35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Humory widzę szampanskie...
A ja tymczasem, stuklam se auto, Mariana mego ukochanego. Na parkingu, z iście ulanska fantazja, wjechałam w inne auto... Sąsiada. On ( jeszcze o tym nie wie) ma podrapany błotnik, ja drzwi. Przednie i tylne.
Oklaski. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam.Jestem tu nowa,mam 36 lat,córkę 10 letnią no i od kilku miesięcy staramy się o dziecko niestety bez rezultatów...sprawę komplikują moje nieregularne cykle (dziś mija właśnie 50 dzień)test robiłam we wtorek raczej negatywny (raczej bo ja coś tam widzę ale nie jest to wyraźna różowa kreska tylko ślad że w tym miejscu być powinna )Może któraś z obecnych tu pań ma podobne problemy?Chętnie o tym pogadamlui79
-
Dzien dobry
Ale mnie ksiazka zassala. Czytalam wczoraj do 2ej rano, jak dziecki poszly spac.
Szkoda ze juz koniec.
Macie tu jeszcze jeden smaczek.
Co robić, kiedy przestajesz pić? Kiedyś wydawało ci się, że to znaczy, że będziesz chodzić na biało do kościoła i być jak ci ludzie, co grają w tenisa i jedzą jarmuż. Że będziesz nudna.Reni, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
Lu79 wrote:test robiłam we wtorek raczej negatywny (raczej bo ja coś tam widzę ale nie jest to wyraźna różowa kreska tylko ślad że w tym miejscu być powinna )Może któraś z obecnych tu pań ma podobne problemy?Chętnie o tym pogadam
no to jak jest ślad, to może być to
p.s. witajWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 14:03
-
nick nieaktualnyKrycha ja się zaczynam Ciebie bać!
Ty czarownica jesteś!
http://iv.pl/images/24986781064206287022_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 22:09
BISCA, Sabina, Mimbla, ania.g, malgos741, kapturnica, emilanka, Mega, Bozia3, Dziobak, Magdala, satori, beates, Simba, Reni, krycha.stara, Niuta, Natka_79, sandzu lubią tę wiadomość
-
Wacia gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 22:41
anna maria, macduska, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 lipca 2016, 10:15
anna maria, Mega, BISCA, macduska, Mimbla, satori, Sabina lubią tę wiadomość