35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia7122 wrote:Troche glupio sie poczylam moja corka to Marysia ,ze wsi nie jestem ,mam tak na drugie,w pracy cztery kolezanki o tym imieniu,fajne babki.Pozdrawiam slonecznie i upalnie.
-
mysza1975 wrote:Dobry wieczór,
My wciąż pracujemy nad rodzeństwem dla Wojtka, raz z większym, a raz z mniejszym zapałem -
nick nieaktualnyNie rodzę
To tak na wstępie Dziś byłam na ktg, zapis ok, skurczy 0. Niech Mały jeszcze siedzi, a co się będzie spieszył. NIe ma po co Ja po tygodniach strachu, że będzie wcześniak, żyje teraz w pełnym komforcie, spokojna i zadowolona. Do pelni szczęścia brakuje mi tylko, żebym w końcu wyzdrowiała Ale może jakoś dam radę
Paszczu inkubuj Jaśka Ale Julkę Nie ważne, byleby się zadomowiłopaszczakin, malgos741, beates, kapturnica, BISCA, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Nie rodzę
To tak na wstępie Dziś byłam na ktg, zapis ok, skurczy 0. Niech Mały jeszcze siedzi, a co się będzie spieszył. NIe ma po co Ja po tygodniach strachu, że będzie wcześniak, żyje teraz w pełnym komforcie, spokojna i zadowolona. Do pelni szczęścia brakuje mi tylko, żebym w końcu wyzdrowiała Ale może jakoś dam radę
Paszczu inkubuj Jaśka Ale Julkę Nie ważne, byleby się zadomowiło
Zazdroszczę Ci tych emocji oczekiwania na porod No i tego pierwszego zobaczenia synka po porodzie. Te najcudowniejsze chwile juz tuż tuz przez TobąSabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Morek, ja poza praca jezdem poza netem
A ze ostatnio pogoda byla za ladna na prace, to mnie nie ma w wirtualnej rzeczywistosci Mozna mnie spotkac w ogrodzie, w basenie, itp. Do wczoraj siedzielismy tam we trojke(Adas, kota i ja), w porywach we czworke ( +maz), od wczoraj siedzimy w piatke (+Jasiek)..
Od dzis niestety znowu kierat.. I tak se siedzimy spokojnie z Jaskiem, ja klikam, on sie mosci
Sabinka, trzymam kciuki wiesz, że teraz masz szansę przenosićSabina, kapturnica, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jasiu bardzo mi się podoba
Sabinka, trzymam kciuki wiesz, że teraz masz szansę przenosić
Widzisz Krucha, przyzwyczaisz się życie na wsi nie jest takie złepaszczakin, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Paszcza kciuki za Jasia ! Powodzenia !
My w niedzielę ochrzciliśmy Kubę. Maluch był nie do poznania. Normalnie w ciągu dnia ma tylko 20 minutowe drzemki. A tu przespał całą 1,5 godzinna uroczystość i jeszcze obiad na sali. Później wyspany dzielnie pozował do zdjęć z całą rodziną. Chyba musimy częściej zabierać go do kościołaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 08:35
kapturnica, moremi, Sabina, BISCA, Bozia3, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wiem. Ale już mi to obojętne. Czekam spokojnie.
Widzisz Krucha, przyzwyczaisz się życie na wsi nie jest takie złeSabina, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie, nie. Ja Ci tego nie życzę. Najlepiej i najzdrowiej ponoć urodzić w 38 tygodniu (skończonym, czyli u Ciebie jutro ) ja obstawiam 39w4d
Morka ja sie tyle martwilam, ze nie donosze tej ciąży, ze teraz serio jestem.oaza spokoju i szczęścia tylko spacerów mi brakuje.beates, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wg mojego szpitala 38tc kończę w sobotę bo oni liczą do tyłu od wyliczonego terminu porodu. Takie cuda Panie
Morka ja sie tyle martwilam, ze nie donosze tej ciąży, ze teraz serio jestem.oaza spokoju i szczęścia tylko spacerów mi brakuje.Sabina, BISCA, beates, moremi lubią tę wiadomość