35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Bozia a jak u Kajtka z mowa ?
anna maria lubi tę wiadomość
-
bulkaasia wrote:Hej
Nie zagladalam ponad tydzień a tu godzina Dobra czytania. Na początku szok, że taki tłum i o co chodzi
Teraz na bieżąco i trochę czasu potrzeba na przyzwyczajenie się
Dobrawa moja kochana GRATULUJE!!! Ależ super wiadomość!!!
Moje wakacje w pl dobiegają końca niestety, w sobotę wracam do UK ehhh...
Pogoda nie rozpieszczala ale spotkanie z rodziną bezcenne
Do tego dodać rybkę z nad morza, lody, gofry i z dobre + 7kg, bosko!!!
Pozdrawiam i miłego dnia. No to po powrocie do domu bierz się za robienie dzieci
bulkaasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Co jecie?
Ja juz zdazylam wsunac platki oraz jajka na boczku. Parę tabsow. Teraz sie szykuje na kawe.
Dobry dzien!
A na obiad będą ziemniaki, kalafior i jajko sadzoneMagdala, beates, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:U mnie w pracy klopsiki a domu pierogi!
Masz 2 obiady ? Czy klopsy je tylko podopieczny ?
Kuba chyba kolki. Więc u nas też 2 obiady . Dla męza naleśnki , a dla mnie kurczak.
Nie jestem pewna czy to kolki. On w sumie nie płacze, ale widać ze coś go męczy. Stęka i pręzy się jakby chciał zrobić kupę. W nocy nie mógł zasnąć. Zal mi go strasznie.Magdala lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Masz 2 obiady ? Czy klopsy je tylko podopieczny ?
Kuba chyba kolki. Więc u nas też 2 obiady . Dla męza naleśnki , a dla mnie kurczak.
Nie jestem pewna czy to kolki. On w sumie nie płacze, ale widać ze coś go męczy. Stęka i pręzy się jakby chciał zrobić kupę. W nocy nie mógł zasnąć. Zal mi go strasznie.beates lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Masz 2 obiady ? Czy klopsy je tylko podopieczny ?
Nie jestem pewna czy to kolki. On w sumie nie płacze, ale widać ze coś go męczy. Stęka i pręzy się jakby chciał zrobić kupę. W nocy nie mógł zasnąć. Zal mi go strasznie.tylko najpierw masaż ale na opakowaniu jest wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 13:57
beates lubi tę wiadomość
-
beates wrote:Masz 2 obiady ? Czy klopsy je tylko podopieczny ?
Nie jestem pewna czy to kolki. On w sumie nie płacze, ale widać ze coś go męczy. Stęka i pręzy się jakby chciał zrobić kupę. W nocy nie mógł zasnąć. Zal mi go strasznie.
Jak sa dwa to jem dwaDzis jest ten wyjatek.
beates, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykicia 123 wrote:Ja dobrze tylko kręgosłup trochę nawala bo cóż nie mam dwudziestu lat bynajmniej w metrycę bo w sercu zawrze , brzuch rośnie wszyscy mówią że duży jak na 6 miesiąc teraz myślę nad wózkiem kurczę wybór taki że oczy z orbit wychodzą może ktoś coś doradzi bo kurczę moje preferencje są dość kosztowne a muszę mieć wózek dość lekki i jednocześnie w miarę dobrze autoryzowany
-
_Abby_ wrote:Idealnego wozka 2w1 nie ma. Generalnie nie ma wózków idealnych. Moim zdaniem najlepszy układ jest tako ze na te pierwsze 6-7 miesięcy używana gondola. I ona będzie niestety ciężka ale ma być duża i ma mieć zajebista amortyzację żeby maleństwu mózg się o czaszkę nie obijal na spacerach. A potem normalna spacerówka. Zobacz sobie firmę valco baby. Ich snap 4 waży 6.6 kg. Ten wózek jest idealny do miasta i auta. Jest dużo fajniejszy niż wszystkie maclareny i quinny bo jedzie cichutko i nic nie terkocze. Jak waga nie jest taka istotna a interesuje Cię amortyzacja to albo bj gt albo joie air.
-
Dobrawa wrote:Kicia,
ja mam Mutsy 3 w 1 i jestem b.zadowonlona
a kupilam nie nowy tylko uzywany,i nawet duzo nie dalam
wiem o czym Bozia pisze,ze rególy te 3 w jednym to takie sobie spacerowki sá
to bardzo prawdopodobne,ale ja moja spacerówke b.lubie
zwrotna,fajne pompowane kola,
kubelkowe siedzisko-ja lubie
a wczesniej lubilam opcje maxi cosi na ramie i duzo tak jezdzilismy
ponadto podoba mi się quinny buzz xtra chciałam kupić nowy a używany fotelik z bazą isofix w ogóle to najlepiej byłoby kupić używany w dobrym stanie bo potem i tak muszę spacerówkę jakąś lekką kupić no ale zobaczymy kurcze ja wiem ze te polskie wózki nie są złe ale patrzeć na nie nie mogę chyba chora jestem ale cóżDobrawa lubi tę wiadomość
-
Ello!
Buziaki z wakacji że starszym dzieckiem przesyłam ja. Młodsze z ojcem zostało i jest gites. Po 15 minutach zapomniałam, że małe dziecko mam6 dni bez kaszki, pieluch, wstawania o 5.30 - bezcenny!
efcia, anna maria, Bozia3, Sabina, macduska, beates, Mega, Jastra, Simba, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no ok - ale ten valco baby poniżej 1200 zł nie schodzi, więc trochę to on kosztuje...
-
Fajnie dziobak wypoczywaj sobie ,ja juz o pieluchach zapomnialam
w dzien i w nocy bez pieluchy
Dziobak wrote:Ello!
Buziaki z wakacji że starszym dzieckiem przesyłam ja. Młodsze z ojcem zostało i jest gites. Po 15 minutach zapomniałam, że małe dziecko mam6 dni bez kaszki, pieluch, wstawania o 5.30 - bezcenny!
Sabina, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Fajnie dziobak wypoczywaj sobie ,ja juz o pieluchach zapomnialam
w dzien i w nocy bez pieluchy
Adaś nie kuma bazy, jeżeli chodzi o sikanie. Owszem, jak już się posika po nogach, bo nie ma pieluchy, to leci po szmatke i wyciera albo nam pokazuje. Ale żeby wcześniej dać cynk to nie.anna maria, Simba, BISCA, Dobrawa lubią tę wiadomość