35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Nie wiem czy jest się z czego cieszyć... Teraz będziesz za nim latać, bo pewnie mu się to wspinanie bardzo spodoba. Ja swojego ściągam z barków, stołów i wszelkich płotów. Wszędzie musi sam i w odwrotnym kierunku niż ja
Racja,teraz bedzie wiecej roboty z mlodym i trzeba bedzie wszystko pochowacWszyscy w domu -
nick nieaktualny
-
Sabina ale Twoja ciaza zasuwa, nie mam pytan!
Ja nadal wspominam swoj brzuch z nostalgia i z przerazeniem patrze jak twixy szybko rosna.
A z drugiej strony jest tyle milych momentowWczoraj zbieralam ich zabawki a Leon podszedl do mnie z tylu, objal mnie w pasie i sie do mnie przytulil. No wymienklam
macduska, Magdala, Reni, BISCA, beates, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wpadniesz popiankowac?
A jak bedzie zaklinowane wszystko to tez wysadzi?
Jak zaklinowane, to może da radę, cza z umiarem z tą pianka. Puchnie ona skubana niemożliwie. Może na początek zapiankuj coś w ramach treningu?
Gniazdo os masz? Albo jape pracownikowi?Simba, BISCA, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mogę wpaść. Pierogi dasz?
Jak zaklinowane, to może da radę, cza z umiarem z tą pianka. Puchnie ona skubana niemożliwie. Może na początek zapiankuj coś w ramach treningu?
Gniazdo os masz? Albo jape pracownikowi?
To dobra mysl. Poogladam jeszcze filmiki na ytBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Mogę wpaść. Pierogi dasz?
Gniazdo os masz? Albo jape pracownikowi?
No mówię żeby niskrozporową wziąć. Tak nie puchnie.Simba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:I ja i ja.
Ale na razie zjadlam kalfiora i bardzo sucha piers z kurczaka.
PychaSimba, Reni, BISCA, Sabina, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:SImba, wiesz że ja się odchudzam? Ciastkow nie zrem i 5 posilkow dziennie. Się staram znaczy. I nowa płytę Chodakowskiej mam. Już za to powinnam mieć po 3 cm mniej w udach, nie?
Dziobak, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:SImba, wiesz że ja się odchudzam? Ciastkow nie zrem i 5 posilkow dziennie. Się staram znaczy. I nowa płytę Chodakowskiej mam. Już za to powinnam mieć po 3 cm mniej w udach, nie?
-
Simba wrote:No nie, bo przez Tuska byl Brexit i koniec z gulaszem angielskim.
Choc bardzo by chcial w nim byc. W gulaszu znaczy sie.
Brexit byl nie przez Tuska tylko przez klase robotnicza, ok?Simba, BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:O, dziecko moje duże ma takie. Poslady wylaza... Ja mam szorty do połowy uda, żadnych koszulek do pępka, bo by mi falda brzuszka wyszła... Rurki noszę, stringi czasem, clubbingu nie uprawiam, fejsa mam.Na festiwale nie chodzę, ale na koncerty i owszem. Ibiza nie, Kanary tak. To jaka średnia wieku mi wychodzi?
A robisz na drutach? -
Magdala wrote:Dalej nie kumam czemu u Ciebie drzwi nie maja zawiasow..
Klamki chociaz?
Przyjedz na kurs TANI ROBOTNIK DOMOWY to sie wszystkiego dowiesz
O taka pianke kupilam:
http://www.soudal.pl/pianki-profi/item/727-soudafoam-2k-pianka-dwuskladnikowaReni, Magdala, BISCA, Sabina, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość