35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kicia 123 wrote:Jak dla mnie najlepsza strona z wypiekami i jeszcze żadnego ciasta nie zepsułam to www.mojewypieki.com wydaje mi się że nie ma lepszej
*aga* lubi tę wiadomość
-
Jeszcze jestem pełna rezerwy nie podniecam się bo poronilam we wrześniu w 9 tygodniu i teraz staram się nie być podniecona ale jest trudno
A ciąża to na żywca poszła po poronienu dałam sobie trochę luzu chodziłam na siłkę przeszłam na dietę ale ogólnie pilnowalam mniej więcej dni bez testów owulacyjnych ntylko tak z kalendarza i się o dziwo udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 06:18
Dobrawa, Bozia3, beates, *aga*, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Kolega daje radę ale wyszły jaja z jego szefową trafiła do szpitala z guzem jajnika jaskra jakaś
Co do płci nie mam preferencji chciałbym żeby było zdrowe bardzo się boję niby lekarza mam dobrego oczywiście prywatnie bo na NFZ to mają cię w dupie przynajmniej u nas a ja 39 lat skończę w tym roku a mąż 48 i mam obawyDobrawa lubi tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Kolega daje radę ale wyszły jaja z jego szefową trafiła do szpitala z guzem jajnika jaskra jakaś
Co do płci nie mam preferencji chciałbym żeby było zdrowe bardzo się boję niby lekarza mam dobrego oczywiście prywatnie bo na NFZ to mają cię w dupie przynajmniej u nas a ja 39 lat skończę w tym roku a mąż 48 i mam obawy. Ja miałam 43, a mój chłop 47 i zdrowe dziecko....Ty jesteś jeszcze młódka w porównaniu z innymi tu starającymi się...
kicia 123, krycha.stara, *aga*, caffe lubią tę wiadomość
-
No i niech mi ktoś jeszcze pitoli, że suplementy nie pomagają...chłop powtórzył badania - minęło dokładnie 3 lata, za pierwszym razem bez wspomagaczy. Morfologia bez zmian - 5 % (ale o tym wszyscy wiedzą, że suple nie poprawiają morfologii, ale mają wpływ na koncentrację i ilość - co zwiększa szanse).
No więc 3 lata temu - Koncentracja 15,44 mln/ml (norma >15 mln/ml) - teraz 48,3!
To samo z ilością - 3 lata temu całkowita liczba w ejakulacie 46,33 mln(norma >39 mln) , teraz: 251,2 mln....hehe.
krycha.stara, beates, *aga*, caffe lubią tę wiadomość
-
Dzięki Boziu za namiary na badanie
. Oby ten dzisiejszy skok temperatury na twoim wykresie prorokował zieloną kropkę
w postaci mojego ulubionego imienia Lenka.
U mnie miesiąc totalnej masakry, ale co jakiś czas postaram sie zaglądnąć, od maja będzie więcej luzu
Beates świetnie się wstrzeliłaś z czasem ciąży, urodzisz w najpiękniejszej porze rokucaffe, Bozia3, krycha.stara, beates, Dobrawa lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
beates wrote:Wow Bozia ! Faktycznie, różnica ogromna !
To teraz masz ogiera w domukrycha.stara, beates, kicia 123 lubią tę wiadomość