35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kicia 123 wrote:Jak 500+ to do mnie ja pracuję w instytucji która to wypłaca
no, ale skoro to Twoja praca - to może to będzie przyjemność... -
Dobrawa wrote:Aga,
a ty piekłaś czy na gotowce do rodziny szłaś?
Beates,a wy sami robiliscie sobie święta?
jak tam brzucho?
Święta super ! Spędziliśmy je ze znajomymi. Fajnie było i pogoda dopisała
A brzuch rośnie. M mówi ze z dnia na dzień jest coraz większyDobrawa lubi tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Ja jestem księgową ale u nas już chyba wszyscy obczajeni są w tym masakra od jutra oblężenie będzie kolega co jest kierownikiem działu świadczeń to schud chyba z 5 kg wygląda tragicznie
-
Bozia3 wrote:czemu aż tak przeżywa? po kilku dniach wariactwa przecież wszystko powinno się uspokoić...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 23:13
-
kicia 123 wrote:Same przygotowania koordynacja punktów przyjęć to wszystko musi być na itp top plus nowi pracownicy których trzeba przeszkolić to co się dzieje co roku jak ludzie składają o rodzinne to dramat a teraz ile osób więcej uprawnionych
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
*aga* nie wiem, czy czytasz tu jeszcze, ale obiecałam Ci zdać relację z badań żołnierzyków...
Otóż - warunki na ul. Czystej w Pro Creative są beznadziejne! Pokój do badań przy publicznym korytarzu, gdzie kręcą się ludzie- samo pomieszczenie to jak schowek na szczotki do kibla - ciasna kanciapa z umywalką. Zero "pomocy dydaktycznych" - beznadzieja.
Mój robił za pierwszym razem kilka lat temu te badania w "Macierzyństwie" na ul. Prądnickiej i tam było bez porównania lepiej - pokój na końcu korytarza, na innym piętrze, klamki od zewnątrz nie było, w środku wygodnie i przytulnie, z materiałem po badaniu nie wychodzisz nigdzie, tylko w tym pokoju jest okienko i tam zostawiasz. Jeśli dla Was warunki są istotne - to nie polecam ul. Czystej.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
w Biedrze jest ksylitol w super cenie - 29 zeta za kg....lepiej, niż na allegro. Ale sprawdziłam i jest to chińska wersja, raczej na pewno z kukurydzy, bo nie podają, że z brzozy..więc nie ma co się łakomić na to...
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
parę dni temu spróbowałam od lubego surowego śledzia,to co uszczknęłam ,wyplułam natychmiast i poszłam umyć zęby
Jednak śledź surowy to nie to samo co marynowany,
smak tego drugiego pamiętam co nieco z dzieciństwa
pisionka lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu