35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnelesa wrote:Cześć dziewczyny,
ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się uda
Oby Ci się szybko udałoBISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Agnelesa wrote:Cześć dziewczyny,
ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się udaDziobak, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Sab simplex -sa bardzo dobre Heli pomagaly ,wysylalam tez do PL dla dzieci ,Pomagaja
probowalas je ?
Tak ,próbowałam. Na początku wydawało mi się ze pomaga, ale potem wszystko wróciło. Stosowałam go tydzień i odstawiłamanna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Tak ,próbowałam. Na początku wydawało mi się ze pomaga, ale potem wszystko wróciło. Stosowałam go tydzień i odstawiłam
beates lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Natka znaczy sie profilaktycznie
Beates a kładziesz malutkiego na brzuszku? F na brzuchu to najwiecej bąków uciekało.
Kurczę, rano ciężkie ulewy a teraz wichura szaleje. Znowu straże słychać a dopiero co w kilku domach dachy zerwałobeates lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzien piekny Paniom,
W koncu moge napisac : WITAM URLOPOWO !!!!!
Kocham to miejsce. Pogoda OK. Jest cudnieSabina, macduska, anna maria, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Bisca tez slyszalam ze te krople co pisze Anna Maria sa dobre i polecane. Natomiast o tym windli slyszalam ze jak za czesto sie stosuje to dziecko sie rozleniwia.
Nie mialam problemu z kolkami wiec z doswiadczenia nie pomoge jedunie ze sluszenia. Trzymam kciuki zeby szyblo minely.beates, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW strugach deszczu z poświstem wichury wita Was Wacia.
Co za dzień. To ma być lato???
Ja wysiadam.
A rano było tak pięknie.
Wypad z Elfem, Iwo rozsyła promienne uśmiechy na prawo i lewo.Mały czaruś rośnie.
beates, Mega, Dziobak, Sabina, Dobrawa, krycha.stara, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Tak kładę go na brzuchu, masuję tez. Przykładam ciepłą pieluszkę. Dzisiaj ( jak na razie ) jest lepiej. Moze to te nowe krople.
Witam sie,
U nas znowu cos leci z nieba. wrocilam z lidla a tam tłum jak przed świetami z powodu wyjątkowo taniego masła
Kawę zrobię, moze ktoś sie przyłączy??
Miłego dnia!Dobrawa, beates lubią tę wiadomość
-
witam się i ja,dzien dobry !
czasu troche brak na pisanie na forum
szykujemy sie do wylotu,plus dziecko starsze poslane na drugi koniec kraju-na jachcie siedzi,trzeba bedzie odebrac
Witan nową forumowiczkę45 to jeszcze nie koniec swiata,czasami początek
Bozia z tą ramą to chodziło o ramę/stelaż nie ramię
wiem ,wiem ja czasami moze dziwna bywam ,ale nie do tego stopnia by fotelik na ramieniu nosić
urlopującym milego wypoczynku życzę
i milego dzionkaBozia3, beates, kicia 123 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu