35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry..melduje sie w klubie Waci, Bozi i Dziobaka..
Jechalam se A2 pierwszy raz w zyciu. Latwo nie bylo.
Ekipa:Ja, moja mama, moja siostra i moja ciocia.
Zostalysmy poinformowane przez znajoma, ze przejazd z Warszawy do Konina bedzie nas kosztowal 10zl.
Juz zaraz za Warszawa mama z ciotka zaczely odliczac te dziesiec zlotych co to trzeba przeciez placic. Po 10 km lekko zaniepokojone, wygladaly niecierpliwie bramek. Nie mogly sie doczekac. 10 zl brzeczalo w garsci..
Sa, sa bramki. Podjezdzamy. Ja, juz nakrecona totalnie rozmowami dobiegajacymi z tylu, mialam przed oczami juz tylko dziure na te 10 zl.
Ustawilam sie przed szlabanem. Jest dziura, a jakze. Z niespotykana dotad zacma na umysle zaczynam pchac piecdziesieciogroszowki i zlotowki podawane mi przez rodzona matke.
Yyyyy nie wpadaja...moze popchne nastepnymi.
W dziurze tkwia juz dwie piedziesieciogroszowki i dwie zlotowki.
Kurde.
Ciotka krzyczy, ze moze to w papierku musi byc, bo ta dziura taka waska..
Trudno wolam pomoc i katem oka dostrzegam zielony napis "Nacisnij przycisk i odbierz bilet"...
-Co pani robi?
-Zaplacic chcialam
-A wie pani ile??
-Mowili, ze 10zl
-Matko kochana..Jozeeeek otworz te bramke, niech pani juz jedzie
Kurtyna
satori, Sabina, macduska, Dziobak, BISCA, beates, anna maria, Reni, Mimbla, krycha.stara, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyDzień dobry
Wstałam i tak sobie pomyślałam, ze zajrzę, popatrze na tego posta Waci. Oka naciesze
Wacia mordo ciesze się bardOej niż z własnych dwóch kresekrosnijcie zdrowo i bezproblemowo
Kaptur nie fasol, Wacia ma mieć fasolkę, pamiętasz?macduska, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobry..melduje sie w klubie Waci, Bozi i Dziobaka..
Jechalam se A2 pierwszy raz w zyciu. Latwo nie bylo.
Ekipa:Ja, moja mama, moja siostra i moja ciocia..
.....
Kurtyna
Magdala poplakałam się że śmiechu.
Mogę to sprzedać dalej? Mogę?
BISCA, Magdala, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dobry. Sabina to fasol to był kijek w mrowisko. Ale nikt się nie złapał
. A poważnie biorąc nie ważna pleć , najważniejsze by było zdrowe
. Spać normalnie nie mogłam przez te jej ciOnze
Widzę, że zamieszania narobiłam?
Na pocieszenie powiem, że ja też źle spałam.
Duszno, gorąco, cycki bolą, siku mi się chciało co dwie godziny i jeszcze Waciak chrapał niemożliwe.kapturnica, Sabina, Dziobak, BISCA, anna maria, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Widzę, że zamieszania narobiłam?
Duszno, gorąco, cycki bolą, siku mi się chciało co dwie godziny i jeszcze Waciak chrapał niemożliwe.Sabina, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Widzę, że zamieszania narobiłam?
Duszno, gorąco, cycki bolą, siku mi się chciało co dwie godziny i jeszcze Waciak chrapał niemożliwe.macduska, BISCA, Magdala, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dobry. Sabina to fasol to był kijek w mrowisko. Ale nikt się nie złapał
. A poważnie biorąc nie ważna pleć , najważniejsze by było zdrowe
. Spać normalnie nie mogłam przez te jej ciOnze
BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny