35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Milena miala 38cm. I ja rodziła bez znieczulenia.
Karol w 34tc miał rozmiar lepetyny na 41tc. Już się ciesze
Boszzz Sab Ty juz na wylotowce jesteś. Dociera do Ciebie ,ze zaraz sajgon się zacznie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 23:06
anna maria, Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry.
Dla mnie pobyt w szpitalu to nie problem. Warunki są naprawdę dobre, personel w porządku, lekarzowi ufam.
Tylko boję się o tą maliznę. Czy da radę?
I czy moja macica da radę i się nie zbuntuje?
Takie tam lęki. Z tego wszystkiego pół nocy nie spałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Milena miala 38cm. I ja rodziła bez znieczulenia.
Karol w 34tc miał rozmiar lepetyny na 41tc. Już się ciesze
Sabina, Ty juz masz przez wcześniejsze skurcze pół porodu odwalone. Szyjka krótka, miękka i rozwarcie się robi samo.
I drugi poród w ciągu paru lat.
Zobaczysz, że pójdzie raz dwa!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:17
BISCA, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój gin pęka z dumy. Rozmawialiśmy o moich wcześniejszych zabiegach. A ten patrzy w monitor usg i mówi "to znaczy, że dobrze to zrobiłem".
A potem się rozgadał jak to wszyscy się w klinice w czoło pukali, że chce robić kolejną (trzecią już) histero-laparoskopię. I to jednocześnie. I twierdzili, że się nie da. Bo jest tylko jedna kamera.
Pamiętam zamieszanie na sali tuż przed narkazą.
A to mój gin ukradł z sąsiedniej sali operacyjnej drugi sprzęt do laparskopii. I udowodnił że się da.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:38
Dziobak, Bozia3, BISCA, Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Dziecko poszlo do przedszkola ( chcialo ssmo), ja mam wolne ( w piątki nie pracuje), duze dziecko w szkole, chlop w pracy. Tylko ja i koty. I co teraz? Co mam zrobic z tym czasem? Bosz jak cicho...
Zaczne od kawy, a potem sie zobaczy!macduska, Bozia3, BISCA, moremi, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dziecko poszlo do przedszkola ( chcialo ssmo), ja mam wolne ( w piątki nie pracuje), duze dziecko w szkole, chlop w pracy. Tylko ja i koty. I co teraz? Co mam zrobic z tym czasem? Bosz jak cicho...
Zaczne od kawy, a potem sie zobaczy!
Dziobak, macduska, BISCA, beates, satori lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój gin pęka z dumy. Rozmawialiśmy o moich wcześniejszych zabiegach. A ten patrzy w monitor usg i mówi "to znaczy, że dobrze to zrobiłem".
A potem się rozgadał jak to wszyscy się w klinice w czoło pukali, że chce robić kolejną (trzecią już) histero-laparoskopię. I to jednocześnie. I twierdzili, że się nie da. Bo jest tylko jedna kamera.
Pamiętam zamieszanie na sali tuż przed narkazą.
A to mój gin ukradł z sąsiedniej sali operacyjnej drugi sprzęt do laparskopii. I udowodnił że się da.
macduska, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-
Dzin doberek,
Wacia, ale dlaczego Cie klada ? Ze wzgledu na zakazenie w moczu czy zle samopoczucie ?
Jak sie objawia zakazenie wlasnie ? Ja skierowanie na morfologie i mocz dostane dopiero w poniedzilek i mam wrazenie, ze chyba cos mi sie przyplatalo ... Mam nadzieje, ze to nic grozniego dla plodu.
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dzin doberek,
Wacia, ale dlaczego Cie klada ? Ze wzgledu na zakazenie w moczu czy zle samopoczucie ?
Jak sie objawia zakazenie wlasnie ? Ja skierowanie na morfologie i mocz dostane dopiero w poniedzilek i mam wrazenie, ze chyba cos mi sie przyplatalo ... Mam nadzieje, ze to nic grozniego dla plodu.
Raczej złe samopoczucie. Przy okazji dokładniejsze badania zrobią.
Co się przyplątało? -
macduska wrote:Raczej złe samopoczucie. Przy okazji dokładniejsze badania zrobią.
Co się przyplątało?
Ciemnozolty, metny mocz. Chcialam bardziej elegancko to opisac i mniej wulgarnie, ale sie nie daloWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 12:51
-
BISCA wrote:Raz zaszczypalo i koniec. Staram sie duzo pic ale mnie mdli od wody ( wiadomo, to nie wino )
Kupilam sobie butelke soku Z cranberrys (?) ponoc pomaga. O île cos jest, bo moze to tylko moja chora glowaBISCA lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Pij dużo wody, wciskaj sobie sok z cytryny i wrzucaj liście mięty. Sok z żurawiny jest jak najbardziej wskazany, byle nie był mocno dosladzany. Ale badanie ogólne moczu zrób.
Ok, dzieki Dziobaczku
Ico, znalazlas sobie zajecie ?Dziobak lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ok, dzieki Dziobaczku
Ico, znalazlas sobie zajecie ? -
Dziobak wrote:Posiedzialam przy kawce, kupilam buty w necie i nagle zobaczylam ktora godzina. I z wywieszonym jezykiem polecialam do sklepu, zrobilam obiad i pojechalam po dziecko, ktore w ogole nie chcialo isc do domu..
No widzisz, a tak sie balas nudy !Dziobak lubi tę wiadomość