35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Dobry zimno sie zrobilo
milego
anna maria lubi tę wiadomość
-
Bry,
Kapta, rzuc okiem na pogode w necie, bedziesz wiedziala jakie ubrania zabrac.
A Reniek dotarla na Mazury ? Jaka pogo Reniek ?
Milego wtorku. Czwartku ? Co to za dzien dzisiaj ??? Kocham wakacjebeates, kapturnica, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bry,
Kapta, rzuc okiem na pogode w necie, bedziesz wiedziala jakie ubrania zabrac.
A Reniek dotarla na Mazury ? Jaka pogo Reniek ?
Milego wtorku. Czwartku ? Co to za dzien dzisiaj ??? Kocham wakacjeBISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ,witam dziewczyny
Sabina ale ta Twoja ciąża leci .U mnie nic nowego ,żłobek zamknięty i młoda w domu siedzi dobrze że wakacje i starsze dzieciaki w domu siedzą.
Jedziemy nad morze pod koniec lipca ,ciekawe czy pogoda dopisze.Już nie mogę doczekać się urlopu bo w pracy sama siedzę a roboty za dziesięciu.
Pozdrawiam i ściskam Wszystkie ,urlopowiczkom miłego wypoczynku życzę.Sabina, anna maria, beates, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Hej ,witam dziewczyny
Sabina ale ta Twoja ciąża leci .U mnie nic nowego ,żłobek zamknięty i młoda w domu siedzi dobrze że wakacje i starsze dzieciaki w domu siedzą.
Jedziemy nad morze pod koniec lipca ,ciekawe czy pogoda dopisze.Już nie mogę doczekać się urlopu bo w pracy sama siedzę a roboty za dziesięciu.
Pozdrawiam i ściskam Wszystkie ,urlopowiczkom miłego wypoczynku życzę.
Buziakigosia7122, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry. Melduję że już jestem w domu. Jak miło.
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Powrót mieliśmy okropny. Kilometrowe korki na A1 wczoraj a dzisiaj deszcz.
Teraz będę odpoczywać po urlopie.
Znaczy się dopiero we wtorek, bo jutro wyprawa do lekarza z Młodym. Już mam stresa. A w nocy śniłu mi się wypadki i choroby. Brrrr....
Nikt się z Was nie zdziwi jak powiem że zatkało nam się jakiś kanał odprowadzający wodę w aucie? I to kiedy?
We czwarte jak był sztorm stulecia. Wylalismy z samochodu parę litrów wody w piątek rano. Tapicerka w podłodze do suszenia.
Poza tym najdłam się przez pomyłkę chinszczyzny po której boli mnie żołądek i w te czwartkową, burzową noc umieralam z bólu.
Sama to sobie zrobiłam. Chciałam sos slodkokwaśny w sloiku a wzięłam chiński. Ma za swoje Ślepa Gienia.
Pozdrawiam pracujące, i te na wczasach, ciężarówki, staraczki, niestaraczki, dzieciate i te co się akurat wybierają ma wakacje.
Ja już wyjazd odbębniłam i teraz mogę spokojnie odpocząć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:03
anna maria, moremi, kapturnica, beates, krycha.stara, Sabina, efcia, gosia7122, BISCA, Magdala, Mega, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry deszczowy.
Ja jestem nieprzytomna.
Aniu czemu noc nerwowa? Stało się coś?
Kapta udanego wyjazdu, dobrej pogody, fajnego hotelu i szczęśliwego powrotu.
Sabina, efcia, gosia7122, BISCA, Magdala, Mega, anna maria, satori lubią tę wiadomość