35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Ja też witam że szpitala, odpoczywam.
19 jajków pobrali, ale chyba wszystko jak leci, nawet kurduple, bo na USG miałam dużych 11.
Punkcja do przeżycia. Gorsza trochę od poprzedniej, ale i tak o niebo lepsza od pierwszej.
No to teraz czekamy..
U mnie do jedzenia sucharki, masło, dżem. No i woda i kawa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 10:43
-
19 jajków pobrali, ale chyba wszystko jak leci, nawet kurduple, bo na USG miałam dużych 11.
Punkcja do przeżycia. Gorsza trochę od poprzedniej, ale i tak o niebo lepsza od pierwszej.
No to teraz czekamy..
U mnie do jedzenia sucharki, masło, dżem. No i woda i kawa.BISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No to teraz czekamy..
U mnie do jedzenia sucharki, masło, dżem. No i woda i kawa.
nie miałaś znieczulenia, ale dostałaś śniadanie?
jaaaaaaaciee!BISCA lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Byłam u mojej doktorki dziś po recepty i podziękować za pomoc przy Eliocie. Kupiłam szokoladki i wzielam butelkę palianki wegierskiej z owocami. Jak na bomboniere mówiła nie nie trzeba ,tak palianke widziałam, ze zaaprobowala od razu Zwazylam przy okazji małego i ma 9300 . Cały czas idzie 25centylem wiec jest ok . Ale chyba do 10kg na roczek nie dobije.[/QUOTE
O rety, a Kuba już 6.5 kg waży. Tym tempem to obawiam się że do 10 kg niedługo dobije. Niezły spaślak nam rośniekapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Wacia, no jak na szpital to przyzwoite śniadanie. Ja do dzis wspominam pol grubej parowy o dziwnym kolorze, różowa była jak nasze Ovu
Paszcza, wow. Ja to w ogole przeoczyłam jakoś ze cie stymulowali
Chłop mi ostatnio puścił dwie aluzje o 3 dziecko. Teraz czekam na moment zeby wyjaśnić z nim temat bo jak chce to przecież mu nie odmowiekapturnica, beates, moremi, macduska, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Dobry,
Wacia, no jak na szpital to przyzwoite śniadanie. Ja do dzis wspominam pol grubej parowy o dziwnym kolorze, różowa była jak nasze Ovu
Paszcza, wow. Ja to w ogole przeoczyłam jakoś ze cie stymulowali
Chłop mi ostatnio puścił dwie aluzje o 3 dziecko. Teraz czekam na moment zeby wyjaśnić z nim temat bo jak chce to przecież mu nie odmowie -
beates wrote:Albo kolejny chłopczyk i będzie "Rodzinka.pl 2 "
mi się trojka marzymalgos741, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:chyba 3, bo Dorbie przecież jest z 2
mi się trojka marzykrycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość