35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Nie bylo mnie wczoraj gdyz nie udalo mi sie dojechac do pracy. Ot tak, po prostu.
Za to udalo mi sie zdrzemnac w ciagu dnia, poczytac ksiazke, pocwiczyc...Tez dobrze.
A dzisiaj sroda, wiec juz prawie weekend
Milego dnia!krycha.stara, anna maria lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:witam się i ja
co by tu..
a wiem
miałam iść wczoraj na usg, ale stwierdziłam, że mam to w odbytnicyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 10:36
BISCA, Sabina, krycha.stara, anna maria lubią tę wiadomość
-
Humory widzę szampanskie...
A ja tymczasem, stuklam se auto, Mariana mego ukochanego. Na parkingu, z iście ulanska fantazja, wjechałam w inne auto... Sąsiada. On ( jeszcze o tym nie wie) ma podrapany błotnik, ja drzwi. Przednie i tylne.
Oklaski.krycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i leki dla seniorów za złotówkę w tym wieku Ci się należą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 15:05
Simba, Dziobak, kapturnica, macduska, BISCA, Sabina, krycha.stara, Magdala lubią tę wiadomość
-
– „Nie wierz własnym podszeptom”, czyli nie będzie tak, jak państwo myślą, że wypiją tylko jedno piwo, tylko jedną setkę.
To chyba wszyscy rozumieliśmy aż zbyt dobrze. Jednak do przychodni trafia się zazwyczaj po jakichś stu próbach wypicia tylko jednego piwa.
Mogę to wytłumaczyć jeszcze raz, dla jasności. Wlewasz w siebie łyk alkoholu, prostujesz się, twoje myśli stają się czyste i lśniące, twoja zbroja błyszczy w zachodzącym słońcu, opinie wygłaszasz łagodnym, stanowczym tonem. Wiesz, że jesteś w stanie podjąć się realizacji każdego planu i udźwigniesz go, gdyż jesteś prawy, mądry, śmiały, przystojny i namiętny.
Dosyć szybko czujesz jednak, że to ten nektar, ten złoty nektar, żołądkowa gorzka, piwo jasne pełne, wermut czy inne świństwo. I musisz pić go więcej, musisz być silny i prawy, więc musisz pić go więcej, a na końcu zostajecie ty, on i zarzygany przystanek autobusowyReni, BISCA, Mimbla, krycha.stara, Magdala lubią tę wiadomość