35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wacia - i co dziś na śniadanie??
Kasza manna na mleku
Chleb
Masło
Jajko na twardo
Pomidor
I do wyboru: Albo jesz albo nie!
Ooo chyba obiad dają!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:23
Reni, Sabina, Bozia3, kapturnica, BISCA, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:nic jeszcze nie wiadomo, transfer, jesli dobrze pojdzie, mam w niedziele i wtedy mają dzwonic.. teraz razczej wolalabym, zeby nie dzwonili, bo jesli beda to z niedobrymi wiesciami. Moze ja jutro do nich przekrece.
Na ten czas uprawiamy relaksing w ogrodzie..
I sprostowanie- znieczulenie jest u nas podczas punkcji, tylko nie usypiaja Mozna sobie fajne rzeczy poogladac, sprzety jak z horrorow
Np kulociag?
To to już jakiś nienawidzacy kobiet psychopata musiał wymyśleć.
Brrrrr....kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór,
ja juz po wakacjach,fajnie było ,teraz tęskno za Polską.
przedewszystkim Macdusia i Bisca gratuluję ciąż
cześć Villemo,
no proszę nie spodziewałam się Ciebie tu zobaczyć,witam serdecznie
Kicia,co u Was słychać?
My już wiemy że oczekujemy dziewczynki i usilnie myslimy nad imieniemkrycha.stara, kicia 123, beates, Dziobak, Bozia3, villemo_gbm, BISCA lubią tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa wrote:Dobry wieczór,
cześć Villemo,
Kicia,co u Was słychać?
My już wiemy że oczekujemy dziewczynki i usilnie myslimy nad imieniemDobrawa lubi tę wiadomość
-
Dobrawa wrote:Dobry wieczór,
cześć Villemo,
Kicia,co u Was słychać?
My już wiemy że oczekujemy dziewczynki i usilnie myslimy nad imieniem
i tak szczerze powiem to mnie boli wszystko jednak ciąża w wieku 24 lat i 19lat a teraz to jest różnica może dlatego ze nie mam kondycji i ogólnie mam nadwagę czasem chciałbym zamknąć oczy i obudzić się w listopadzie i już tylko czekać na poród
w samej ciąży przytyłam 4 kg to nie ma tragedii na razie ale bolą mnie zawiasy mam na myśli miednice i stawy biodrowe i najgorszy to kręgosłup wieczorem to jakbym miała rwę kulszową ale tylko wieczorem dziś jadę do Unieścia po swoją córkę najstarsza bo kończy pracę jak ja te bety jej po dwóch miesiącach do samochodu zmieszczę to nie wiemBozia3, Dobrawa, BISCA lubią tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:fajnie że wróciłaś u mnie Zosia rośnie parę stron wstecz jest zdjęcie 3d możesz zobaczyć
i tak szczerze powiem to mnie boli wszystko jednak ciąża w wieku 24 lat i 19lat a teraz to jest różnica może dlatego ze nie mam kondycji i ogólnie mam nadwagę czasem chciałbym zamknąć oczy i obudzić się w listopadzie i już tylko czekać na poród
w samej ciąży przytyłam 4 kg to nie ma tragedii na razie ale bolą mnie zawiasy mam na myśli miednice i stawy biodrowe i najgorszy to kręgosłup wieczorem to jakbym miała rwę kulszową ale tylko wieczorem dziś jadę do Unieścia po swoją córkę najstarsza bo kończy pracę jak ja te bety jej po dwóch miesiącach do samochodu zmieszczę to nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 15:16
kicia 123, BISCA lubią tę wiadomość