35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrawa wrote:No to mamy wakacje
Jaki ten swiat maly,
Dziobak widzialam dzis twoja core.
Krotkie dzinsowe-granatowe spodenki,rozowe sportowe buty,krotka deskorolka,seledynowa (?)Dobrawa, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
Jestem taka stara i taka głupia...
uczulam wszystkie na telefony z NFZ. Odebrałam taki, Pani się przedstawiła i zaproponowała mi rejestrację w centralnej bazie do skorzystania z programu profilaktyki zapobiegania raka szyjki macicy - cały pakiet z USG, mammografią i cytologia. Ponieważ brałam w czymś takim udział kilka lat temu - bez wahania podałam imię nazwisko i pesel do weryfikacji danych....okazało się rzekomo , że się wyświetlam Pani jako osoba nieubezpieczona - to podałam jeszcze nr dowodu...hehehe no debil do potęgi....
. Pani potwierdziła, że ok i że dostanę za jakiś czas sms potwierdzający tę rejestrację...w domu wieczorem ochoczo zaczęłam o całej sytuacji opowiadać A. i dopiero on mi się popukał w głowę co ja narobiłam....No nic - miał rację, na drugi dzień sprawdziłam ten tel - już był wyłączony, a Pani z NFZ o żadnej akcji od dawna nie słyszała....Zgłosiłam sprawę na policję, zastrzegłam dowód w banku i w centralnym rejestrze dokumentów zastrzeżonych. Dziś skasowałam stary dowód i czekam na nowy...Laska miała jedno popołudnie, żeby to wykorzystać - ciekawe co mnie czeka i po co chciała moje dane...
-
beates wrote:Widzę, ze wakacje na całego. Wszystkie gdzieś w rozjazdach
-
Bozia3 wrote:ja za tydzień miałam wyjechać na Chorwację, ale się okazało, że mój chłop musi być na SDM i patrolować miasto - ma same nocki, więc cholera wie, czy nam się nie opóźni cały wyjazd....chyba mnie pokręci....
Teraz dobiero to wyszło , Nie wiedział wcześniej ? -
Dziobak wrote:Oby. Żeby się nie okazało, że wzięłas 3 chwilówki, zabudowę kuchenna dębową i komplet wypoczynkowy...
ale ja??? chyba się starzeję...
krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no właśnie...takie rzeczy to się powinny Waci zdarzyć - bo ona lubi takie historie...
ale ja??? chyba się starzeję...
Wacia ma swoich historii powyżej uszu. Dziękuję bardzo.
Oj Boziu, Boziu....krycha.stara, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasze auto po zalaniu mój mąż zaczął rozbierać żeby wysuszyć tapicerkę.
Tak się rozpędził, że wyciągnął wszystko do gole blachy. I teraz wpadł ma pomysł, że od razu je zakonserwuje co samo w sobie jest niezłym pomysłem.
Ciekawi mnie tylko kiedy go złoży spowrotem i czy mu żadna cześć nie zostanie.
Przez chwilę nawiedziła mnie myśl, że zrobi z niego dwa mniejsze....
O mamuniu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 18:10
krycha.stara, Sabina, Bozia3, Magdala, Dziobak, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Nasze auto po zalaniu mój mąż zaczął rozbierać żeby wysuszyć tapicerkę.
Tak się rozpędził, że wyciągnął wszystko do gole blachy. I teraz wpadł ma pomysł, że od razu je zakonserwuje co samo w sobie jest niezłym pomysłem.
Ciekawi mnie tylko kiedy go złoży spowrotem i czy mu żadna cześć nie zostanie.
Przez chwilę nawiedziła mnie myśl, że zrobi z niego dwa mniejsze....
O mamuniu!!!mój już staruszek
macduska lubi tę wiadomość
-
Dobry,
Ostatnio mam mega młyn z Francesco. Chyba bedzie drugi ząb bo ewidentne cierpistarszy przechodził ząbkowanie zdecydowanie łagodniej.
Poczytałam i kurka nie pamietam co chciałam napisać
Bozia, mam nadzieje ze to juz koniec tej historii.
Fajnie że rozruszało sie na starych śmieciach. Brakuje mi jednak raportu Komety no i oczywiście Moremi
Kurka, byłam świecie przekonana ze dzis piątek...Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Dobry,
Ostatnio mam mega młyn z Francesco. Chyba bedzie drugi ząb bo ewidentne cierpistarszy przechodził ząbkowanie zdecydowanie łagodniej.
Poczytałam i kurka nie pamietam co chciałam napisać
Bozia, mam nadzieje ze to juz koniec tej historii.
Fajnie że rozruszało sie na starych śmieciach. Brakuje mi jednak raportu Komety no i oczywiście Moremi
Kurka, byłam świecie przekonana ze dzis piątek...
A ja z kolei, że jest środa!