35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika2009 wrote:Cześć dziewczyny ! Czy można się przyłączyć ? Jestem mamą małej agentki 6-latki, która zamęcza rodziców pytaniami, kiedy będzie mieć rodzeństwo?. Gdyby to było takie proste ...
A jak długo sie staracie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 16:47
-
Mika witaj.
E tam implanty kupę kasy kosztują, sprzedają takie zęby wampirki pod szlifuje się i będzie jak ulał. Nie przejmuj się Dobrawa młodsi z rożnych przyczyn nie mają zęba a przecież My jesteśmy w kwiecie wieku
Bozia3, Dobrawa, krycha.stara lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Dobrawa wrote:jutro zęba mi wyrwą
będę szczerbata
to czwórka
starość nie radośćDobrawa, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
cześć Mika
wątek faktycznie nie jest ostatnio oblegany
tym bardziej będzie nam przyjemnie jeśli zasilisz szeregi
w jakim wieku jesteś?
ja to mm w ogóle problemy z zebami,wszystkie przeleczone,wiele kanałowo i non stop coś z nimi dzieje,o obnizonych dziąsłach nie wspoinając
na razie musze przeleczyć wszystko a potem pomysle czy implant czy co innegoWszyscy w domu -
Hej, dzięki za miłe powitanie. Mam 38 lat, 6 letnia córcie i 3 straty za sobą. W zeszłym roku poroniłam 2 wczesne ciąże a 8 lat temu w 22tc (synka).
Szczerze to już mam dość i coraz bardziej jestem na nie, mam mega stresa. Ale mój mąż nie odpuszcza. Ostatnio trafiłam do podobno super ginekologa i w tym miesiącu zaczynamy starania wraz ze wspomagaczami.
Dobrawa, krycha.stara, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry paniom
ja juz po wyrwaniu zęba ,wyglądam jak po wylewie,
polowa twarzy sparaliżowana znieczuleniem
Mika,też mam za sobą poronienie po 20 tygodniu,właściwie to nie poronienie ale poród z medycznego punku widzenia
Kciuki za wasze staraniaWszyscy w domu -
Dobrawa wrote:dzień dobry paniom
ja juz po wyrwaniu zęba ,wyglądam jak po wylewie,
polowa twarzy sparaliżowana znieczuleniem
Mika,też mam za sobą poronienie po 20 tygodniu,właściwie to nie poronienie ale poród z medycznego punku widzenia
Kciuki za wasze staraniaŻebys się nie zrobiła smutna z tego powodu....
-
Dobrawa, współczuje ząbka, ja mam brak 6 i 7 na szczęście nie widać choć ostatnio przystawiam się by coś tam wstawić
. No tak po 20 tc. to poród, Mateuszek nie przeżył.
Bozia - wspomagacze to żelazny zestaw, na którym byłam z córcią czyli acard, duphaston (teraz luteina) i clexane. W pierwszej ciąży miałam krwiaka przy łożysku a w badaniach po wyszedł mi niedobór białka C (niestety nie mam wyniku) stąd celxane nie mam refundowane (ale będę walczyć) bo koszta ogromne.
-
No to Mika trzymam kciuki - oby się udało...
Ja w obydwu ciążach miałam krwiaki na początku, ale na szczęście się wchłonęły i nic złego się nie wydarzyło.
Teraz jeszcze walczę o córeczkę - ale entuzjazmu i czasu coraz mniej - bo starość się zbliża..krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Mika2009 wrote:Bozia- gratuluje 2 pociech, widzę że Kajtuś to maluszek jeszcze. Mogę zapytać ile masz latek ? Że tak piszesz o starości
Do wakacji daję sobie czas na zmajstrowanie Lenki, a potem z rozsądku odpuszczam...