35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo.
Dla jasności oznajmiam, że dziś jest PIĄTEK!!!
Śniło mi się, że dostałam kolekcję magnesów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 09:47
krycha.stara, Dziobak, beates, Bozia3, malgos741, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dzień dobry bardzo.
Dla jasności oznajmiam, że dziś jest PIĄTEK!!!
Śniło mi się, że dostałam kolekcję magnesów.
Dzień dobry
Dzieciaki sie bawią, chyba wykorzystam sytuację i się polozeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 10:11
macduska, Dziobak, Mega, Reni, Simba lubią tę wiadomość
-
Bry..
Wacia przypomniałaś mi o magnesach.. muszę wysłać do dziewczyn..a miałam co innego na głowie przez ten okres...
ps mam termin pobrania kariotypu jupi....odliczam dni..
a i spotkanie z Sandrą w poniedziałek
Dziobak, Dobrawa, macduska, Sabina, kapturnica, Mega, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A jednak wyspac najlepiej się można na własnym łóżku. A i Maks grzeczniejszy się zrobił. No i dziś sam zrobił pierwsze kroki. Patrzyłam zaczarowana jak przeszedł od łóżka do stoliczka edukacyjnego. I zdalam sobie sprawę,ze to już nie malizna leżąca tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 09:17
Mega, Sabina, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dobry, u nas nadal slonecznie. Dzisiaj w programie jezioro i ogromny park zabaw Z dmuchanymi zabawkami
Pozdrawiam i milego dnia ( nie chce mi sie wysilac umyslu, ktory to dzien tygodnia)
Ja wiem! Ja wiem!
Niedziela!
Dzień dobry bardzo słonecznie!
U mnie w planach wyjazd nad jezioro.
Udanego dnia!Sabina, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNotatka z wczoraj:
Otworzyłam lodówkę.
Wypadła z półki musztardą w butelce plastikowej.
Pierdzielnela w podłogę.
Pękła.
Mam upierdolone musztardą WSZYSTKO.
Kanapę
Poduszki
Podłogę
Ławę
Podkładki
Piloty
Książki
I ścianę...Dziobak, Sabina, Mega, BISCA, Simba, Mimbla, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia - trzeba się trzymać od Ciebie z daleka...bo chyba przejęłam Twoją energię. Właśnie wczoraj się zorientowaliśmy, że Kajtek przecież nie ma paszportu....a od soboty 30 lipca zapłacone wczasy w Chorwacji....Złożyliśmy w trybie awaryjnym prośbę o paszport - ale kto wie, czy komuś się będzie chciało wyrabiać go w 5 dni...
Dziobak, macduska, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wacia - trzeba się trzymać od Ciebie z daleka...bo chyba przejęłam Twoją energię. Właśnie wczoraj się zorientowaliśmy, że Kajtek przecież nie ma paszportu....a od soboty 30 lipca zapłacone wczasy w Chorwacji....Złożyliśmy w trybie awaryjnym prośbę o paszport - ale kto wie, czy komuś się będzie chciało wyrabiać go w 5 dni...