35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:fajny chlopczyk z Kajtka Hela na chlpoca mowi chopek
BISCA, Dziobak, anna maria, Dobrawa, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Dzien dobry:)
Kicia jak sanopoczucie?
Abby,zfolwarku co w was,jak tam wasze latorosle ?
Melduje ze mlody od dwoch dni sie podciaga i staje przy barierkach i w wannie tez:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 22:38
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Ja dobrze tylko kręgosłup trochę nawala bo cóż nie mam dwudziestu lat bynajmniej w metrycę bo w sercu zawrze , brzuch rośnie wszyscy mówią że duży jak na 6 miesiąc teraz myślę nad wózkiem kurczę wybór taki że oczy z orbit wychodzą może ktoś coś doradzi bo kurczę moje preferencje są dość kosztowne a muszę mieć wózek dość lekki i jednocześnie w miarę dobrze autoryzowany
Jeśli Ci mogę radzić - to odradzam 3 w 1 - spacerówki w takich układach są zwykle do dupy - najlepiej jakiś tani wózek z gondolą - bo to na chwilę jest i ewentualnie wpinana kołyska...a potem osobno kup sobie porządną spacerówkę- albo dwie - bo jedna samochodowa lekka, a druga jakaś na dużych kołach...kicia 123 lubi tę wiadomość
-
Bozia a jak u Kajtka z mowa ?Bozia3 wrote:Mój na wszystkie napotkane kobiety mówi mama - zaczynam się niepokoić. Kiedyś przewieszaliśmy obrazy w domu i mówię do A.- przewiesmy tę babę do przedpokoju, a tu powiesimy coś innego. Od tego momentu wszystkie obrazy to baba .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 23:53
-
Kicia,
ja mam Mutsy 3 w 1 i jestem b.zadowonlona
a kupilam nie nowy tylko uzywany,i nawet duzo nie dalam
wiem o czym Bozia pisze,ze rególy te 3 w jednym to takie sobie spacerowki sá
to bardzo prawdopodobne,ale ja moja spacerówke b.lubie
zwrotna,fajne pompowane kola,
kubelkowe siedzisko-ja lubie
a wczesniej lubilam opcje maxi cosi na ramie i duzo tak jezdzilismyBozia3, kicia 123 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
parasolke tez zamierzam kupic,widzialam tanie na allegro i ok z wygladu,okolo 100zl tylko
no ale ja teraz rozgladam sie za kombajnem rok po roku.Drogie dziadostwo i penie trza nowe kupic,nieduze ale wygodne,do auta musi wejsc,do marketu miedzy bramki i póøki sie przecisnác
no lekko nie jestWszyscy w domu -
ja mam dokladnie ten
http://www.babyspulletjes.net/classified_images/5786/5786_0511wGLzKaHl85b1.jpg
tylko kolka wymienilam da pompowane,orygonalnie piankowe sa,no i ta piekna zielen (kolor nie plowieje ciagle jest taki swiezy jak na foto)Wszyscy w domu -
Hej Nie zagladalam ponad tydzień a tu godzina Dobra czytania. Na początku szok, że taki tłum i o co chodzi Teraz na bieżąco i trochę czasu potrzeba na przyzwyczajenie się
Dobrawa moja kochana GRATULUJE!!! Ależ super wiadomość!!!
Moje wakacje w pl dobiegają końca niestety, w sobotę wracam do UK ehhh...
Pogoda nie rozpieszczala ale spotkanie z rodziną bezcenne
Do tego dodać rybkę z nad morza, lody, gofry i z dobre + 7kg, bosko!!!
Pozdrawiam i miłego dniaDobrawa lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieci beda zamykane w komorce.
Biscuit - a muszo?
nie muszą
w sumie wystarczy Ci
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8f8b48c6674.jpgBISCA, Simba, Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość