35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Snila mi sie zielona kropka na Twoim wykresie Watka
A byl tak pokrecony, ze lo! ten Twoj wykres...
Hah, miłe że chociaż we śnie to soe zdarzyło.
To masz sny pokręcone. I fantazję.
Już od daaaawna nie prowadzę wykresu.krycha.stara, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Dziobak! Dzooooooooooobaaaaaaaaaaaak!
Pacz, szybko, pacz!
Ziarenko naszej szkapy zasiane, nastepna wirusa zlapala!
Simba, szacun i witamy w klubie dietetyczek amatorek fanek odchodzania
fanek odchodzenia
Simba, nie wierz im. Po ich dietach odchodzi się na inny światkrycha.stara, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:I nie pytaj mnie tak duzo i szybko, nie nadazam danych przetwarzac, gubie sie
Powoli, drukowanymi jak do blondynki do mnie pisz
z tego co kojarzę to chyba ruda jesteś
tak że ten....krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziś oficjalnie odwinelam z folii ostatnia płytę Chodakowskiej. Minus 3 kilo za samo odwijanie. Jest szansa, że jutro ja odpale a może nawet poćwiczę?
A nie, jutro nie, bo jutro tadaaaaam, idę na mezoterapie bogatoplytkowa. Możliwe, że tak się na pysku odmłodze, że mnie rodzona matka nie pozna!
Zdam relacje!krycha.stara, macduska, BISCA, Simba, Reni, Sabina, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dziś oficjalnie odwinelam z folii ostatnia płytę Chodakowskiej. Minus 3 kilo za samo odwijanie. Jest szansa, że jutro ja odpale a może nawet poćwiczę?
A nie, jutro nie, bo jutro tadaaaaam, idę na mezoterapie bogatoplytkowa. Możliwe, że tak się na pysku odmłodze, że mnie rodzona matka nie pozna!
Zdam relacje!
krycha.stara, Reni, macduska, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Rany Julek! Po przejrzeniu mojej plytoteki jestem nieco zmieszana. Bo mam same z filmami. Czy to znaczy, ze juz jestem slynna aktorka i zapomnialam odebrac tysiac pincet sto dziewincet oskarow?
krycha.stara, Reni, macduska lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dadzą radę. Dobrze, że się na lotnisku nie zorientowali.
. Powraca mi wiara w polskie urzędy. Dziś zadzwonili, że na jutro to nie zdążą, ale w środę paszport na pewno będzie do odebrania...czyli niecałe 3 dni robocze
Bardzo ładnie
Na dodatek nie miałam ważnego dowodu, bo go zastrzegłam w związku z historią z NFZ, więc był podziurkowany i jeszcze zgubiliśmy zdjęcia Kajtka.....Stoimy jak te barany przed okienkiem i nie mamy zdjęć - puste opakowanie. Podszedł facet za chwilę i nam wręcza i pyta czy to nie nasze, bo znalazł pod stolikiem.... ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 14:48
krycha.stara, Dziobak, Simba, macduska, beates, kicia 123, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Rany Julek! Po przejrzeniu mojej plytoteki jestem nieco zmieszana. Bo mam same z filmami. Czy to znaczy, ze juz jestem slynna aktorka i zapomnialam odebrac tysiac pincet sto dziewincet oskarow?
kRYSZTAŁ
BÓJ SIĘ BUKA! te filmy się nie nadają
Głębokie gardło 4 nie jest filmem o laryngologikrycha.stara, Simba, villemo_gbm, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nieeee?
Ty, a ja wlasnie zaczelam ogladac. Na razie fabula slaba, dialogi fatalne, ale licze, ze sie rozkreci
jeśli czekasz, aż zaczną jeść gołąbko, to możesz się rozczarowaćkrycha.stara, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Wez nie zdradzaj zakonczenia! Simba kazala happy endy posrawdzac, to sprawdzam . Nastepny w kolejce to "Jelonek Bambi".
a potem "Suche gacie na dnie morza"?krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:a muszo?
To nie ma zmiluj, reszte urlopu spedzam w kinie domowym, bo polowy filmow nie widzialam, a druga polowe zapomnialam jak sie koncza
Ojojoj.
Sprawdz czy nie masz jakiegos filmu z Alzheimerem w roli glownejkrycha.stara, Reni, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Nieeee?
Ty, a ja wlasnie zaczelam ogladac. Na razie fabula slaba, dialogi fatalne, ale licze, ze sie rozkreci
krycha.stara, Reni, macduska, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:i masz rację...
. Powraca mi wiara w polskie urzędy. Dziś zadzwonili, że na jutro to nie zdążą, ale w środę paszport na pewno będzie do odebrania...czyli niecałe 3 dni robocze
Bardzo ładnie
Na dodatek nie miałam ważnego dowodu, bo go zastrzegłam w związku z historią z NFZ, więc był podziurkowany i jeszcze zgubiliśmy zdjęcia Kajtka.....Stoimy jak te barany przed okienkiem i nie mamy zdjęć - puste opakowanie. Podszedł facet za chwilę i nam wręcza i pyta czy to nie nasze, bo znalazł pod stolikiem.... ehhh
I czy to nie jest piękne?
Bardzo się cieszę, że się udało. Ale zaraz a Ty na paszporcie jedziesz? Bo skoro dowód nieważny?krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny