35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba mnie budyn dopada.
Wczoraj w przerwie obiadowej pojechalam na male zakupy. Skorzystalam z aplikcji gps, ktora mnie zawsze prowadzi najkrotsza/niezakorkowna droga.
Robie zakupy, ide do kasy, kolejka. Mysle, rzuce okiem w telefon. Telefonu nie ma. Zgubilam !! Panika. Przetrzasnelam terebke (przy okazji znalazlam pasek, ktorego szukam od 2 tygodni), kieszenie : NIC.
Facet przy kasie spoglada zlowrogo bo blokuje kolejke. Dobra, place, ide zaniesc zakupy do samochodu. Mam zamiar wrocic do sklepu i zwyzywac wszystkich od bezczelnych zlodziei.
Patrze, a z przedniej szyby samochodu zerka na mnie moj telefon. Byl w raczce od gps.
Jakie szczescie, ze nie zdazylam zrobic skanadlu w sklepie !
moremi, macduska, Dziobak, beates, chabasse, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Panie.
Mam resztę wyników. Same negatywy.
Dreszczyk emocji przy odbieraniu testu na wirusy jest...
Toksoplazmozy nie przechodziłam wcale.
Cytomegalii podobno się nie robi teraz ani różyczki.
U ok al straszny ledwo dycham po powrocie.
I tak wzięłam sobie siostrę za kierowcę. Chciała do ciuchlandu. Ona szukała a ja na poduszce n podłodze siedziałam żałując że nie ma jak się położyć.
Nie kupiłam NIC. Koniec świata. Źle że mną. Oj źle...
Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Chyba mnie budyn dopada.
Wczoraj w przerwie obiadowej pojechalam na male zakupy. Skorzystalam z aplikcji gps, ktora mnie zawsze prowadzi najkrotsza/niezakorkowna droga.
Robie zakupy, ide do kasy, kolejka. Mysle, rzuce okiem w telefon. Telefonu nie ma. Zgubilam !! Panika. Przetrzasnelam terebke (przy okazji znalazlam pasek, ktorego szukam od 2 tygodni), kieszenie : NIC.
Facet przy kasie spoglada zlowrogo bo blokuje kolejke. Dobra, place, ide zaniesc zakupy do samochodu. Mam zamiar wrocic do sklepu i zwyzywac wszystkich od bezczelnych zlodziei.
Patrze, a z przedniej szyby samochodu zerka na mnie moj telefon. Byl w raczce od gps.
Jakie szczescie, ze nie zdazylam zrobic skanadlu w sklepie !
Bisca! Mordo Ty moja!
Dwa razy robiłam w pracy notatki potrzebne do sprawozdania. I dwa razy je zgubiłam.
Drugie odnalazly się w chwili kiedy drukowana gotowe sprawozdanie....
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry.
ChUop pojechał do roboty,był 6tyg w domu a zleciało jak tydzień.Ehhhh... nigdy się do tego nie da przyzwyczaić by nie bolało.
A i po nim widać ,ze ciezko mu rozstawac się z chłopakami.
Wczoraj mieliśmy rocznicę slubu ,16lat jak z bata poleciało. Czasem nie wierze ,ze juz tyle lat minęło.Dobrze ,ze pogoda dopisuje to jakoś łatwiej sobie wszystko poukładać.
Sabcia masz przeczucie kiedy Karol zrobi coming out ?
kicia 123, chabasse, beates, gosia7122, Sabina, satori, moremi lubią tę wiadomość

-
Dziobak jak sie nudzisz to se 3 machnij
Dziobak wrote:Dziecko poszlo do przedszkola ( chcialo ssmo), ja mam wolne ( w piątki nie pracuje), duze dziecko w szkole, chlop w pracy. Tylko ja i koty. I co teraz? Co mam zrobic z tym czasem? Bosz jak cicho...
Zaczne od kawy, a potem sie zobaczy!
kapturnica, Bozia3, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie za 6 dni również 16 lat maskarakapturnica wrote:Dobry.
ChUop pojechał do roboty,był 6tyg w domu a zleciało jak tydzień.Ehhhh... nigdy się do tego nie da przyzwyczaić by nie bolało.
A i po nim widać ,ze ciezko mu rozstawac się z chłopakami.
Wczoraj mieliśmy rocznicę slubu ,16lat jak z bata poleciało. Czasem nie wierze ,ze juz tyle lat minęło.Dobrze ,ze pogoda dopisuje to jakoś łatwiej sobie wszystko poukładać.
Sabcia masz przeczucie kiedy Karol zrobi coming out ?
beates lubi tę wiadomość

-
Zosia superkicia 123 wrote:Tak 3d
Nos ma śmieszy wiedziałam że będzie spory bo już na prenatalnych w 12 tygodniu był bardzo wyraźny
. A z nosem to nic nie wiadomo - mój Kajtek też na każdym USG miał kinol wielki, a po urodzeniu tego nie ma...
kicia 123, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny