35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Smutne to, źe forum tak umarło.
Mam nadzieję, że jeszcze odżyje.
Pozdrawiam !
mi również jest przykro że tu nikt nie pisze ,lubiłam tu zaglądać ,nie mam żadnych innych kont,dziewczyny polubiłam bardzo i przykro że nie wiadomo co u nich słychać.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:mi również jest przykro że tu nikt nie pisze ,lubiłam tu zaglądać ,nie mam żadnych innych kont,dziewczyny polubiłam bardzo i przykro że nie wiadomo co u nich słychać.
SolarPolar, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
a co mi tam,
jak nie ma tych co kąsają to jakoś tak człowiekowi chce się odezwac
jak tam minęły wam święta?
serniki i mazurki były?
u mnie sernik był,bezcukrowy nawet
o proszę bardzo,
może nie wygląda specjalnie,ale i tak smaczny
Pozrowienia dla wszystkich czytającychWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 07:32
Iwone, SolarPolar, SolarPolar, beates, gosia7122, krycha.stara lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
mogłam wpierw dłużej spód podpiec ,bo masę bardzo płynną miałam
dla mnie nowość masa bez masła a i tak aksamitna była
normalnie ksylitolem słodzę ale tym razem zużyłam całe opakowanie stewii-domyslam się że stewii tam szczątkowe ilości a reszta to maltitol-tak to nas oszukują,
chciałam po prostu opakowanie zużyć.
A paschy to nigdy nie robiłam ,też musi być pycha.
Bozia ,wiesz mlody mi kicha i ma katar,masz jakiś sposób by zapobiec rozwojowi?
domyslam się że młody załapał od gości naszych ,a konkretnie od chlopca z fotki sernikowej
krycha.stara lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa wrote:m
Bozia ,wiesz mlody mi kicha i ma katar,masz jakiś sposób by zapobiec rozwojowi?
domyslam się że młody załapał od gości naszych ,a konkretnie od chlopca z fotki sernikowej -
Dobrawa a może maść majerankowa pod nos, u nas się sprawdzała do tego oczywiście wodę morską. Stosowaliśmy też homeopatyczne Euphorbium, zresztą do tej pory ich używamy
A święta były cukrowe....ale już spalam to wszystko na bieżącokrycha.stara, Iwone lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór