35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Biszonie jak się czujesz? patrzę na Twój suwak i się cieszę
Trzeba by Ci jakiś ciastkowy suwak dobrać
Samopoczucie pomine milczeniem, bo tak niezrecznie mi narzekac
Ciastkowy suwak powiadasz ? Gdzie to sie zamawia?Sabina, Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Sabcia, trudno uwierzyc, ze prawie rodzisz. Pamietam dokladnie dzien Twojego testu +. Wydaje sie ze to bylo wczoraj ...
To znaczy, ze "juto" ja rodze ?!?! O ku wa
Ty niedługo będziesz mieć wody w kozakach Ty i Waciakapturnica, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mysza pokaz Wykres ocenimy
Hej!
Gdzieś tam ten mój wykres pląta się na tablicy, bo udostępniłam, ale po co się niepotrzebnie nakręcać. Jak nic się nie wydarzy to siknę na patyk w weekend.Dobrawa, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Hej!
Gdzieś tam ten mój wykres pląta się na tablicy, bo udostępniłam, ale po co się niepotrzebnie nakręcać. Jak nic się nie wydarzy to siknę na patyk w weekend. -
nick nieaktualnyanna maria wrote:Wieczor ,a wlasciwie noc Sabcia powazne to juz teraz ,tu ...zaczynasz rodzic ? jakby co to trzymam kciuki zeby bylo szybko i bezbolesnie
Nie rodze. Aktualnie pije herbatę i jem kanapkę. Nutellą. Cała ciążę nawet raz nie zjadłam to nadrabiam
Jeszcze godzinka i mogę budzić córkękapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doooobry:)
Alem sie zestresowala z rana, ze Sabci porod mnie ominal.Uffff
Teraz po tych dawkach na wstrzymanie, to pewnie beda wywolywac
Mysza, no wlasnie, nie udostepnione, jak sie mamy ekscytowac?
Swoja droga dawno nie bylo emocji sikaniowych. Moze jeszcze ktoras?
Milego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 07:46
BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Hej!
Gdzieś tam ten mój wykres pląta się na tablicy, bo udostępniłam, ale po co się niepotrzebnie nakręcać. Jak nic się nie wydarzy to siknę na patyk w weekend.
Mysza, kciuki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 08:56
-
Bry,
Nasz mlody dzisiaj pierwszy dzien de liceum. Wszystko ladnie pieknie tylko ze spoznil sie na autobus szkolny !!!!!
Myslalam ze go rozszarpie. Do przystanku ma jakies 200 m i udalo mu sie spoznic.
Musialam przerwac sniadanie w ciszy i spokoju i zapierdziulac jak wariatka, zeby ksiaze sie nie spoznil. 40 min w dwie strony.
Ja sie spoznilam oczywiascie do pracy. Grrrrrrrr
Jutro go wyrzuce z domu 30 min przed autobusem hyhyhy
Z dobrych wieszci, zaczynam 4 miesiac i ciagle niedowierzamSabina, macduska, villemo_gbm, Dziobak, anna maria, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Gratulacje !
Czy chinski kalendarz plci sie u Ciebie sprawdzil ?
Bry,
nie wierz Chinczykom, u mnie miał być chłopak, jedynie ten się sprawdził:
http://www.probharat.com/astrology/chinese-astrology/gender-prediction.php#result-boxSabina, moremi lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Bry,
nie wierz Chinczykom, u mnie miał być chłopak, jedynie ten się sprawdził:
http://www.probharat.com/astrology/chinese-astrology/gender-prediction.php#result-box
dziewczynka !
Myslalam, ze chinski kalendarz jest tylko jedenSabina lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:dziewczynka !
Myslalam, ze chinski kalendarz jest tylko jeden
o wdzisz
kalendarzy chińskich jak psów, tak jak chińczykówvillemo_gbm, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie. Nie rodze. Co się będę spieszyć zdąży pobolec
Bozia Twój Kajtekto spał dobrze. Może i mój weźmie przykład i nie zameczy matki?Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny