35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jaaa ale ona piekna!
No ale ty sobie teraz znowu takiego malego pachnacego dorobisz, a mnie jak urosna to od razu dwa na raz
Z drugiej strony tylko raz będziesz miała nastolatków. A ja co 5 lat... nie wiem której bezie lepiejChyba , że jednak wrócisz do kliniki po córkę
Simba, BISCA, kapturnica, macduska, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Fakt. Ładna się nam zrobiła
Z drugiej strony tylko raz będziesz miała nastolatków. A ja co 5 lat... nie wiem której bezie lepiejChyba , że jednak wrócisz do kliniki po córkę
Mowi ze stary, ze nie te sily. -
Simba wrote:Ja tez sie odchudzam, nie pije w ciagu tygodnia, robie Weidera jak znajde czas i sily. Tylko weekendy wszystko niwecza
Na chudnięcie polecam karmienie piersią. Ja juz mam kilka kilo mniej niz przed ciąząBISCA, Sabina, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Chcialabym bardzo, ale Dzejms raczej nie...
Mowi ze stary, ze nie te sily.BISCA, macduska, beates, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Mam zagadke : kto pamieta Jaki byl moj pierwszy awatar ?????? Nie moge sobie przypomniec. Mialam biszkopty, Ta babke z cycami, dzickiem i spluwa, ale co bylo na poczatku ?????
Kto ma wglad do dziennika ?
Aha, i mialam chyba OVU+35 na piasku z palmami. Pamietacie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 15:39
-
Sabina wrote:Że on? Bliźniaki ogarnia i mówi, że nie ma siły? To ja nie wiem co znaczy wg niego mieć siłę, toż on jak tur!
ja to w ogóle podziwiam Dżejmsa, że ma siłe jeszcze na Simbęmacduska, kapturnica, Sabina, BISCA, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobrawa wrote:aa tyje na potęgę
juz mam calkiem widoczny brzuch,a tak w ogole to oki,no moze trzoszke mniej energii mam
he ,wisnie z drzewa,fajnie tobie,tez bym chciala
ja juz swoja salate i rzodkiewki z balkonu przejadlam
teraz jemy gorki i czekamy na pomidory,cebule,i ciagle podjadamy seler lisciowy.
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Dzien dobry:)
Kicia jak sanopoczucie?
Abby,zfolwarku co w was,jak tam wasze latorosle ?
Melduje ze mlody od dwoch dni sie podciaga i staje przy barierkach i w wannie tez:)
U mnie dziecie cwiczy uparcie bieganie a ja za dzieciemWszystko robi chodzac. Albo spi albo chodzi
(przerwy na jedzenie)
Dobrawa lubi tę wiadomość