X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzieci beda zamykane w komorce.
    Biscuit - a muszo?
    Zależy jakie montowalas. Ja bym wolała takie wejsciowo - wyjściowe ;)

efcia, BISCA lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia a jak u Kajtka z mowa ?
    słabo - nie gada. Znaczy pojedyncze słowa - mama, dada, baba, dziadzia, dyń dyń na dzwon i deń deń na drzewo, am, be i tego typu...No nic czekam jeszcze, ale za jakies pół roku uderzę do logopedy.

anna maria lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:

a wczesniej lubilam opcje maxi cosi na ramie i duzo tak jezdzilismy
    a o co chodzi, że na ramię wózek na pasku?? bo może jest jakiś inny ultra lekki, za którym mogłabym się rozglądnąć...

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bulkaasia wrote:
    Hej :) Nie zagladalam ponad tydzień a tu godzina Dobra czytania. Na początku szok, że taki tłum i o co chodzi ;) Teraz na bieżąco i trochę czasu potrzeba na przyzwyczajenie się ;)

Dobrawa moja kochana GRATULUJE!!! Ależ super wiadomość!!! :D

Moje wakacje w pl dobiegają końca niestety, w sobotę wracam do UK ehhh...
    Pogoda nie rozpieszczala ale spotkanie z rodziną bezcenne :)
    Do tego dodać rybkę z nad morza, lody, gofry i z dobre + 7kg, bosko!!!
    Pozdrawiam i miłego dnia :)
    O jak miło, że inne też tyją...:). No to po powrocie do domu bierz się za robienie dzieci :)

bulkaasia lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jecie?
    Ja juz zdazylam wsunac platki oraz jajka na boczku. Parę tabsow. Teraz sie szykuje na kawe.

Dobry dzien!

Sabina, efcia, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Co jecie?
    Ja juz zdazylam wsunac platki oraz jajka na boczku. Parę tabsow. Teraz sie szykuje na kawe.

Dobry dzien!
    Ja bułkę z dżemem truskawkowym i kubek mleka, niedawno płatki z rodzynkami i bananem. Chyba zrobię sobie kawę. Malutka.

A na obiad będą ziemniaki, kalafior i jajko sadzone :)

Magdala, beates, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w pracy klopsiki a domu pierogi!

beates, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    U mnie w pracy klopsiki a domu pierogi!

Masz 2 obiady ? Czy klopsy je tylko podopieczny ?

Kuba chyba kolki. Więc u nas też 2 obiady . Dla męza naleśnki , a dla mnie kurczak.
    Nie jestem pewna czy to kolki. On w sumie nie płacze, ale widać ze coś go męczy. Stęka i pręzy się jakby chciał zrobić kupę. W nocy nie mógł zasnąć. Zal mi go strasznie.

Magdala lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:

Kuba chyba kolki. Więc u nas też 2 obiady . Dla męza naleśnki , a dla mnie kurczak.
    Nie jestem pewna czy to kolki. On w sumie nie płacze, ale widać ze coś go męczy. Stęka i pręzy się jakby chciał zrobić kupę. W nocy nie mógł zasnąć. Zal mi go strasznie.
    beates tak często bywa...za jakiś czas samo się mu wyreguluje - jak układ pokarmowy dojrzeje już całkiem....

beates lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:

Wsadz mu w dupkę windi. Jeśli to kolka i gazy będzie strzelać rurką a jeśli to zatwardzenie to tez pójdzie ;) tylko najpierw masaż ale na opakowaniu jest wszystko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 13:57

beates lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:

Jak sa dwa to jem dwa :-) Dzis jest ten wyjatek.

beates, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kicia 123 wrote:
    Ja dobrze tylko kręgosłup trochę nawala bo cóż nie mam dwudziestu lat bynajmniej w metrycę bo w sercu zawrze , brzuch rośnie wszyscy mówią że duży jak na 6 miesiąc teraz myślę nad wózkiem kurczę wybór taki że oczy z orbit wychodzą może ktoś coś doradzi bo kurczę moje preferencje są dość kosztowne a muszę mieć wózek dość lekki i jednocześnie w miarę dobrze autoryzowany
    Idealnego wozka 2w1 nie ma. Generalnie nie ma wózków idealnych. Moim zdaniem najlepszy układ jest tako ze na te pierwsze 6-7 miesięcy używana gondola. I ona będzie niestety ciężka ale ma być duża i ma mieć zajebista amortyzację żeby maleństwu mózg się o czaszkę nie obijal na spacerach. A potem normalna spacerówka. Zobacz sobie firmę valco baby. Ich snap 4 waży 6.6 kg. Ten wózek jest idealny do miasta i auta. Jest dużo fajniejszy niż wszystkie maclareny i quinny bo jedzie cichutko i nic nie terkocze. Jak waga nie jest taka istotna a interesuje Cię amortyzacja to albo bj gt albo joie air.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Abby_ wrote:
    Idealnego wozka 2w1 nie ma. Generalnie nie ma wózków idealnych. Moim zdaniem najlepszy układ jest tako ze na te pierwsze 6-7 miesięcy używana gondola. I ona będzie niestety ciężka ale ma być duża i ma mieć zajebista amortyzację żeby maleństwu mózg się o czaszkę nie obijal na spacerach. A potem normalna spacerówka. Zobacz sobie firmę valco baby. Ich snap 4 waży 6.6 kg. Ten wózek jest idealny do miasta i auta. Jest dużo fajniejszy niż wszystkie maclareny i quinny bo jedzie cichutko i nic nie terkocze. Jak waga nie jest taka istotna a interesuje Cię amortyzacja to albo bj gt albo joie air.
    no ok - ale ten valco baby poniżej 1200 zł nie schodzi, więc trochę to on kosztuje...

FZuMp1.png

• kicia 123 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrawa wrote:
    Kicia,
    ja mam Mutsy 3 w 1 i jestem b.zadowonlona
    a kupilam nie nowy tylko uzywany,i nawet duzo nie dalam
    wiem o czym Bozia pisze,ze rególy te 3 w jednym to takie sobie spacerowki sá
    to bardzo prawdopodobne,ale ja moja spacerówke b.lubie
    zwrotna,fajne pompowane kola,
    kubelkowe siedzisko-ja lubie

a wczesniej lubilam opcje maxi cosi na ramie i duzo tak jezdzilismy
    właśnie dziś oglądałam 3 w 1 mutsy kolor jebitny fiolet i jeszcze promocja jakieś 1950 ale nie ten najnowszy tyko 4 rider z akcesoriami typu parsolka, śpiworek ijescze jakiś bzdet ja muszę sprawdzić jakby mi to do auta weszło bo moje toledo to nie ma dużego bagażnika
    ponadto podoba mi się quinny buzz xtra chciałam kupić nowy a używany fotelik z bazą isofix w ogóle to najlepiej byłoby kupić używany w dobrym stanie bo potem i tak muszę spacerówkę jakąś lekką kupić no ale zobaczymy kurcze ja wiem ze te polskie wózki nie są złe ale patrzeć na nie nie mogę chyba chora jestem ale cóż

Dobrawa lubi tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pogoda ujdzie :-) myje okna i piore ,wieczorem wszystko wyprasuje ;-)milego dnia

efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello!
    Buziaki z wakacji że starszym dzieckiem przesyłam ja. Młodsze z ojcem zostało i jest gites. Po 15 minutach zapomniałam, że małe dziecko mam ;-) 6 dni bez kaszki, pieluch, wstawania o 5.30 - bezcenny! :-)

efcia, anna maria, Bozia3, Sabina, macduska, beates, Mega, Jastra, Simba, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ok - ale ten valco baby poniżej 1200 zł nie schodzi, więc trochę to on kosztuje...
    To i tak taniej niz bj. Przez grupę valco love masz zniżkę 10% a używki chodzą mniej więcej za 800 zl. 1200 to valco w denimie czyli lepszej tapicerce.

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie dziobak wypoczywaj sobie ,ja juz o pieluchach zapomnialam :-) w dzien i w nocy bez pieluchy :-)
    Dziobak wrote:
    Ello!
    Buziaki z wakacji że starszym dzieckiem przesyłam ja. Młodsze z ojcem zostało i jest gites. Po 15 minutach zapomniałam, że małe dziecko mam ;-) 6 dni bez kaszki, pieluch, wstawania o 5.30 - bezcenny! :-)

Sabina, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Fajnie dziobak wypoczywaj sobie ,ja juz o pieluchach zapomnialam :-) w dzien i w nocy bez pieluchy :-)
    No to Helka zuch!
    Adaś nie kuma bazy, jeżeli chodzi o sikanie. Owszem, jak już się posika po nogach, bo nie ma pieluchy, to leci po szmatke i wyciera albo nam pokazuje. Ale żeby wcześniej dać cynk to nie.

anna maria, Simba, BISCA, Dobrawa lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    beates tak często bywa...za jakiś czas samo się mu wyreguluje - jak układ pokarmowy dojrzeje już całkiem....

Tak mi tez tu powiedzieli. Jednak cięzko na to patrzeć

‹‹ 13629 13630 13631 13632 13633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ