35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amelia wrote:Dla mnie Zosia super nie jest bo moja teściowa to Zosia a raczej zocha hehe ....
Ja tam lubię swoją obecną i eks też...krycha.stara, macduska, beates, kicia 123, Sówka35, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry. A myślałam, że pierwsza będę.
Ja już po prysznicu. Jedyna rozrywka w szpitalu. Dobrze, że łazienka na korytarzu to przynajmniej jest pretekst żeby z pokoju wyjść. Zawsze to jakaś rozrywka.
Bo ileż można siedzieć w telefonie, czytać i rozwiązywać krzyżówki?
Sabina pełen szacun dla Ciebie.
Tyle dni wytrzymałaś! Mi już się nudzi.
Miłego dnia wszystkim!
I dlaczego tu tak pusto? Nikt nie pracuje?
Sabina, kapturnica, Dziobak, krycha.stara, Jastra, gosia7122, satori, moremi, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Wacia ja byłam cały podpieta pod kroplowke, to gdzie miałam lazic? Po 4 dniach miałam więcej wolności jak mi dali magnez. Ale ja i tak nie lubię lazic po szpitalu.
Kapta będziesz miała dziwny spokój w domu. Dawid jedzie na jakiś obóz?
I pytałaś kiedy pykne. Nie wiem. Tak mnie wyciszyli lekami, ze teraz nie mam skurczy. Będę chodzić do października
macduska, kapturnica, Jastra, satori, moremi, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam
Wacia ja byłam cały podpieta pod kroplowke, to gdzie miałam lazic? Po 4 dniach miałam więcej wolności jak mi dali magnez. Ale ja i tak nie lubię lazic po szpitalu.
Kapta będziesz miała dziwny spokój w domu. Dawid jedzie na jakiś obóz?
I pytałaś kiedy pykne. Nie wiem. Tak mnie wyciszyli lekami, ze teraz nie mam skurczy. Będę chodzić do października
Eeee do października mysle nie ale koło 14 września to sie mozesz rozsypac.
Wacia ja jak byłam na laparo to juz na drugi dzien mialam ochotę uciekać tak mi sie nudzilo. W szpitalu mi tez zawsze sie ciągnie.Sabina, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
Byłam u mojej doktorki dziś po recepty i podziękować za pomoc przy Eliocie. Kupiłam szokoladki i wzielam butelkę palianki wegierskiej z owocami. Jak na bomboniere mówiła nie nie trzeba ,tak palianke widziałam, ze zaaprobowala od razu Zwazylam przy okazji małego i ma 9300 . Cały czas idzie 25centylem wiec jest ok . Ale chyba do 10kg na roczek nie dobije.
krycha.stara, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Trochę mnie nie było ale tez sie działo.
Wacia, obyś szybko wróciła do domu
Sabina, to odliczamy
Kicia, fajna fota. Żadne z moich dzieci tak pięknie nie zapozowalo na usg
Dziobak, fajne macie te przedszkola no i super ze syn tak fajnie je zaakceptował.
Pochwale sie Francesco raczkuje od 10 dni, wczoraj opanował siadanie samodzielne i teraz zwiedza zakamarki mieszkania. No i ząb drugi mu wyszedł.
To tyle...kapturnica, Sabina, satori, macduska, moremi, Reni, beates, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem ciekawa tych Waszych dzieciaków
a Sabcia pewnie tak raz dwa się uwinie i będzie Karolek na świecie.
Satori, jak się czujesz?
i gdzie Biszkopt?
Wacia, siedź i rozkoszuj się lenistwem. Co miałaś na śniadanie?beates, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jestem ciekawa tych Waszych dzieciaków
a Sabcia pewnie tak raz dwa się uwinie i będzie Karolek na świecie.
Satori, jak się czujesz?
i gdzie Biszkopt?
Wacia, siedź i rozkoszuj się lenistwem. Co miałaś na śniadanie?
Bry.
Na śniadanie były:
ryż na mleku,
kakao,
masło,
chleb,
miód.
Ogólnie nie jest źle z jedzeniem.moremi, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość