X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się szybko

Reni, dobrych wieści na wizycie <3
    Bozia - impatient-smiley-emoticon-1.gif

Wszystkim potrzebującym &&&

Piątek!!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 07:58

satori, Nickita, Sabina, BISCA, Reni, sandra80, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

• satori Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Good myrning :)

Wacia <3
    Kciuki za wszystkie ważne dzisiejsze sprawy &&

Wreszcie dziś miałam odpocząć. Poleniuchować i zrelaksować się. A tymczasem od 7 rano 3 facetów z ogromnymi wiertarkami wisi i wierci za moją głową bo właśnie zaczęli ocieplanie bloku. Chyba pójdę odpocząć do pracy. :/

Nickita, Sabina, BISCA, sandra80, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł!

dziś piątek to weekendu początek ;)

mam dziś wolne ale za to cały weekend na zajęciach i jeszcze dodatkowo tłumaczenie na poniedziałek rano więc zamiast się relaksować dziś uwskutecznię wypiek chleba, produkcję smarowidła do niego i jakiś obiad do odgrzania w weekend bo zupełnie nie będę miała czasu stać wtedy nad garami

i jeszcze news staraniowy, ovu mi się znalazła :D jednak jak nie ma śniegu to w zaspach nie grzęźnie ;)

Nickita, Sabina, Bozia3, BISCA, sandra80, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni w Invimedzie jest 50wolnych miejsc w programie, uciekaj z tego Starynkiewicza.

BISCA lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    satori wrote:
    Good myrning :)

Wacia <3
    Kciuki za wszystkie ważne dzisiejsze sprawy &&

Wreszcie dziś miałam odpocząć. Poleniuchować i zrelaksować się. A tymczasem od 7 rano 3 facetów z ogromnymi wiertarkami wisi i wierci za moją głową bo właśnie zaczęli ocieplanie bloku. Chyba pójdę odpocząć do pracy. :/
    eeee gdzie tam do pracy...słuchawki na uszy i internet...albo na zakupy na miasto :)

BISCA, Nickita, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Bozia - impatient-smiley-emoticon-1.gif
    ja już spadam w dół, także z bańki ten miesiąc...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś też na urlopie...muszę ogarnąć i posprzątać chałupę - a najlepiej mi to wyjdzie, jak nikogo nie ma w domu.
    Szaszłyki na niedzielę się marynują w selerze, cebuli i majonezie, do tego będą frytki, surówka z selera z marchewką, ananasem, majonezem i śmietaną. Zupa krem z dyni z kolendrą, krewetkami i kawiorem.
    Dziś robię ten placek Waciowy z paznokciami.
    Kubankę czy tam Meksykankę zrobię na święta :).

ivf-ivf, pierwiastka, BISCA, Nickita, Dziobak, Sabina, anna maria, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, nie przecze bynajmniej :)

Mam zamiar pracowac bez przerwy do 16-tej, pozniej do domu i w gory !!! Zapowwiadaja piekna pogode. Bedzie przemilo :)

ivf-ivf, Nickita, Sabina, beates, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, kurka, kibicuje Ci i szkoda, ze nic z tego. Jestes naprawde gotowa na porzucenie staran definitywnie ?

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ja poproszę śniadanko :-P jak już tak szalejesz w kuchni ;-) będziesz mieć gości? Czy to standardowe przygotowania do niedzielnego obiadu :-)

BISCA, Nickita, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Bozia, ja poproszę śniadanko :-P jak już tak szalejesz w kuchni ;-) będziesz mieć gości? Czy to standardowe przygotowania do niedzielnego obiadu :-)
    goście...mam imieniny w niedzielę :)

ivf-ivf, BISCA, Nickita, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Bozia, kurka, kibicuje Ci i szkoda, ze nic z tego. Jestes naprawde gotowa na porzucenie staran definitywnie ?
    Bisca ja za bardzo nie mam wyjścia. Skończę w kwietniu 45 lat...ile można? Mój organizm jeszcze daje radę, ale dla mnie to trochę bezmyślne rodzić dzieci w wieku 47 lat....no kiedyś trzeba sobie dać spokój...postanowiłam świadomie starać się do wakacji..

ivf-ivf, Nickita, *aga*, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    goście...mam imieniny w niedzielę :)

O, Boziu :-) to wszystkiego najlepszego! :-)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bisca ja za bardzo nie mam wyjścia. Skończę w kwietniu 45 lat...ile można? Mój organizm jeszcze daje radę, ale dla mnie to trochę bezmyślne rodzić dzieci w wieku 47 lat....no kiedyś trzeba sobie dać spokój...postanowiłam świadomie starać się do wakacji..

No tak, starasz sie miec racjonalne podejscie do sprawy. To sie chwali. Trzymam kciuki, zeby jednak sie udalo. Takie koncowe odliczanie to musi byc cholerna presja.

Bozia3, Sabina, *aga* lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    O, Boziu :-) to wszystkiego najlepszego! :-)
    dzięki :) tak ładnie się poskładało, że w ten weekend będzie też pierścionek zaręczynowy..hehe wiem, że to komicznie brzmi w sytuacji, kiedy mamy już dziecko i od dawna mieszkamy razem...no ale i tak cieszy :)

Nickita, ivf-ivf, BISCA, pierwiastka, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, beates, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    No tak, starasz sie miec racjonalne podejscie do sprawy. To sie chwali. Trzymam kciuki, zeby jednak sie udalo. Takie koncowe odliczanie to musi byc cholerna presja.
    troszkę może, ale też mam świadomość, że mam dwójkę dzieci już - to trochę zmienia optykę...i wiesz czasami, jak jestem bardzo zmęczona tym, to zazdroszczę np. Tobie - że możesz sobie wyskoczyć do opery, na kilka dni z facetem gdzieś tam poszaleć...ja kiedyś też tak żyłam - a teraz nocniki,kupy itp...możemy się od czasu do czasu gdzieś wyrwać, ale to już nie to samo....
    Tak więc pocieszam się, że jak nie będzie Lenki, to Kajtek już dorośnie niedługo i też wrócimy do wojaży :)

ivf-ivf, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, satori lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki :) tak ładnie się poskładało, że w ten weekend będzie też pierścionek zaręczynowy..hehe wiem, że to komicznie brzmi w sytuacji, kiedy mamy już dziecko i od dawna mieszkamy razem...no ale i tak cieszy :)

No pewnie, kurcze, żona to jednak żona ;-) dobrze mieć te formalności załatwione. Życzę Wam szczęścia.

Nickita, BISCA, Bozia3, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, satori lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    troszkę może, ale też mam świadomość, że mam dwójkę dzieci już - to trochę zmienia optykę...i wiesz czasami, jak jestem bardzo zmęczona tym, to zazdroszczę np. Tobie - że możesz sobie wyskoczyć do opery, na kilka dni z facetem gdzieś tam poszaleć...ja kiedyś też tak żyłam - a teraz nocniki,kupy itp...możemy się od czasu do czasu gdzieś wyrwać, ale to już nie to samo....
    Tak więc pocieszam się, że jak nie będzie Lenki, to Kajtek już dorośnie niedługo i też wrócimy do wojaży :)

Wczoraj byliśmy u ogrodnika tylko z najmłodszą :-) a aucie było nienaturalnie cicho, aż dziwnie :-) są plusy dzietności, ale bezdzietność tez je ma, czasami :-) bo na dłuższą metę bez mojej czeredy bym nie wydoliła :-)

BISCA, Bozia3, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Gratuluje takiego pozytywnego podejscie. Bedzie - super, nie bedzie - tez dobrze. Fakt, ze jak dwojeczka juz na stanie, to zmienia postac rzeczy. W mojej sytuacji, jestem "skazana" na starania do skutku albo menopauzy O.o

ivf-ivf, Nickita, Sabina, malgos741, satori lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    życzę dużo szczęścia dla Was, zajefajnej imprezy imieninowej i Lenki na urodziny ;)
    spełnienia marzeń Bozia! :)

ivf-ivf, Bozia3, Sabina, peppapig, *aga*, satori lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
‹‹ 13544 13545 13546 13547 13548 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ