35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:Anna.maria daj spokój, nie wkręcaj się, ignoruj prostactwo. Trzeba przenieść się na inny wątek.
Ja wyautowuję się stąd.
Nie życzę powodzenia w staraniach nieżyczliwym, a wręcz przeciwnie...
Żegnam się.a karma wraca..
ivf-ivf, oldfish, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Anna.maria daj spokój, nie wkręcaj się, ignoruj prostactwo. Trzeba przenieść się na inny wątek.
Ja wyautowuję się stąd.
Nie życzę powodzenia w staraniach nieżyczliwym, a wręcz przeciwnie...
Żegnam się.
Odezwała się nie prostaczka i nie ignorantkatym postem dałaś świadectwo.... Ja Ci życzę wszystkiego najlepszego, wierzę,że zle myśli wracają do autora.
Bozia3, oldfish lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrycha dziwisz się?
Jak się wchodzi i czyta ciągi postów z wyzwiskami? Mi odeszła ochota pisania tutaj czegokolwiek. Bardzo mi smutno z tego powodu.
I przecież nie wszyscy są na fejsie. Także ten...
Też zyczę wszystkim wesołych świąt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 15:59
krycha.stara, Bozia3, ivf-ivf, malgos741, *aga*, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witam wieczornie.. duzo roboty.. ale za to dzis wiosennie
Dziś zaczynam brać estrofem.anna maria, blackspider, BISCA, beates, *aga* lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Nickita wrote:nie czujesz się jak po wybuchu bomby atomowej?
naprawdę trzeba być Herą, żeby cos takiego napisać?
wyluzuj troche, dziewczyno, nie mam ochoty się z Toba kłócić
Sama wyluzuj i zejdź ze mnie łaskawie. Naprawdę tak głęboko przeżywasz co się dzieje na jakimś forum?bo ja nie.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry- słońce w końcu jest
Czuć wiosnę w pobliżu
Jeśli jest wolny nick mama4 i zadziała to zaklepuję, w sumie jedno przy drugim by sie jakoś wychowało
Zaczęłam bromergon i coś kiepsko się po nim czuje, chyba nie pisany mi ten lek. Ale zacisnę zęby i wytrwam dla słusznej sprawy
I przestańcie już sprzątać, bo kiepsko przy was wypadnęBozia3, krycha.stara, gosia7122 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Dzień dobry- słońce w końcu jest
Czuć wiosnę w pobliżu
Jeśli jest wolny nick mama4 i zadziała to zaklepuję, w sumie jedno przy drugim by sie jakoś wychowało
Zaczęłam bromergon i coś kiepsko się po nim czuje, chyba nie pisany mi ten lek. Ale zacisnę zęby i wytrwam dla słusznej sprawy
I przestańcie już sprzątać, bo kiepsko przy was wypadnęOd jutra pieczenie i gotowanie - ale to akurat lubię..
krycha.stara, *aga* lubią tę wiadomość
-
Pewnie że starczy, ja oprócz okien jutro śmignę na mopie, upiekę ciasto i może mężowi jakąś pisankę zrobię
W końcu bez względu na porządek w naszych domach Jezus zmartwychwstałBozia3 lubi tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Pewnie że starczy, ja oprócz okien jutro śmignę na mopie, upiekę ciasto i może mężowi jakąś pisankę zrobię
W końcu bez względu na porządek w naszych domach Jezus zmartwychwstałWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 20:19
*aga* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny