35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny...
kapturnica...faktycznie. Ja tez kojarzę Ciebie. Nie udzielasz się już na wrzesniowkach.. czemu?. Na fb jesteś z naszymi?
A co do staran.. ja dopiero pod koniec lipca dostałam pierwszy okres po porodzie, wiec ta siła rozpędu to u mnie chyba mocno wyhamowala. Ten cykl juz chyba przepada, ale przy następnym spróbuję się lepiej "prowadzic" obserwacyjnie. Zastanawia mnie tylko czy karmienie tez nie obniża mojej plodnosci. Wiem, że karmiąc mozna... ale w moim wieku to może mieć większe znaczenie niż u młodszych dziewczyn. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii..? -
chabasse wrote:Dzięki dziewczyny...
kapturnica...faktycznie. Ja tez kojarzę Ciebie. Nie udzielasz się już na wrzesniowkach.. czemu?. Na fb jesteś z naszymi?
A co do staran.. ja dopiero pod koniec lipca dostałam pierwszy okres po porodzie, wiec ta siła rozpędu to u mnie chyba mocno wyhamowala. Ten cykl juz chyba przepada, ale przy następnym spróbuję się lepiej "prowadzic" obserwacyjnie. Zastanawia mnie tylko czy karmienie tez nie obniża mojej plodnosci. Wiem, że karmiąc mozna... ale w moim wieku to może mieć większe znaczenie niż u młodszych dziewczyn. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii..?
Przy karmieniu piersia prolaktyna moze wpływać na to ,ze będą występować cykle bezowulacyjne. A wiek? Skoro zaszlas w ciążę nie tak dawno to metryka nie ma znaczeniaBISCA lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Biszkopt juz coraz bliżej końca 1 trymestru jesteś. Jak tam rzygawki?
Hyhy, u mnie rzygania nie bylo. Tylko mdlosci i od wczoraj wlasnie puscily wiec sobie schizuje. Ale wlasnie czekam na wizyte i mam nadzieje dobre wiescikapturnica, Dziobak, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tam byłam czasem tylko na występach goscinnych Ale podczytuje wątek często.
Przy karmieniu piersia prolaktyna moze wpływać na to ,ze będą występować cykle bezowulacyjne. A wiek? Skoro zaszlas w ciążę nie tak dawno to metryka nie ma znaczenia
Pozatym na tym watku jestes jedna Z najmlodszych wiec wiesz Z tym " w moim wieku" to iziSabina, satori lubią tę wiadomość
-
U mnie po wizycie. Znaczenie skrocona bo okazalo sie ze za wczesnie na pomiar przeziernosci ( blad sekretarki)
Kolejejne usg w piatek za tydzien.
Serce ok i widzialam moja kruszynke Z raczkami i nozkami. Jestem zakochanaJastra, chabasse, beates, Magdala, Sabina, macduska, paszczakin, Dziobak, moremi, Reni, satori, gosia7122, sandzu, anna maria lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:U mnie po wizycie. Znaczenie skrocona bo okazalo sie ze za wczesnie na pomiar przeziernosci ( blad sekretarki)
Serce ok i widzialam moja kruszynke Z raczkami i nozkami. Jestem zakochana
Ciarki mnie przeszly.
satori, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBry
Byłam dziś zawieźć zwolnienie. Penisowa sprawa z moja kondycją, 9 dniowe wczasy w szpitalu połączone z ciągłym wlewanim leków we mnie sprawiły, że ledwo się toczę. Jestem padnięta...
Idę się połozyć.
Wacia kciuki!
Bisca fajnie podglądać dziecia, nie?
I witam nową starającą
macduska, chabasse, moremi, Jastra, satori, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-
chabasse wrote:A co do staran.. ja dopiero pod koniec lipca dostałam pierwszy okres po porodzie, wiec ta siła rozpędu to u mnie chyba mocno wyhamowala. Ten cykl juz chyba przepada, ale przy następnym spróbuję się lepiej "prowadzic" obserwacyjnie. Zastanawia mnie tylko czy karmienie tez nie obniża mojej plodnosci. Wiem, że karmiąc mozna... ale w moim wieku to może mieć większe znaczenie niż u młodszych dziewczyn. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii..?
Wacia, możesz bloga prowadzić
Też chyba zajde. Do kuchni na kawęDziobak, chabasse, macduska, satori, BISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:U mnie po wizycie. Znaczenie skrocona bo okazalo sie ze za wczesnie na pomiar przeziernosci ( blad sekretarki)
Serce ok i widzialam moja kruszynke Z raczkami i nozkami. Jestem zakochana
to takie pienkne pienkniaste
Niech już mi się @ kończy, bo wzruchliwa się zrobiłampaszczakin, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
Moremi.. a kiedy urodzilas? Karmisz piersią? Bo wiecie co.. mi jedna pani ginekolog powiedziala, że jeśli chcę mieć drugie dziecko to kategorycznie powinnam odstawić Antolka od cycka. Wydało mi się to dziwne, jak na lekarza.. Oczywiście nie odstawilam, zwlaszcza, że tobylo jak synek skończył 6 miesiecy.
-
chabasse wrote:Moremi.. a kiedy urodzilas? Karmisz piersią? Bo wiecie co.. mi jedna pani ginekolog powiedziala, że jeśli chcę mieć drugie dziecko to kategorycznie powinnam odstawić Antolka od cycka. Wydało mi się to dziwne, jak na lekarza.. Oczywiście nie odstawilam, zwlaszcza, że tobylo jak synek skończył 6 miesiecy.
w sumie na logikę
cyc=wysoka prolaktyna
wysoka prolaktyna=zero ciążyBISCA, anna maria lubią tę wiadomość
-
chabasse wrote:Moremi.. a kiedy urodzilas? Karmisz piersią? Bo wiecie co.. mi jedna pani ginekolog powiedziala, że jeśli chcę mieć drugie dziecko to kategorycznie powinnam odstawić Antolka od cycka. Wydało mi się to dziwne, jak na lekarza.. Oczywiście nie odstawilam, zwlaszcza, że tobylo jak synek skończył 6 miesiecy.
BISCA, anna maria, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:w sumie na logikę
cyc=wysoka prolaktyna
wysoka prolaktyna=zero ciążyBISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!