35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześćAgnelesa wrote:Cześć dziewczyny,
ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się uda
Oby Ci się szybko udało
BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
jaka tam najstarsza.... skończyłam w kwietniu 45Agnelesa wrote:Cześć dziewczyny,
ja będę z was najstarsza - 45. W październiku poroniłam i kilka miesięcy temu zaczęłam starania od początku. Badania na szczęście niczego złego nie wykazały, więc mam nadzieję, że wkrótce się uda
Dziobak, Dobrawa lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Sab simplex -sa bardzo dobre Heli pomagaly ,wysylalam tez do PL dla dzieci ,Pomagaja
probowalas je ?
Tak ,próbowałam. Na początku wydawało mi się ze pomaga, ale potem wszystko wróciło. Stosowałam go tydzień i odstawiłam
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze to ja juz nie wiem ,jeszcze mozna masowac brzuch ,mialam tez Taki olejek z apteki do masazu i troche pomagalo .beates wrote:Tak ,próbowałam. Na początku wydawało mi się ze pomaga, ale potem wszystko wróciło. Stosowałam go tydzień i odstawiłam
beates lubi tę wiadomość
-
Tak. Pogadałam z pediatra i przez pierwsze 2 miesiące dostawał non stop. Kiedyś czytałam ze Sab simplex działa tak dobrze bo podaje sie go w dużej ilości. Miałam go gdy J był malutki i działał. teraz kupiłam espumisan i tez stosowałam większa dawkę i było ok.kapturnica wrote:Natka znaczy sie profilaktycznie

Beates a kładziesz malutkiego na brzuszku? F na brzuchu to najwiecej bąków uciekało.
Kurczę, rano ciężkie ulewy a teraz wichura szaleje. Znowu straże słychać a dopiero co w kilku domach dachy zerwało
beates lubi tę wiadomość
-
Biszkopcie, relaksuj się! Cudownego urlopu życzą wykończone Dziobaki. Londyn dziś nas pokonał...BISCA wrote:Dzien piekny Paniom,
W koncu moge napisac : WITAM URLOPOWO !!!!!
Kocham to miejsce. Pogoda OK. Jest cudnie
Sabina, macduska, anna maria, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
Bisca tez slyszalam ze te krople co pisze Anna Maria sa dobre i polecane. Natomiast o tym windli slyszalam ze jak za czesto sie stosuje to dziecko sie rozleniwia.
Nie mialam problemu z kolkami wiec z doswiadczenia nie pomoge jedunie ze sluszenia. Trzymam kciuki zeby szyblo minely.
beates, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW strugach deszczu z poświstem wichury wita Was Wacia.
Co za dzień. To ma być lato???
Ja wysiadam.
A rano było tak pięknie.
Wypad z Elfem, Iwo rozsyła promienne uśmiechy na prawo i lewo.
Mały czaruś rośnie.
beates, Mega, Dziobak, Sabina, Dobrawa, krycha.stara, efcia, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
To oby juz to lepiej zostało na dobrebeates wrote:Tak kładę go na brzuchu, masuję tez. Przykładam ciepłą pieluszkę. Dzisiaj ( jak na razie ) jest lepiej. Moze to te nowe krople.
Witam sie,
U nas znowu cos leci z nieba. wrocilam z lidla a tam tłum jak przed świetami z powodu wyjątkowo taniego masła
Kawę zrobię, moze ktoś sie przyłączy??
Miłego dnia!
Dobrawa, beates lubią tę wiadomość
-
witam się i ja,dzien dobry !
czasu troche brak na pisanie na forum
szykujemy sie do wylotu,plus dziecko starsze poslane na drugi koniec kraju-na jachcie siedzi,trzeba bedzie odebrac
Witan nową forumowiczkę
45 to jeszcze nie koniec swiata,czasami początek 
Bozia z tą ramą to chodziło o ramę/stelaż nie ramię
wiem ,wiem ja czasami moze dziwna bywam ,ale nie do tego stopnia by fotelik na ramieniu nosić
urlopującym milego wypoczynku życzę
i milego dzionka
Bozia3, beates, kicia 123 lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu

milego