35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki
U nas krotki tydzien, bo od czwartku dlugi weekend. No i slonce, cieplo, pieknie! Az normalnie poniedzialek nie wydaje sie taki podly.
Oby do urlopu.
A tymczasem 4/5 drzwi wstawione i na razie bez skuchy.
Milego dnia!macduska, Sabina, efcia, gosia7122, BISCA, Magdala, Mega, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bry,
Kapta, rzuc okiem na pogode w necie, bedziesz wiedziala jakie ubrania zabrac.
A Reniek dotarla na Mazury ? Jaka pogo Reniek ?
Milego wtorku. Czwartku ? Co to za dzien dzisiaj ??? Kocham wakacje
elo
dojechali i zalegli
wcinam pierogi z jagodami na zmianę z pierogami z jagodami
Pogoda taka sobie, dzisiaj nawet chłodno, ale mi to nie przeszkadza
Kocham MazurySimba, Sabina, efcia, macduska, gosia7122, BISCA, Mega, kapturnica, anna maria, satori, slash lubią tę wiadomość
-
aaai jeszcze jedno nie mam zasięgu w telefonie
dziura zabita dechami
a znowu kompa nie chce mi się wyciągać
dzisiaj musialam zajrzeć na pocztę firmową czy przyszła wycena
i zajrzałam do Was
p.s. już zapomniałam jakie mogą być fajne wakacje bez mierzenia temp, testowania itp
co za luz psychicznySabina, efcia, macduska, beates, gosia7122, BISCA, Simba, Mega, satori, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wacia dzięki. Jakby nie Ty byłoby mi żal ze tylko ja tkwie w domu, a jak Cię poczytałam to oś razu cieszę się ze moje łóżko nadal.sobie stoi w mojej sypialni i do siebie zaprasza
Do usług.Sabina, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobra bylo o golabkach, o remoncie, o Jarku, o wakacjach, o ciazach.
Co myslicie o karmieniu piersia w miejscach publicznych?
Dzolk, dzolk...
Aaaa juz wiem o kogo mialam spytac: Mysza, jestes tam gdzies?
My bylysmy na wycieczce szkolnej polaczonej z pielgrzymka (poszlysmy na kolanach do Fatimy odrobic forumowe grzechy, ale nie doszlysmy) i troche nas nie bylo, ale nigdy nie mozna watpic ze to se nevrati.
Ejmen.
Hello, Jak to miło, że wątek ożył i że ktoś o mnie jeszcze pamieta. Mysza jest, czasami podczytuje, ale generalnie nie ma czasu, bo albo pracuje, albo biega za Wojtkiem, albo stara się o rodzeństwo dla niego. A ponieważ owu tuż, tuż to się pożegnam.krycha.stara, Simba, BISCA, macduska, Mega, satori, slash lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Hello, Jak to miło, że wątek ożył i że ktoś o mnie jeszcze pamieta. Mysza jest, czasami podczytuje, ale generalnie nie ma czasu, bo albo pracuje, albo biega za Wojtkiem, albo stara się o rodzeństwo dla niego. A ponieważ owu tuż, tuż to się pożegnam.
No to ambitnie i tak trzymac
Jak tam Wojtus? Z nocnika korzysta? Gada cos?
Bo moi ani to ani to.
A nie z sukcesow, to Leon sam zaczal jesc widelcem, oraz calkiem niezle mu idzie rysowanie. Max sie na razie przyglada, czy to na pewno sie oplaca. Jak zwykle.
Pozdrowka dla Was!
I dzien dobryBISCA, beates, Sabina, moremi, Mega, satori, slash lubią tę wiadomość
-
Bry. Gdańsk. Nie ma słońca. A w Londynie był!
Jesteśmy z dzieciem oczarowane miastem, a jeszcze bardziej nasza Magdala. Co za fantastyczna laska! Od pierwszego luka miałam wrażenie, że znam ją od zawsze.
Spędziłysmy super dni, teraz powrót do bycia matka małego dziecka...
Magdala luv u!Simba, krycha.stara, BISCA, beates, macduska, Magdala, Sabina, moremi, Mega, anna maria, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry. Gdańsk. Nie ma słońca. A w Londynie był!
Jesteśmy z dzieciem oczarowane miastem, a jeszcze bardziej nasza Magdala. Co za fantastyczna laska! Od pierwszego luka miałam wrażenie, że znam ją od zawsze.
Spędziłysmy super dni, teraz powrót do bycia matka małego dziecka...
Magdala luv u!
Zazdraszczam.
Pacze, ze Adas za chwile 2 lata skonczy. Szok!
Ty nic Paszczy nie mow ze w Gdansku slonca nie ma.krycha.stara, Dziobak, BISCA, Magdala, moremi, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ja nie, ale Pierworodny owszem więc jestem na bieżąco.
Jednego znalazł w naszym kibelku.
Okrążają nas ze wszystkich stron!Sabina, macduska, Magdala, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To teraz ja powiem, jak bylo naprawde..
Dziobak ma radiowy glosi jest materialem na najlepsza kumpele. Nie dala mi odczuc, ze sa moimi goscmi. Dokladnie to samo wrazenie, jakbysmy znaly sie od zawsze.
A Zosia jest urocza.Sliczna, mila, madra i strasznie jej Dziobakowi zazdroszcze.
Dziewczyny przyjezdzajcie znowu!
Te upaly mnie wykonczaja. Prosze o przykrecenie slonca i ochlodzenie o 10 stopni.Dziobak, anna maria, satori, Simba, macduska, BISCA, Sabina, beates, efcia, slash lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Piesa mi zaniemogla .przestala chodzic jakby tylne lapy sparalizowane
ale dzisiaj jest dobrze ,zaczela pic wode ,jesci co najwazniejsze chodzic .
Bozia3 wrote:a co się dzieje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 23:27
Sabina, efcia, slash lubią tę wiadomość