X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Troche glupio sie poczylam moja corka to Marysia ,ze wsi nie jestem ,mam tak na drugie,w pracy cztery kolezanki o tym imieniu,fajne babki.Pozdrawiam slonecznie i upalnie.
    A zupełnie niepotrzebnie. To tylko przecież moja opinia, a każdemu się co innego podoba. Ja napisałam o swoich spostrzeżeniach. I tego imienia używać nie będę. Każdy ma poza tym inny stosunek do imion, w zależności od doświadczeń z osobami o tych imionach. I potem się już całe życie źle lub dobrze kojarzą. O np. Baśki - te które znam to albo stare panny albo dziwaczki- żadnej normalnej nie spotkałam - ale pewnie inni mają inne doświadczenia.

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracamy w koszmarnym korku z Kroscienka do domu. Kajtek używa nowych słów: brat Michał to iiii iiii, a ugryzienie przez owady różnych maści to bi am. Nie wiem kiedy on normalnie zacznie gadać.

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór,

My wciąż pracujemy nad rodzeństwem dla Wojtka, raz z większym, a raz z mniejszym zapałem

BISCA, paszczakin, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór,

My wciąż pracujemy nad rodzeństwem dla Wojtka, raz z większym, a raz z mniejszym zapałem
    O to ładnie. Bo ja już odpuszczam. Chyba nie mam już zapału, dodatkowo myślę o dzieciach, że rodzice starcy to średnia radość....

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie poniedzialkowo, mdlosciowo i pochmurnie.

Dluzy mi sie strasznie ten tydzien ;)

moremi lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rodzę ;)

To tak na wstępie ;) Dziś byłam na ktg, zapis ok, skurczy 0. Niech Mały jeszcze siedzi, a co się będzie spieszył. NIe ma po co :) Ja po tygodniach strachu, że będzie wcześniak, żyje teraz w pełnym komforcie, spokojna i zadowolona. Do pelni szczęścia brakuje mi tylko, żebym w końcu wyzdrowiała :/ Ale może jakoś dam radę ;)

Paszczu <3 inkubuj Jaśka :) Ale Julkę :) Nie ważne, byleby się zadomowiło :)

paszczakin, malgos741, beates, kapturnica, BISCA, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Dobry wieczór,

Waci jak spadł zapał to się w końcu zaciążyło ;) Może to jest sposób??

malgos741, beates, BISCA, macduska lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Waci jak spadł zapał to się w końcu zaciążyło ;) Może to jest sposób??

Wykres zapowiada sie obiecujaco, a co z tego bedzie - zobaczymy.

Sabina, BISCA, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie rodzę ;)

To tak na wstępie ;) Dziś byłam na ktg, zapis ok, skurczy 0. Niech Mały jeszcze siedzi, a co się będzie spieszył. NIe ma po co :) Ja po tygodniach strachu, że będzie wcześniak, żyje teraz w pełnym komforcie, spokojna i zadowolona. Do pelni szczęścia brakuje mi tylko, żebym w końcu wyzdrowiała :/ Ale może jakoś dam radę ;)

Paszczu <3 inkubuj Jaśka :) Ale Julkę :) Nie ważne, byleby się zadomowiło :)
    W końcu Karolus ma być wrzesniowkowym bobasem wiec siedzi grzecznie :-)
    Zazdroszczę Ci tych emocji oczekiwania na porod :-D No i tego pierwszego zobaczenia synka po porodzie. Te najcudowniejsze chwile juz tuż tuz przez Tobą

Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Wykres zapowiada sie obiecujaco, a co z tego bedzie - zobaczymy.
    Mysza pokaz Wykres ocenimy :-P

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biszkopt jeszcze chwila , jeszcze moment i bedzie drugi trymsetr . Pedzi ta Twoja malutka Biszkopcinka :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:15

Sabina, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszculek niech sie mości . Wypije zdrowie Wasze malutka wareczka ;-)

Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Biszkopt jeszcze chwila , jeszcze moment i bedzie drugi trymsetr . Pedzi ta Twoja malutka Biszkopcinka :-D

Kompletnie niewiarygodne :-)

paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Morek, ja poza praca jezdem poza netem ;)
    A ze ostatnio pogoda byla za ladna na prace, to mnie nie ma w wirtualnej rzeczywistosci ;) Mozna mnie spotkac w ogrodzie, w basenie, itp. Do wczoraj siedzielismy tam we trojke(Adas, kota i ja), w porywach we czworke ( +maz), od wczoraj siedzimy w piatke (+Jasiek)..

Od dzis niestety znowu kierat.. I tak se siedzimy spokojnie z Jaskiem, ja klikam, on sie mosci ;)
    Jasiu <3 bardzo mi się podoba :-)
    Sabinka, trzymam kciuki :-) wiesz, że teraz masz szansę przenosić ;-)

Sabina, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jasiu <3 bardzo mi się podoba :-)
    Sabinka, trzymam kciuki :-) wiesz, że teraz masz szansę przenosić ;-)
    Wiem. Ale już mi to obojętne. Czekam spokojnie.
    Widzisz Krucha, przyzwyczaisz się ;) życie na wsi nie jest takie złe ;)

paszczakin, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Paszcza kciuki za Jasia ! Powodzenia !

My w niedzielę ochrzciliśmy Kubę. Maluch był nie do poznania. Normalnie w ciągu dnia ma tylko 20 minutowe drzemki. A tu przespał całą 1,5 godzinna uroczystość i jeszcze obiad na sali. Później wyspany dzielnie pozował do zdjęć z całą rodziną. Chyba musimy częściej zabierać go do kościoła :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:35

kapturnica, moremi, Sabina, BISCA, Bozia3, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wiem. Ale już mi to obojętne. Czekam spokojnie.
    Widzisz Krucha, przyzwyczaisz się ;) życie na wsi nie jest takie złe ;)
    Nie, nie. Ja Ci tego nie życzę. Najlepiej i najzdrowiej ponoć urodzić w 38 tygodniu (skończonym, czyli u Ciebie jutro :-)) ja obstawiam 39w4d ;-)

Sabina, beates lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, nie. Ja Ci tego nie życzę. Najlepiej i najzdrowiej ponoć urodzić w 38 tygodniu (skończonym, czyli u Ciebie jutro :-)) ja obstawiam 39w4d ;-)
    Wg mojego szpitala 38tc kończę w sobotę ;) bo oni liczą do tyłu od wyliczonego terminu porodu. Takie cuda Panie ;)
    Morka ja sie tyle martwilam, ze nie donosze tej ciąży, ze teraz serio jestem.oaza spokoju i szczęścia :) tylko spacerów mi brakuje.

beates, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Moremi ja urodzilam w 39tyg i 4dniu :-D

BISCA, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wg mojego szpitala 38tc kończę w sobotę ;) bo oni liczą do tyłu od wyliczonego terminu porodu. Takie cuda Panie ;)
    Morka ja sie tyle martwilam, ze nie donosze tej ciąży, ze teraz serio jestem.oaza spokoju i szczęścia :) tylko spacerów mi brakuje.
    Jak urodzisz Karola we wrześniu to obie będziemy miały dwójkę dzieci z tych samych miesięcy . Dawid jest z maja jak Twoja Milena :-P

Sabina, BISCA, beates, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 13672 13673 13674 13675 13676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ