35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba mnie budyn dopada.
Wczoraj w przerwie obiadowej pojechalam na male zakupy. Skorzystalam z aplikcji gps, ktora mnie zawsze prowadzi najkrotsza/niezakorkowna droga.
Robie zakupy, ide do kasy, kolejka. Mysle, rzuce okiem w telefon. Telefonu nie ma. Zgubilam !! Panika. Przetrzasnelam terebke (przy okazji znalazlam pasek, ktorego szukam od 2 tygodni), kieszenie : NIC.
Facet przy kasie spoglada zlowrogo bo blokuje kolejke. Dobra, place, ide zaniesc zakupy do samochodu. Mam zamiar wrocic do sklepu i zwyzywac wszystkich od bezczelnych zlodziei.
Patrze, a z przedniej szyby samochodu zerka na mnie moj telefon. Byl w raczce od gps.
Jakie szczescie, ze nie zdazylam zrobic skanadlu w sklepie !moremi, macduska, Dziobak, beates, chabasse, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Panie.
Mam resztę wyników. Same negatywy.
Dreszczyk emocji przy odbieraniu testu na wirusy jest...
Toksoplazmozy nie przechodziłam wcale.
Cytomegalii podobno się nie robi teraz ani różyczki.
U ok al straszny ledwo dycham po powrocie.
I tak wzięłam sobie siostrę za kierowcę. Chciała do ciuchlandu. Ona szukała a ja na poduszce n podłodze siedziałam żałując że nie ma jak się położyć.
Nie kupiłam NIC. Koniec świata. Źle że mną. Oj źle...Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Chyba mnie budyn dopada.
Wczoraj w przerwie obiadowej pojechalam na male zakupy. Skorzystalam z aplikcji gps, ktora mnie zawsze prowadzi najkrotsza/niezakorkowna droga.
Robie zakupy, ide do kasy, kolejka. Mysle, rzuce okiem w telefon. Telefonu nie ma. Zgubilam !! Panika. Przetrzasnelam terebke (przy okazji znalazlam pasek, ktorego szukam od 2 tygodni), kieszenie : NIC.
Facet przy kasie spoglada zlowrogo bo blokuje kolejke. Dobra, place, ide zaniesc zakupy do samochodu. Mam zamiar wrocic do sklepu i zwyzywac wszystkich od bezczelnych zlodziei.
Patrze, a z przedniej szyby samochodu zerka na mnie moj telefon. Byl w raczce od gps.
Jakie szczescie, ze nie zdazylam zrobic skanadlu w sklepie !
Bisca! Mordo Ty moja!
Dwa razy robiłam w pracy notatki potrzebne do sprawozdania. I dwa razy je zgubiłam.
Drugie odnalazly się w chwili kiedy drukowana gotowe sprawozdanie....moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry.
ChUop pojechał do roboty,był 6tyg w domu a zleciało jak tydzień.Ehhhh... nigdy się do tego nie da przyzwyczaić by nie bolało. A i po nim widać ,ze ciezko mu rozstawac się z chłopakami.
Wczoraj mieliśmy rocznicę slubu ,16lat jak z bata poleciało. Czasem nie wierze ,ze juz tyle lat minęło.Dobrze ,ze pogoda dopisuje to jakoś łatwiej sobie wszystko poukładać.
Sabcia masz przeczucie kiedy Karol zrobi coming out ?kicia 123, chabasse, beates, gosia7122, Sabina, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak jak sie nudzisz to se 3 machnijDziobak wrote:Dziecko poszlo do przedszkola ( chcialo ssmo), ja mam wolne ( w piątki nie pracuje), duze dziecko w szkole, chlop w pracy. Tylko ja i koty. I co teraz? Co mam zrobic z tym czasem? Bosz jak cicho...
Zaczne od kawy, a potem sie zobaczy!kapturnica, Bozia3, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dobry.
ChUop pojechał do roboty,był 6tyg w domu a zleciało jak tydzień.Ehhhh... nigdy się do tego nie da przyzwyczaić by nie bolało. A i po nim widać ,ze ciezko mu rozstawac się z chłopakami.
Wczoraj mieliśmy rocznicę slubu ,16lat jak z bata poleciało. Czasem nie wierze ,ze juz tyle lat minęło.Dobrze ,ze pogoda dopisuje to jakoś łatwiej sobie wszystko poukładać.
Sabcia masz przeczucie kiedy Karol zrobi coming out ?beates lubi tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Tak 3d
Nos ma śmieszy wiedziałam że będzie spory bo już na prenatalnych w 12 tygodniu był bardzo wyraźnykicia 123, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny