35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Good myrning
Wacia
Kciuki za wszystkie ważne dzisiejsze sprawy &&
Wreszcie dziś miałam odpocząć. Poleniuchować i zrelaksować się. A tymczasem od 7 rano 3 facetów z ogromnymi wiertarkami wisi i wierci za moją głową bo właśnie zaczęli ocieplanie bloku. Chyba pójdę odpocząć do pracy.Nickita, Sabina, BISCA, sandra80, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
heloł!
dziś piątek to weekendu początek
mam dziś wolne ale za to cały weekend na zajęciach i jeszcze dodatkowo tłumaczenie na poniedziałek rano więc zamiast się relaksować dziś uwskutecznię wypiek chleba, produkcję smarowidła do niego i jakiś obiad do odgrzania w weekend bo zupełnie nie będę miała czasu stać wtedy nad garami
i jeszcze news staraniowy, ovu mi się znalazłajednak jak nie ma śniegu to w zaspach nie grzęźnie
Nickita, Sabina, Bozia3, BISCA, sandra80, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
satori wrote:Good myrning
Wacia
Kciuki za wszystkie ważne dzisiejsze sprawy &&
Wreszcie dziś miałam odpocząć. Poleniuchować i zrelaksować się. A tymczasem od 7 rano 3 facetów z ogromnymi wiertarkami wisi i wierci za moją głową bo właśnie zaczęli ocieplanie bloku. Chyba pójdę odpocząć do pracy.BISCA, Nickita, satori lubią tę wiadomość
-
A ja dziś też na urlopie...muszę ogarnąć i posprzątać chałupę - a najlepiej mi to wyjdzie, jak nikogo nie ma w domu.
Szaszłyki na niedzielę się marynują w selerze, cebuli i majonezie, do tego będą frytki, surówka z selera z marchewką, ananasem, majonezem i śmietaną. Zupa krem z dyni z kolendrą, krewetkami i kawiorem.
Dziś robię ten placek Waciowy z paznokciami.
Kubankę czy tam Meksykankę zrobię na święta.
ivf-ivf, pierwiastka, BISCA, Nickita, Dziobak, Sabina, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Bozia, ja poproszę śniadanko
jak już tak szalejesz w kuchni
będziesz mieć gości? Czy to standardowe przygotowania do niedzielnego obiadu
ivf-ivf, BISCA, Nickita, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bozia, kurka, kibicuje Ci i szkoda, ze nic z tego. Jestes naprawde gotowa na porzucenie staran definitywnie ?
ivf-ivf, Nickita, *aga*, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bisca ja za bardzo nie mam wyjścia. Skończę w kwietniu 45 lat...ile można? Mój organizm jeszcze daje radę, ale dla mnie to trochę bezmyślne rodzić dzieci w wieku 47 lat....no kiedyś trzeba sobie dać spokój...postanowiłam świadomie starać się do wakacji..
No tak, starasz sie miec racjonalne podejscie do sprawy. To sie chwali. Trzymam kciuki, zeby jednak sie udalo. Takie koncowe odliczanie to musi byc cholerna presja.Bozia3, Sabina, *aga* lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:O, Boziu
to wszystkiego najlepszego!
tak ładnie się poskładało, że w ten weekend będzie też pierścionek zaręczynowy..hehe wiem, że to komicznie brzmi w sytuacji, kiedy mamy już dziecko i od dawna mieszkamy razem...no ale i tak cieszy
Nickita, ivf-ivf, BISCA, pierwiastka, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, beates, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No tak, starasz sie miec racjonalne podejscie do sprawy. To sie chwali. Trzymam kciuki, zeby jednak sie udalo. Takie koncowe odliczanie to musi byc cholerna presja.
Tak więc pocieszam się, że jak nie będzie Lenki, to Kajtek już dorośnie niedługo i też wrócimy do wojażyivf-ivf, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dzięki
tak ładnie się poskładało, że w ten weekend będzie też pierścionek zaręczynowy..hehe wiem, że to komicznie brzmi w sytuacji, kiedy mamy już dziecko i od dawna mieszkamy razem...no ale i tak cieszy
No pewnie, kurcze, żona to jednak żonadobrze mieć te formalności załatwione. Życzę Wam szczęścia.
Nickita, BISCA, Bozia3, macduska, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, *aga*, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:troszkę może, ale też mam świadomość, że mam dwójkę dzieci już - to trochę zmienia optykę...i wiesz czasami, jak jestem bardzo zmęczona tym, to zazdroszczę np. Tobie - że możesz sobie wyskoczyć do opery, na kilka dni z facetem gdzieś tam poszaleć...ja kiedyś też tak żyłam - a teraz nocniki,kupy itp...możemy się od czasu do czasu gdzieś wyrwać, ale to już nie to samo....
Tak więc pocieszam się, że jak nie będzie Lenki, to Kajtek już dorośnie niedługo i też wrócimy do wojaży
Wczoraj byliśmy u ogrodnika tylko z najmłodsząa aucie było nienaturalnie cicho, aż dziwnie
są plusy dzietności, ale bezdzietność tez je ma, czasami
bo na dłuższą metę bez mojej czeredy bym nie wydoliła
BISCA, Bozia3, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:troszkę może, ale też mam świadomość, że mam dwójkę dzieci już - to trochę zmienia optykę...i wiesz czasami, jak jestem bardzo zmęczona tym, to zazdroszczę np. Tobie - że możesz sobie wyskoczyć do opery, na kilka dni z facetem gdzieś tam poszaleć...ja kiedyś też tak żyłam - a teraz nocniki,kupy itp...możemy się od czasu do czasu gdzieś wyrwać, ale to już nie to samo....
Tak więc pocieszam się, że jak nie będzie Lenki, to Kajtek już dorośnie niedługo i też wrócimy do wojaży
Gratuluje takiego pozytywnego podejscie. Bedzie - super, nie bedzie - tez dobrze. Fakt, ze jak dwojeczka juz na stanie, to zmienia postac rzeczy. W mojej sytuacji, jestem "skazana" na starania do skutku albo menopauzyivf-ivf, Nickita, Sabina, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:dzięki
spełnienia marzeń Bozia!ivf-ivf, Bozia3, Sabina, peppapig, *aga*, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter