35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry Ania.
Mam nadzieje, ze piesa wydobrzeje. Moze to byc abowiem sama mialam psa prawie w agonii i wyzdrowial i zyl jeszcze dluuugo.
I nie martw sie. Na pewno kiedys Ciebie najedziemy.I ukradniemy Helke. ☺Dziobak, satori, Simba, anna maria, macduska, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Dobry. U nas urlopu ciąg dalszy . Wczoraj na termach młody bal się troche w jaskiniach wiec godzinę spędził w wodzie ale przyklejony do matki. Dopiero na otwartych basenach ciapal się w dziecięcym sam.. To koło z majtkami można wypindolic. Za Chiny ludowe nie chce w nim juz siedzieć. A mi ręce odpadaja bo chyba ma jeszcze jakiś lek separacyjny i ani do ojca ani do brata nie chce iść . W konsekwencji witki mam naciagniete po kostki.Jakby nie wózek i nosidlo byłabym bieda. I polecam przy małym dziecku baseny w hotelu .Bo jednak z takim maluchem długo nie posiedzi na otwartych basenach bo się męczy. A w hotelu o każdej porze można zejść i woda ciepluchna.
Dziś w planie wyjazd do zoo tylko odespi troche i zje obiad.
Pozdrawiam.
Ps. Simba drzwi nie wypadły .?macduska, Simba, Sabina, gosia7122, anna maria, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dobry. U nas urlopu ciąg dalszy . Wczoraj na termach młody bal się troche w jaskiniach wiec godzinę spędził w wodzie ale przyklejony do matki. Dopiero na otwartych basenach ciapal się w dziecięcym sam.. To koło z majtkami można wypindolic. Za Chiny ludowe nie chce w nim juz siedzieć. A mi ręce odpadaja bo chyba ma jeszcze jakiś lek separacyjny i ani do ojca ani do brata nie chce iść . W konsekwencji witki mam naciagniete po kostki.Jakby nie wózek i nosidlo byłabym bieda. I polecam przy małym dziecku baseny w hotelu .Bo jednak z takim maluchem długo nie posiedzi na otwartych basenach bo się męczy. A w hotelu o każdej porze można zejść i woda ciepluchna.
Dziś w planie wyjazd do zoo tylko odespi troche i zje obiad.
Pozdrawiam.
Ps. Simba drzwi nie wypadły .?
A drzwi stojo. Nawet sie otwierajo i zamykajoSabina, kapturnica, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No to bombowo. Lap energie na jesien i zime jak Max zacznie biegac po domu
A drzwi stojo. Nawet sie otwierajo i zamykajoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 12:39
Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Kaptur zazdroszczę! Też bym.się wymoczyla w wodzie. Zamiast tego pomagam.robić przetwory z wiśni. Mama ogarnia wszystko, ja czasem coś pomogęmamy już 22 słoiki dżemu, teraz.lecą kompoty.
Z innych wiesci. Satori mój syn tez mnie nie powaza. Już nie kopie, bo mu ciasno, ale za wszelką cenę stara się rozciągnąć moje powłoki brzuszne. Jego wygibasy są coraz bardziej bolesne. Byłam dziś na wizycie. Syn mój, Karol ,waży już 2111gram. Ja ważne zdecydowanie dużo więcej i o dużo za dużo. Trudno. Poza tym jest ok. Napięcie macicy prawidłowe, wszystko pozamykane. Byle do września
macduska, beates, kapturnica, gosia7122, anna maria, Magdala, BISCA, efcia, slash, Dobrawa, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Sabcia mysle ze syn Twoj Karol bedzie dosc duzym synem Karolem :-)pozdrow go od cioci pogodynki
a do porodu niech ma jakieś średnie wymiary. Żebym dała radę
BISCA, efcia, anna maria, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabcia kawal chłopa z Karola rośnie. Nie ważne dodatkowe kilogramy. Najważniejsze ,ze już niedługo go przytulisz a jemu będzie bez znaczenia czy mama jest fit czy srit. Najwazniejsze ,ze jest z dystrybutorem pełnym mleka i silnymi ramionami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 18:55
Sabina, efcia, kicia 123, macduska, gosia7122, anna maria, Mega lubią tę wiadomość