X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • beates Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Wsadz mu w dupkę windi. Jeśli to kolka i gazy będzie strzelać rurką a jeśli to zatwardzenie to tez pójdzie ;) tylko najpierw masaż ale na opakowaniu jest wszystko ;)

Nie mam takiego czegoś. To chyba nie zatwardzenie, bo kupy robi luźne. Sama juz nie wiem

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry .pierwsza :-) .Milego dnia

Sabina lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Tak mi tez tu powiedzieli. Jednak cięzko na to patrzeć
    moje jedno i drugie dziecko tak miało...co za cuda wymyślałam - wszelkie możliwe kropelki, masowanie brzuszka butelką z ciepłą wodą i inne wariactwa....nic to nie pomaga, zmiana diety Twojej też niewiele pomoże....po prostu po kilku miesiącach problem mija ot tak sam od siebie...

beates lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Dobry .pierwsza :-) .Milego dnia
    Druga.
    Milego dnia :-)

anna maria lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry! Ruszamy na podbój Londona.

Spalam całą noc. Całą. Po raz pierwszy od ponad 2 lat... Dziwne ;-)

Miłego dnia!

Sabina, macduska, anna maria, BISCA, Mega, Dobrawa, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem czy dzien dobry. Gile, oslabienie, kaszel i czwartek.
    Milego!

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No nie wiem czy dzien dobry. Gile, oslabienie, kaszel i czwartek.
    Milego!
    A ja mam jęczmień na oku :-( i perspektywę spędzania urlopu od poniedziałku z limonka zamiast powieki i kto m gorzej ????:-P

Simba, anna maria lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Zaczynam 8 miesiąc :)
    U mnie dziś na szczęście pada i jest troszkę chłodniej. Co prawda obiecywali 22 stopnie, a jest cieplej Ale nie będę się czepiać. Starsza szarancza gra a młodsze ganiaja po podwórzu. Obiecałam im naleśniki na obiad

Simba, macduska, beates, kapturnica, anna maria, BISCA, Dobrawa, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja mam jęczmień na oku :-( i perspektywę spędzania urlopu od poniedziałku z limonka zamiast powieki i kto m gorzej ????:-P
    Nie zniknie do poniedziałku?

• Simba Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No chyba ja. Bo ty z macierzynskiego jedziesz na urlop. A ja z pracy do pracy :P

kapturnica, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.juz nie wiem gdzie zagladac i pisac. Myslalam ze na tratatata sa wszyscy ;)
    Przez pewien czas byla tu cisza. A tu prosze znow nadązyc ciezko.

Ehh to nic. Pozdrawiam Was wszystkie.

Simba mam pytanie bo paszcza sie urlopuje.
    Powiedz jak jest w Belgii ze szczepieniami. Gdybym chciala tam zaszczepic Gsbrysie na odra swinka rozyczka. Jest cos takiego? Ty szczepisz swoich synkow?
    Bede wdzieczna za pomoc.

U nas ospa schodzi. Strupki odpadaja na szczescie jest juz ich coraz mniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:44

Sabina, BISCA, Dobrawa lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do spacerowek. W maju kupilismy valco baby. Leciutka i dobrze sie prowadzi. Wczesnirj mirlismy od zestawu Roana ale zapakowanie do auta trwalo dluzej.
    Za valco zapl 1022 zl. Sklada sie szybko a jeszcze szybciej rozklada bo jednym ruchem.
    Takze polecam jesli finanse pozwalaja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:43

Sabina lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moje jedno i drugie dziecko tak miało...co za cuda wymyślałam - wszelkie możliwe kropelki, masowanie brzuszka butelką z ciepłą wodą i inne wariactwa....nic to nie pomaga, zmiana diety Twojej też niewiele pomoże....po prostu po kilku miesiącach problem mija ot tak sam od siebie...

Kurcze, to nie pocieszyłaś mnie. Ja właśnie testuję 2 krople. Masuje tez brzuszek. Raz jest lepiej a raz gorzej. Mówią ze po 12 tygodniu przechodzi. Wiec jeszcze trochę przed nami. :(

Bozia3 lubi tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ello!
    Buziaki z wakacji że starszym dzieckiem przesyłam ja. Młodsze z ojcem zostało i jest gites. Po 15 minutach zapomniałam, że małe dziecko mam ;-) 6 dni bez kaszki, pieluch, wstawania o 5.30 - bezcenny! :-)

Udanego wypoczynku !:)

Dziobak lubi tę wiadomość

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    U mnie z córką też tak było prawie nic nie jadłam masaże krople herbatki i nic teraz wiem że po prostu taki typ i układ pokarmowy musiał dojrzeć i to wszytko przeszło samo z synem inaczej już on nie miał kolek a ja żadnej diety nie miałam gołąbki jadłam bigos i nic mi nie było bozia ma rację minie jak dojrzrke układ pokarmowy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:20

Bozia3, beates lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,
    To teraz tu jesteście ;) fajnie, nie ma to jak stare śmieci ;)
    Gratuluje wszystkich nowych ciąż!

Moje młodsze dziecko w końcu doczekało sie ząbka :) w sumie to jakoś tak niespodziewanie go znalazłam

Beates, współczuje.... Ja prowizorycznie podawałam espumisan 2x dziennie po 4-5 kropki i baki szły aż miło. Mam nadzieje ze szybko wam to minie.

beates, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka znaczy sie profilaktycznie ;-)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sab simplex -sa bardzo dobre Heli pomagaly ,wysylalam tez do PL dla dzieci ,Pomagaja :-) probowalas je ?
    beates wrote:
    Kurcze, to nie pocieszyłaś mnie. Ja właśnie testuję 2 krople. Masuje tez brzuszek. Raz jest lepiej a raz gorzej. Mówią ze po 12 tygodniu przechodzi. Wiec jeszcze trochę przed nami. :(

beates lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Agnelesa Nowa

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się uda

Sabina, BISCA, kicia 123, Dobrawa, ania.g, Aqu lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc nie jestes najstarsza :-)
    Agnelesa wrote:
    Cześć dziewczyny,
    ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się uda

BISCA, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 13630 13631 13632 13633 13634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ