35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
_Abby_ wrote:Wsadz mu w dupkę windi. Jeśli to kolka i gazy będzie strzelać rurką a jeśli to zatwardzenie to tez pójdzie
tylko najpierw masaż ale na opakowaniu jest wszystko
Nie mam takiego czegoś. To chyba nie zatwardzenie, bo kupy robi luźne. Sama juz nie wiem -
beates wrote:Tak mi tez tu powiedzieli. Jednak cięzko na to patrzeć
beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Zaczynam 8 miesiąc
U mnie dziś na szczęście pada i jest troszkę chłodniej. Co prawda obiecywali 22 stopnie, a jest cieplej Ale nie będę się czepiać. Starsza szarancza gra a młodsze ganiaja po podwórzu. Obiecałam im naleśniki na obiadSimba, macduska, beates, kapturnica, anna maria, BISCA, Dobrawa, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A ja mam jęczmień na oku
i perspektywę spędzania urlopu od poniedziałku z limonka zamiast powieki i kto m gorzej ????
kapturnica, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Witajcie.juz nie wiem gdzie zagladac i pisac. Myslalam ze na tratatata sa wszyscy
Przez pewien czas byla tu cisza. A tu prosze znow nadązyc ciezko.
Ehh to nic. Pozdrawiam Was wszystkie.
Simba mam pytanie bo paszcza sie urlopuje.
Powiedz jak jest w Belgii ze szczepieniami. Gdybym chciala tam zaszczepic Gsbrysie na odra swinka rozyczka. Jest cos takiego? Ty szczepisz swoich synkow?
Bede wdzieczna za pomoc.
U nas ospa schodzi. Strupki odpadaja na szczescie jest juz ich coraz mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:44
Sabina, BISCA, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
Co do spacerowek. W maju kupilismy valco baby. Leciutka i dobrze sie prowadzi. Wczesnirj mirlismy od zestawu Roana ale zapakowanie do auta trwalo dluzej.
Za valco zapl 1022 zl. Sklada sie szybko a jeszcze szybciej rozklada bo jednym ruchem.
Takze polecam jesli finanse pozwalaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:43
Sabina lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:moje jedno i drugie dziecko tak miało...co za cuda wymyślałam - wszelkie możliwe kropelki, masowanie brzuszka butelką z ciepłą wodą i inne wariactwa....nic to nie pomaga, zmiana diety Twojej też niewiele pomoże....po prostu po kilku miesiącach problem mija ot tak sam od siebie...
Kurcze, to nie pocieszyłaś mnie. Ja właśnie testuję 2 krople. Masuje tez brzuszek. Raz jest lepiej a raz gorzej. Mówią ze po 12 tygodniu przechodzi. Wiec jeszcze trochę przed nami.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ello!
Buziaki z wakacji że starszym dzieckiem przesyłam ja. Młodsze z ojcem zostało i jest gites. Po 15 minutach zapomniałam, że małe dziecko mam6 dni bez kaszki, pieluch, wstawania o 5.30 - bezcenny!
Udanego wypoczynku !Dziobak lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:moje jedno i drugie dziecko tak miało...co za cuda wymyślałam - wszelkie możliwe kropelki, masowanie brzuszka butelką z ciepłą wodą i inne wariactwa....nic to nie pomaga, zmiana diety Twojej też niewiele pomoże....po prostu po kilku miesiącach problem mija ot tak sam od siebie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 14:20
Bozia3, beates lubią tę wiadomość
-
Dobry,
To teraz tu jesteściefajnie, nie ma to jak stare śmieci
Gratuluje wszystkich nowych ciąż!
Moje młodsze dziecko w końcu doczekało sie ząbkaw sumie to jakoś tak niespodziewanie go znalazłam
Beates, współczuje.... Ja prowizorycznie podawałam espumisan 2x dziennie po 4-5 kropki i baki szły aż miło. Mam nadzieje ze szybko wam to minie.
beates, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sab simplex -sa bardzo dobre Heli pomagaly ,wysylalam tez do PL dla dzieci ,Pomagaja
probowalas je ?
beates wrote:Kurcze, to nie pocieszyłaś mnie. Ja właśnie testuję 2 krople. Masuje tez brzuszek. Raz jest lepiej a raz gorzej. Mówią ze po 12 tygodniu przechodzi. Wiec jeszcze trochę przed nami.beates lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się udaSabina, BISCA, kicia 123, Dobrawa, ania.g, Aqu lubią tę wiadomość
-
Czesc nie jestes najstarszaAgnelesa wrote:Cześć dziewczyny,
ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się udaBISCA, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość