35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
_Abby_ wrote:Wsadz mu w dupkę windi. Jeśli to kolka i gazy będzie strzelać rurką a jeśli to zatwardzenie to tez pójdzie
tylko najpierw masaż ale na opakowaniu jest wszystko 
Nie mam takiego czegoś. To chyba nie zatwardzenie, bo kupy robi luźne. Sama juz nie wiem -
moje jedno i drugie dziecko tak miało...co za cuda wymyślałam - wszelkie możliwe kropelki, masowanie brzuszka butelką z ciepłą wodą i inne wariactwa....nic to nie pomaga, zmiana diety Twojej też niewiele pomoże....po prostu po kilku miesiącach problem mija ot tak sam od siebie...beates wrote:Tak mi tez tu powiedzieli. Jednak cięzko na to patrzeć
beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Zaczynam 8 miesiąc
U mnie dziś na szczęście pada i jest troszkę chłodniej. Co prawda obiecywali 22 stopnie, a jest cieplej Ale nie będę się czepiać. Starsza szarancza gra a młodsze ganiaja po podwórzu. Obiecałam im naleśniki na obiad
Simba, macduska, beates, kapturnica, anna maria, BISCA, Dobrawa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No chyba ja. Bo ty z macierzynskiego jedziesz na urlop. A ja z pracy do pracykapturnica wrote:A ja mam jęczmień na oku
i perspektywę spędzania urlopu od poniedziałku z limonka zamiast powieki i kto m gorzej ????
kapturnica, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Witajcie.juz nie wiem gdzie zagladac i pisac. Myslalam ze na tratatata sa wszyscy

Przez pewien czas byla tu cisza. A tu prosze znow nadązyc ciezko.
Ehh to nic. Pozdrawiam Was wszystkie.
Simba mam pytanie bo paszcza sie urlopuje.
Powiedz jak jest w Belgii ze szczepieniami. Gdybym chciala tam zaszczepic Gsbrysie na odra swinka rozyczka. Jest cos takiego? Ty szczepisz swoich synkow?
Bede wdzieczna za pomoc.
U nas ospa schodzi. Strupki odpadaja na szczescie jest juz ich coraz mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:44
Sabina, BISCA, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Co do spacerowek. W maju kupilismy valco baby. Leciutka i dobrze sie prowadzi. Wczesnirj mirlismy od zestawu Roana ale zapakowanie do auta trwalo dluzej.
Za valco zapl 1022 zl. Sklada sie szybko a jeszcze szybciej rozklada bo jednym ruchem.
Takze polecam jesli finanse pozwalaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:43
Sabina lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:moje jedno i drugie dziecko tak miało...co za cuda wymyślałam - wszelkie możliwe kropelki, masowanie brzuszka butelką z ciepłą wodą i inne wariactwa....nic to nie pomaga, zmiana diety Twojej też niewiele pomoże....po prostu po kilku miesiącach problem mija ot tak sam od siebie...
Kurcze, to nie pocieszyłaś mnie. Ja właśnie testuję 2 krople. Masuje tez brzuszek. Raz jest lepiej a raz gorzej. Mówią ze po 12 tygodniu przechodzi. Wiec jeszcze trochę przed nami.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ello!
Buziaki z wakacji że starszym dzieckiem przesyłam ja. Młodsze z ojcem zostało i jest gites. Po 15 minutach zapomniałam, że małe dziecko mam
6 dni bez kaszki, pieluch, wstawania o 5.30 - bezcenny! 
Udanego wypoczynku !
Dziobak lubi tę wiadomość
-
U mnie z córką też tak było prawie nic nie jadłam masaże krople herbatki i nic teraz wiem że po prostu taki typ i układ pokarmowy musiał dojrzeć i to wszytko przeszło samo z synem inaczej już on nie miał kolek a ja żadnej diety nie miałam gołąbki jadłam bigos i nic mi nie było bozia ma rację minie jak dojrzrke układ pokarmowyBozia3 wrote:moje jedno i drugie dziecko tak miało...co za cuda wymyślałam - wszelkie możliwe kropelki, masowanie brzuszka butelką z ciepłą wodą i inne wariactwa....nic to nie pomaga, zmiana diety Twojej też niewiele pomoże....po prostu po kilku miesiącach problem mija ot tak sam od siebie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:20
Bozia3, beates lubią tę wiadomość

-
Dobry,
To teraz tu jesteście
fajnie, nie ma to jak stare śmieci 
Gratuluje wszystkich nowych ciąż!
Moje młodsze dziecko w końcu doczekało sie ząbka
w sumie to jakoś tak niespodziewanie go znalazłam
Beates, współczuje.... Ja prowizorycznie podawałam espumisan 2x dziennie po 4-5 kropki i baki szły aż miło. Mam nadzieje ze szybko wam to minie.
beates, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sab simplex -sa bardzo dobre Heli pomagaly ,wysylalam tez do PL dla dzieci ,Pomagaja
probowalas je ?
beates wrote:Kurcze, to nie pocieszyłaś mnie. Ja właśnie testuję 2 krople. Masuje tez brzuszek. Raz jest lepiej a raz gorzej. Mówią ze po 12 tygodniu przechodzi. Wiec jeszcze trochę przed nami.
beates lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się uda
Sabina, BISCA, kicia 123, Dobrawa, ania.g, Aqu lubią tę wiadomość
-
Czesc nie jestes najstarsza
Agnelesa wrote:Cześć dziewczyny,
ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się uda
BISCA, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość