35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Bry,
nie wierz Chinczykom, u mnie miał być chłopak, jedynie ten się sprawdził:
http://www.probharat.com/astrology/chinese-astrology/gender-prediction.php#result-box
Choroba a ten kalendarz od kogo ??? a już widze i na internecie sa jescze inne HAHA tu mi wyszło ze miał być chłopak a jest dziewuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 15:49
-
villemo_gbm wrote:Choroba a ten kalendarz od kogo ??? HAHA tu mi wyszło ze miał być chłopak a jest dziewucha
villemo_gbm lubi tę wiadomość
-
villemo_gbm wrote:Choroba a ten kalendarz od kogo ??? a już widze i na internecie sa jescze inne HAHA tu mi wyszło ze miał być chłopak a jest dziewucha
każdy dobiera sobie indywidualnie, wedle preferencji, ja wybrałam tenBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandra80 wrote:każdy dobiera sobie indywidualnie, wedle preferencji, ja wybrałam ten
nie mogłam się powstrzymać i poszukałam po chińsku http://baike.pcbaby.com.cn/qzbd/939846.html nie wiem w sumie czy się sprawdza -
Mysza kciuki zaciśnięte. Wyglada naprawdę ładnie
A ja sie chwale. Młody dzis postanowił zrobić własnej ,rodzonej matce niespodzianke.
Po kąpieli jakby nigdy nic, zaczal chodzić . Jeszcze niezdarnie i nieporadnie ale idzie do przodu. Jestem szczęśliwamacduska, BISCA, Magdala, Dziobak, Sabina, villemo_gbm, paszczakin, kicia 123, Reni, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mysza kciuki zaciśnięte. Wyglada naprawdę ładnie
A ja sie chwale. Młody dzis postanowił zrobić własnej ,rodzonej matce niespodzianke.
Po kąpieli jakby nigdy nic, zaczal chodzić . Jeszcze niezdarnie i nieporadnie ale idzie do przodu. Jestem szczęśliwa
Czyli roczek przejdzie na własnych nogach. Brawo!kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mysza kciuki zaciśnięte. Wyglada naprawdę ładnie
Po kąpieli jakby nigdy nic, zaczal chodzić . Jeszcze niezdarnie i nieporadnie ale idzie do przodu. Jestem szczęśliwa
Brawo Maks!Magdala, BISCA, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też byłam na wizycie. Ale u pulmonologa. Mam zaostrzenie astmy. Dostałam kolejny antybiotyk i steryd. Bardzo proszę o kciuki, żeby syn nie wyszedł jeszcze, żebym wyzdrowiala
BISCA, macduska, kicia 123, kapturnica, Bozia3, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny