35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Siedze sobie w pracy ja i ciezko pracuje ( zart ) a tu nagle mms. Panie w przedszkolu przyslaly zdjecia, zeby pokazac, ze Adas sie dobrze i fajnie bawi.
Kocham to przedszkole!krycha.stara lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ile dzieci w grupie? Bo ja jakoś nie ogarniam, że Pani wysyła 30 mms do rodziców jak to dzieci się aklimatyzują...
Sabina, macduska, BISCA, Mega, krycha.stara, beates, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Hej.
Z reguły miałam regularne cykle, około 28 dni. Kilka razy w ciągu starań zdarzyły się odstępstwa.
Na wiosnę miałam cykl chyba 60 dniowy, że stresu.
Ten ostatni cykl był pokrecony.
Zdążyłam zaliczyć anginę z antybiotykiem.
Potem był wyjazd wakacyjny, po powrocie masę pracy, i tak się oszasnełam to był już 32 dc. Jeszcze parę dni mi zajęło zanim się wybrałam gdzieś dalej po test.
Tego dnia potężnie pokłóciłam się z mężem. Jak chyba nigdy w życiu. Poszedł spać w salonie na kanapie. A wieczorem zobaczyłam już lekkie plamienie.
Ja obudziłam się o piątej rano na siku, i przypomniał mi się test w torebce.
Jest to zrobię, pomyślałam. Bez większych nadziei raczej.
Zrobiłam test, zostawiłam.na półce i poszłam myślę żeby.
Żadnego wpatrywania się z napięciem. Nie nie nie, już te czasy dawno minęły.
Zerknelam po chwili... Patrzę?
"o kobieta lekkich obyczajów!"
Dwie krechy jak tory kolejowe!
Wydarlam Waciaka z łóżka, i mowię, "patrz"! Wiesz co to!
Waciak patrzy, patrzy...
I pyta:
" Ale czyj to?"
Blysnął inteligencją!
I tak to właśnie było...
Haha dobre gratki -
nick nieaktualnymacduska wrote:
Zerknelam po chwili... Patrzę?
"o kobieta lekkich obyczajów!"
Dwie krechy jak tory kolejowe!
Wydarlam Waciaka z łóżka, i mowię, "patrz"! Wiesz co to!
Waciak patrzy, patrzy...
I pyta:
" Ale czyj to?"
Blysnął inteligencją!
I tak to właśnie było...
Wacia, uwielbiam Twoje relacje!!!
Moge sobie tylko wyobrazic Wasze miny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 08:04
BISCA, macduska, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Witam sie rowniez w ten piekny sloneczny i upalny dzien.
Jastra, a jak u Ciebie za staraniami ?
Poki co staramy sie... zeby nic sie nie wydarzylo
Troche ze strachu, troche z obecnej sytuacji zyciowej.
Ale nie jest mi z tym zle, moze pewnego dnia znow wlaczy sie cisnienie, ale poki co jest dobrze tak, jak jest.BISCA, macduska, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Poki co staramy sie... zeby nic sie nie wydarzylo
Troche ze strachu, troche z obecnej sytuacji zyciowej.
Ale nie jest mi z tym zle, moze pewnego dnia znow wlaczy sie cisnienie, ale poki co jest dobrze tak, jak jest.
Jastra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie... Jestem szczęśliwą mamą rocznego Antosia. Mam prawie 37 lat i staram się o rodzeństwo dla synka. Jakoś na wątek 35+ wcześniej nie trafilam, chociaż na wrzesniowkach 2015 jestem od poczatku. Teraz chciałabym dołączyć do waszej licznej grupy i powymieniac się doświadczeniami w sprawie starań i nie tylko.. przede wszystkim zastanawiam się czy w ogóle uda mi się zajść w druga ciaze, bo z pierwszą nie było za rozowo. Z mężem zaciazylam dopiero po 10 latach, chociaż faktycznych starań było ze dwa, a z mierzeniem, i sprawdzanie owulki to tak na prawdę tylko dwa cykle. Mąż miał średnie wyniki ale w końcu się udalo. Teraz nie mierze temp. Bo wiadomo... przy małym dziecku, które jeszcze karmię w nocy piersią nie jest tak prosto. Mimo to mam ogromną nadzieję że się uda.
Życzę wszystkim miłego dnia... I jeszcze raz witam..Sabina, moremi, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
Chabasse witam wrzesniowke 2015 Kojarze Cię z wątku na belly.
Co do szans mówią ,ze po urodzeniu dziecka siła rozpędu organizmu łatwiej zajść w ciążę wiec dzialaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 10:54
chabasse lubi tę wiadomość