35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:To nie Dorbie tylko Natka. .Dorbie juz ma swoja trójce
BISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Witam się większych Krejzoli niż na tym wątku nie widziałam na tym forum w pozytywnym znaczeniu oczywiście.
O mnie - chciałabym drugiego dzidziusia moją Małą urodziłam miesiąc przed ukończeniem 35 lat więc się chyba do Was nadaję mam nadzieję . Niestety mam zgoła inny problem niż większość tutaj mianowicie mój facet nie chce więcej dzieci więc jestem na etapie przekonywania i gwałtu haha.kapturnica, Dziobak, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Ja tam nie chce byc rodzinka.pl 3 chce dziewuszkę swoją drogą to se mogę chcieć
Ciekawe co u Dorbie, no i u Komety. Kometa, piłaś juz glukozę??
Dla Ciebie mnie się sprawdziło https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 08:41
-
Dziobak wrote:Macie zdrowie Mi sie marzy emerytura Taka w zdrowiu, bogactwie, z masa ksazek i dobrych napojow, nad morzem i wyjazdami w cieple kraje raz na kwartal
Dziobak, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
villemo_gbm wrote:Witam się większych Krejzoli niż na tym wątku nie widziałam na tym forum w pozytywnym znaczeniu oczywiście.
O mnie - chciałabym drugiego dzidziusia moją Małą urodziłam miesiąc przed ukończeniem 35 lat więc się chyba do Was nadaję mam nadzieję . Niestety mam zgoła inny problem niż większość tutaj mianowicie mój facet nie chce więcej dzieci więc jestem na etapie przekonywania i gwałtu haha.BISCA lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Twój Max to tak poważnie na tej focie wyszedł kurczę, roczek tuż, tuż. Szybko zleciało, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 09:12
-
macduska wrote:Bry.
Na śniadanie płatki z mlekiem, chleb razowy, masło, wędliny, pomidor.
Śniło mi się, że karmiłam piersią małego blonwłosego chłopczyka.
sny są na odwrót - już się synów nakarmiłaś - teraz będziesz karmić dziewczynkę - być może z ciemnymi włosamimacduska, krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Albo, że się w Elfa w Gdańsku zapatrzyłam.
Jak tam Paszcza? wiadomo coś?paszczakin, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jestem ciekawa tych Waszych dzieciaków
a Sabcia pewnie tak raz dwa się uwinie i będzie Karolek na świecie.
Satori, jak się czujesz?
i gdzie Biszkopt?
Wacia, siedź i rozkoszuj się lenistwem. Co miałaś na śniadanie?
Jestem, jestem. dzieki za zainteresowanie
Czekam na lepsze samopoczucie. Bardzo zaluje ze nie moge isc na zwolnienie Z tydzien.
Bry oczywisciemoremi lubi tę wiadomość