35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nannyfish wrote:nie udław sie
tyle że mnie za to placo 11 eurasów za godzine a ty jezdzisz za darmo i czekasz a z twój pan i władca wróci i łaskawie zasili budzet...a na tirówki nie wydaje po drodze?ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:A jaki masz na to wpływ? Można np. ignorować...i po co się zasłaniać Ewką wciąż?
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ty ignorujesz Ewke, za to zywo reagujesz na kazdy komentarz przeciwko niej.
Patrzę sobie i wyciągam własne wnioski...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 22:27
nannyfish, krycha.stara, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Ty ignorujesz Ewke, za to zywo reagujesz na kazdy komentarz przeciwko niej.
Wiesz co są inne gorsze nawet od Hery co wali wprost, takie wirtuozki wbijania szpili i złośliwości, którym się wydaje,że monopol na rację mają. Zakłamanie śmierdzi mi bardziej.Bozia3, nannyfish, krycha.stara, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Tak - te gosposie domowe - co to są bardzo potrzebne i niezbędne całej rodzinie to zwykle lenie śmierdzące, dorabiające ideologię do swojej rzekomej harówki w domu....
Wieczne wymówki, nie mogę iść do pracy bo... Głównie dzieci za tarczę robią.nannyfish, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Wieczne wymówki, nie mogę iść do pracy bo... Głównie dzieci za tarczę robią.
ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mam taką znajomą - najpierw dzieci były małe, potem trzeba pomagać godzinami w lekcjach, teraz to już nawet nie wie co wymyślić...ale jest w okolicy 40 i gdzie ma iść??
Też mam, a potem płacze i zgrzytanie zębami... bo zostają bez środków do życia, bo mąż umarł, zostawił albo inne dramaty...Bozia3, nannyfish lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Też mam, a potem płacze i zgrzytanie zębami... bo zostają bez środków do życia, bo mąż umarł, zostawił albo inne dramaty...
nannyfish, ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość