodzi na tenisa i tyle go widzieli, wróci wieczorem.
No to chyba mam prawo sie wnerwic?
Jak tak się sprawy mają to musowo fochDziobak, BISCA, peppapig, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
musialas ?Bozia3 wrote:A ja dziś też na urlopie...muszę ogarnąć i posprzątać chałupę - a najlepiej mi to wyjdzie, jak nikogo nie ma w domu.
Szaszłyki na niedzielę się marynują w selerze, cebuli i majonezie, do tego będą frytki, surówka z selera z marchewką, ananasem, majonezem i śmietaną. Zupa krem z dyni z kolendrą, krewetkami i kawiorem.
Dziś robię ten placek Waciowy z paznokciami.
Kubankę czy tam Meksykankę zrobię na święta.
BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry..chorera, Kajtek ma gorączkę od wczoraj.
38 trochę spada po nurofenie i znowu do góry. Bidok marudny, córka ma katar,pewnie go zaraziła,bo się smarka wrr
Myślałam,że dłużej się uchowa zdrowy na cyckuaa o 16 do lekarza.
Of kors wszystkim kibicuje, kciuki, kegleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 12:20
BISCA lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Skoro tak chwilowo miło to jestem
Dzięki Boziu za pamieć i wszystkiego dobrego o czym tylko marzysz z okazji imienin
Jak zrobicie badanie nasienia, to napisz mi gdzie i za ile bo tylko to pozostało nam do wykonania
Dzisiaj po wizycie u ginki dostałam bromka( szkoda że nie Bronka) dwa cykle z nim, bo stwierdziła że tylko niewiele prolaktyna podniesiona i nie ma co się szpikować prochami. Reszta hormonów o dziwo super. Reszta w rękach naszych a raczej w innej części ciała
. Rok powalczymy jak się nie uda to pakuje manatki w tym temacie
ivf-ivf, BISCA, peppapig, Bozia3, malgos741, krycha.stara, macduska, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia oh ah
chciałabym jeszcze raz dostać pierścionek..mmm cudowny moment,wspomnienia
Macduśka dobrze że już do domupamiętam jak pisałaś,że Twój synek lubił metki. Kurde Kajtek nie zwraca uwagi na zabawkę ale na metki doszyte. Zamówiłam mu kota z metkami.Każdemu chciałbym coś kliknąć ale nie mam czasu. Jeszcze zdrowia dla Tomka
ivf-ivf, *aga*, Pisunia, BISCA, Bozia3, Dziobak, macduska, satori lubią tę wiadomość