35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:My z Rabarbarem siedzimy na wsi dobrze nam tu Całujemy mocno
Ładne imię
Nie było problemu z rejestracją w Urzędzie?krycha.stara, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Cztery dni wolnego, to ja urlop!
Oprocz tego, ze nie potrafimy wypoczywac i ciagle cos robimy, to przez te 4 dni udalo sie:
- przesiedziec caly dzien przed domem, jedzac, pijac, gadajac, patrzac jak dzieci mecza psa ciotki lub chlapia sie woda
- pojechac do centrum handlowego na wyprzedaze i nawet cos kupic
- wykapac dzieci w basenie w ogrodku
- pojsc na basen i do sauny (to JA, SAMA, BEZ DZIECI I MEZA - maly luksus)
- pojsc na silke (to Dzejms - SAM, BEZ DZIECI I ZONY - drugi maly luksus)
- zamontowac ostatnie drzwi w pokoju dzieci (teraz nie wiadomo - albo lepiej spia, albo ich nie slyszymy
- pojechac do Leuven w niedzielne popoludnie i spedzic je w ogrodzie muzeum miejskiego, ktore przygotowalo super atrakcje dla dzieci od 0-3 lat. Instrumenty muzyczne, przedstawienia, maty edukacyjne, mini ogrodki, narzedzia...
- ogolic nogi
- XXX
- zrobic 6tke Weidera
Tak to mozna spedzac weekendy
A teraz odliczam dni do urlopu.
Milego tygodnia!krycha.stara, Reni, kapturnica, BISCA, Dziobak, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dla mnie lisc salaty z kropla rosy.
gupek
nie po to jechałam cały tydzień na pierogach z jagodami, żeby teraz sałatą sie zapychać
potrzebuję krwiBISCA, Simba, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NO kuraaa, ale to krwii?
A wlasnie, Sabina nie jestes sama - mnie tez jakis wirus od dwoch dni trzyma
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 25 lipca 2016, 19:28
-
krycha.stara wrote:Dziobak! Dzooooooooooobaaaaaaaaaaaak!
Pacz, szybko, pacz!
Ziarenko naszej szkapy zasiane, nastepna wirusa zlapala!
Simba, szacun i witamy w klubie dietetyczek amatorek fanek odchodzania
Ja oznajmilam wczoraj swoim chlopakom, ze od urlopu nie jem z nimi sniadan, bo po rozpoznaniu, okazalo sie, ze to jedyny moment dnia kiedy mam sile/ochote/czas cwiczyc.
Krycha, jakiego odchodzenia? Ja nigdzie nie ide.krycha.stara, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO jezuniu. Wchodzę pacze, a tu tyle.postów
Co do wstawania - o 3.30 zrobiłam sobie herbatę i zjadłam kawałek zebry (placka). O 5 przyszła do mnie córka. Też nie mogła spać. Obejrzalysmy jak wstaje słońce, pogadalysmy i obie zasnelysmy przed 7. Dzięki regularnym wizytom w wc jestem obczajona która to godzina wstaliśmy po 8. Kaszel mam nadal. I głowa boli. Za to dzięki nocce dziś się czuję jakby mnie ktoś kijem golfowym po plecach przejechał. Ledwom zyw. A miałam prasowac. Ale nie dam rady
Co Wy z tym odchudzaniem? Oczadzialy? Przecież wiecie że jak Wy schudniecie to ja przytyje. A teraz tyje ekspresowo. W.piątek wazylam kg mniej niż w sobotę rano takie cuda Panie a nie jem więcej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 11:47
Simba, macduska, krycha.stara, Mega, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość