35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Helol! Drzwi maja oscieznice, oscieznice trzeba jakos zamontowac w otworze drzwiowym, po zamontowaniu oscieznicy i ZAWIASOW, zaklada sie skrzydlo.
Przyjedz na kurs TANI ROBOTNIK DOMOWY to sie wszystkiego dowiesz
O taka pianke kupilam:
http://www.soudal.pl/pianki-profi/item/727-soudafoam-2k-pianka-dwuskladnikowa
Przypominam.
Sprawdź przed montażem ościeżnicy czy da się założyć drzwi.
Simba, Magdala, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Przypominam.
Sprawdź przed montażem ościeżnicy czy da się założyć drzwi.
To jest nawet napisane w instrukcjiMy wszystko robimy bardzo powoli i zawsze wszystko zgodnie z instrukcja.
macduska, Dziobak, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra bylo o golabkach, o remoncie, o Jarku, o wakacjach, o ciazach.
Co myslicie o karmieniu piersia w miejscach publicznych?
Dzolk, dzolk...
Aaaa juz wiem o kogo mialam spytac: Mysza, jestes tam gdzies?
My bylysmy na wycieczce szkolnej polaczonej z pielgrzymka (poszlysmy na kolanach do Fatimy odrobic forumowe grzechy, ale nie doszlysmy) i troche nas nie bylo, ale nigdy nie mozna watpic ze to se nevrati.
Ejmen.BISCA, Sabina, Reni, efcia lubią tę wiadomość
-
Herrrera wrote:Dobrawka jak sie czujesz?? no super super że ci tak gładko poszło! znaczy masz zajebiste jajca!
aa tyje na potęgęjuz mam calkiem widoczny brzuch,a tak w ogole to oki,no moze trzoszke mniej energii mam
he ,wisnie z drzewa,fajnie tobie,tez bym chciala
ja juz swoja salate i rzodkiewki z balkonu przejadlam
teraz jemy gorki i czekamy na pomidory,cebule,i ciagle podjadamy seler lisciowy.
A jak tam W dojczlandach,zaaklimatyzowala sie czy tak srednio ?Herrrera lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Aaaa to musisz Dziobaka pytać. Zresztą Ty się tu nie nastawiaj na chudnięcie!
No na chudniecie od niejedzenia to ja sie nie nastawiam, ale kupic plyte i zrzucic 2-3 kg, biore to ! À le pewnie sie okaze ze to sciemaDziobak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:No na chudniecie od niejedzenia to ja sie nie nastawiam, ale kupic plyte i zrzucic 2-3 kg, biore to ! À le pewnie sie okaze ze to sciema
Poobserwujemy Dziobaka i się zobaczy!
No bo jak tu nie jeść na urlopie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 15:48
Sabina, BISCA, Dziobak, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Sabina ale Twoja ciaza zasuwa, nie mam pytan!
Ja nadal wspominam swoj brzuch z nostalgia i z przerazeniem patrze jak twixy szybko rosna.
A z drugiej strony jest tyle milych momentowWczoraj zbieralam ich zabawki a Leon podszedl do mnie z tylu, objal mnie w pasie i sie do mnie przytulil. No wymienklam
I tak sobie myslę, com ja sobie narobiła? Jak ja to wszystko ogarnę? Kiedy? i w ogóle...
W czwartek zaczynam 8 miesiąc. Lecą mi teraz tygodnie,że hej
Zaczynam powoli myśleć o porodzie. Że jednak jakoś tego klocka urodzić muszę
Mówisz o nostalgii? to pacz... moja pierworodna już występuje! oklaski zbiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 15:42
Simba, Dobrawa, Magdala, kapturnica, macduska, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Nooo
I tak sobie myslę, com ja sobie narobiła? Jak ja to wszystko ogarnę? Kiedy? i w ogóle...
W czwartek zaczynam 8 miesiąc. Lecą mi teraz tygodnie,że hej
Zaczynam powoli myśleć o porodzie. Że jednak jakoś tego klocka urodzić muszę
Mówisz o nostalgii? to pacz... moja pierworodna już występuje! oklaski zbiera
No ale ty sobie teraz znowu takiego malego pachnacego dorobisz, a mnie jak urosna to od razu dwa na razReni, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Sabcia, fiu, fiu, sliczna ta Twoja gwiazdeczka
A odnosnie Twoich przmyslen, to ciupinke za pozno, zeby zmianic zdaniehyhy
Dobrawa lubi tę wiadomość