35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ignorancja niektórych ludzi i brak szacunku mnie normalnie osłabia. Dziś miałam rano rozprawę sądową jako świadek. Tych świadków było 15-tu z całej Polski południowej plus jeden dojechał z Holandii. Najpierw nam zmieniono salę 2 minuty po przewidywanym terminie rozpoczęcia rozprawy, po czym nas usadowiono w ławkach i ogłoszono, że....rozprawa się nie odbędzie - bo biegły sądowy nie jest zdyscyplinowany i nie dostarczył na czas dokumentów. To wszystko. O kolejnej rozprawie Państwo zostaną poinformowani pisemnie. Dziękuję i do widzenia... ja pierdziu - pracuję 1 km od sądu, to mi to wisi, ale kolega z Holandii zagotował lekko i wcale się nie dziwię.... świadek jakby się nie zgłosił - to grożą 5 tys. kary - a oni mogą wszystko bezkarnie /
-
Krycha nie ma co się wkurzać.
Często na wsiach są też Bożenki, Marzenki, Beatki i Honoraty, więc wiesz..
Nie płacz
i żeby zaraz nie było, że się czepiam Bozi
nie nie nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2016, 12:31
kapturnica, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A ile Renatek hohohoho!!!
Czekałam kiedy się odezwiesz hahaha przecież nie byłabyś sobą
akurat Renatek na wsi nie spotkałam, ale Bożenki jak najbardziej
Myślę, że wszystko zależy od mody.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Czekałam kiedy się odezwiesz hahaha przecież nie byłabyś sobą
akurat Renatek na wsi nie spotkałam, ale Bożenki jak najbardziej
Myślę, że wszystko zależy od mody. -
Bozia3 wrote:Reni nie projektuj proszę na mnie własnych cech...szczególnie co to zaczepek i komentowania . A w kwestii wsi, to nie chciałam nikogo urazić, a już na pewno nie te osoby, które na wsi mieszkają. Ja pisałam o wsiokach, a to cecha charakteru, a nie geografia. W mieście nawet jest ich więcej.... A to, że mi się Pan Czesiek kojarzy z wujkiem na weselu, który pierwszy laduje pod stołem, no to trudno. Każdy ma prawo do własnych skojarzeń...
ale dlaczego od razu uruchamiasz się?
jak już wcześniej wspominałam pewne imiona częściej występują, bo zależą od mody
i nie napisałam o wsiokach, a miejscu występowania
wyjaśniałam to Kryśce, a Ty od razu się czepiłaś
doczytaj możemoremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ale dlaczego od razu uruchamiasz się?
jak już wcześniej wspominałam pewne imiona częściej występują, bo zależą od mody
i nie napisałam o wsiokach, a miejscu występowania
wyjaśniałam to Kryśce, a Ty od razu się czepiłaś
doczytaj może -
cześć
Witam wszystkie wieśniary i te miastowe.
Obok Krystynek,Bożenek i Renatek dołączam i ja do imiennych wieśniar na drugie mi Marzena.
A swoją drogą wieśniara to raczej stan umysłu a nie miejsce pochodzenia .
Sama to bym z chęcią dołączyła do wieśniar z miejsca zamieszkania,może kiedyś.villemo_gbm, kicia 123, krycha.stara lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa wrote:cześć
Witam wszystkie wieśniary i te miastowe.
Obok Krystynek,Bożenek i Renatek dołączam i ja do imiennych wieśniar na drugie mi Marzena.
A swoją drogą wieśniara to raczej stan umysłu a nie miejsce pochodzenia .
Sama to bym z chęcią dołączyła do wieśniar z miejsca zamieszkania,może kiedyś. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki..nie odzywam się bo u nas nic nowego..ale poczytuję Wa..
ps. aaaa suwaczki kocham wszystkie młłłłaaaaaaaaaaSabina, BISCA, Dobrawa, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny