35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Maria wsiowe imie? Bozia, komentarz ponizej pasa.
Ja znam same fajne Marysie. I zadnej ze wsi.
Ja znam jedną. To moja mama.
Może i ze wsi ale kłótliwa ani tym bardziej wredna nie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 16:31
Sabina, Dziobak, BISCA, kapturnica, moremi, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Nie zdazylam sie rano przywitac bo mnie chlop na kawe.
Jednak lepiej pozno niz wcale : bonjour sobotnio
U n'as Marysia jest na liscie w czolowce. Po tutejszemu : Marie
Jest tez Julia i Chloé
Na chlopaka nie ma opcji a bedzie prawdopodobnie chlopak. Zawsze pod gorke
Dziobak, macduska, moremi, gosia7122, beates lubią tę wiadomość
-
Wierzycie w liczby ? Sa ludzie ktorzy przywiazuja do tego duza uwage. Ja do nich nie naleze a mialabym material do przemyslen
F i jà obchodzimy urodziny tego samego dnia. Jego syn 22 marca. Zgadnijcie na kiedy mam termin ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 16:35
macduska, Dziobak, beates, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wierzycie w liczby ? Sa ludzie ktorzy przywiazuja do tego duza uwage. Ja do nich nie naleze a mialabym material do przemyslen
F i jà obchodzimy urodziny tego samego dnia. Jego syn 22 marca. Zgadnijcie na kiedy mam termin ?
Fajnie , mniej dat do zapamiętania -
Ello, my dzis smigamy na wycieczke w gory, jest cieplo i slonecznie, moze to ostatni taki dzien lata? Adas zadowolony na maxa z prob siedzenia w nosidle, rok temu tez mu sie podobalo, ale w tym roku szał. Zameczy chlopa, bo chce, zeby tata szedl szybko, a najlepiej biegl.
Milego dnia!
gosia7122, beates lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Maria wsiowe imie? Bozia, komentarz ponizej pasa.
Ja znam same fajne Marysie. I zadnej ze wsi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 12:40
-
co do Marysi ,to bardzo mi sie podoba ,ale Maria juz mniej,choć wersja ktora podała Bisca-Marie też bardzo ładna.
Ostatnio urzekła mnie tubylcza wersja Rozmaryn-jako imie dziewczęce,ale nie bierzemy ze wzgledów rodzinnych,a szkoda.
I jeszcze gdzies tam świta Amber,ale w Polsce to nie imię ,podobnie jak i Rozmaryn.Wszyscy w domu -
nick nieaktualnyElloooo.
My mamy w planach wyjazd nad wodę. Ostatni wakacyjny wypad. Wcześniej trzeba szkolnie dziatwę odkupić. Podejrzewam dzikie tłumy w galerii ale cóż.
Na dokładkę mój mądry mąż wczoraj nie chcąc być gorszym od syna, usiłował nogą rozwalić drewniane drzwi (uczestniczyli w rozbiorce starego domu) i dzisiaj cierpi ma tzw. chromanie przystankowe czyli malowniczo utyka.
Ech...ile stary tyle głupi.
gosia7122, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Marysia to okropieństwo. Nie dość, że wsiowe, to jeszcze Maryśki są zwykle wredne i krzykliwe... Ja tak miałam na drugie, ale się go pozbyłam i w dokumentach od dawna używam jednego...Znasz jakąś fajową Maryśkę? Bo mnie się nie udało spotkać....
Sabina, moremi, kapturnica, macduska, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Troche glupio sie poczylam moja corka to Marysia ,ze wsi nie jestem ,mam tak na drugie,w pracy cztery kolezanki o tym imieniu,fajne babki.Pozdrawiam slonecznie i upalnie.
gosia7122, moremi, kapturnica, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wcale się nie dziwię Na mam koleżankę Marysie. Piekielnie zdolna dziewczyna, a ze wsi studiowała na Sorbonie
Paaaaaszcza! Gdzie jesteś?Dziobak, BISCA, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kicia 123 wrote:Antonina cudnie, to był mój drugi typ ale mąż nie dał się namówić jemu podobała się też Maria ale ja wolałam Zosia a u niego w grę wchodziła tylko Zosia i Marysia ale Antonina ślicznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2016, 20:21