35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Dzieki Paszcza.
Najpierw byla nagonka na Marie - to moje pierwsze i jedyne imie. Teraz na myszy. Mowa nienawisci szerzy sie na forum. Co na to moderatorzy ?
Nagonka jest ma MYSZY a nie na MYSZĘ.
Prawie to samo ale prawie robi różnicę.
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dzieki Paszcza.
Najpierw byla nagonka na Marie - to moje pierwsze i jedyne imie. Teraz na myszy. Mowa nienawisci szerzy sie na forum. Co na to moderatorzy ? -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Bozia, dojszly dzis magnesy! Dzieki, sa piekne! Co prawda mieczykowi z Chocimia urwala sie rekojesc, ale " co kropelka sklei sklei..."
A to slimaka chcial chlop sobie zostawic na pamiatke? Mam mu fiorda wyslac?
Tak - ślimak się mu podobał . A możesz fiorda wysłać - będę mieć pamiątkę .Dziobak lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie leje. Dzien jak codzien. Choroby jakiej psychicznej sie nabawie przez to. I reumatyzmu.
Mowio, ze w Polsce slonce...Dziobak lubi tę wiadomość
-
kicia 123 wrote:Może zainwestuj w kota ja mam dwa i żednej muchy myszy i innego robactwa łapią wszystko w tandemie
Dokladnie, najlepszy sposob na myszy to koty.
À le to dziala tez w druga strone. Moj przynosi myszy do domu. Albo ich czesci. Ostatno przytargal gloweDziobak, macduska, kicia 123, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam,
Dzis nie testowalam, ale test zakupiony i czeka na jutro. Objawow brak.
Jak to, kupilas tylko jeden ? Eee, co z Ciebie za staraczka.
Jak prztrzymasz siku 3-4 godz bez picia to mozesz smialo sikac dzisiaj.
To co, jestesmy umowione ?
A serio, masz tez moje kciuki. Nowa ciaza to tyle radosciDziobak, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:U mnie leje. Dzien jak codzien. Choroby jakiej psychicznej sie nabawie przez to. I reumatyzmu.
Mowio, ze w Polsce slonce...
A mi sie chyba juz chce jesieni. Upaly, upaly i upaly.
Caly dzien w klimie. W biurze, w aucie.
Na zewnatrz nie mozna wytrzymac.
Niech sie troche ochlodzi juz.
Idz slonce do Dziobaka trocheDziobak lubi tę wiadomość
-
Tym samym zegnam mile towarzystwo.
Ide na spotkanie z bylymi kolezankami z pracy. Normalnie, zamawiamy butelke bialego wina i pierdaczymy o glupotach. Teraz bedzie tak samo ale ja przy soku albo wodzie. To jednak nie tak samo
Zajrze do Was pozniejDziobak, macduska, megan8, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Tym samym zegnam mile towarzystwo.
Ide na spotkanie z bylymi kolezankami z pracy. Normalnie, zamawiamy butelke bialego wina i pierdaczymy o glupotach. Teraz bedzie tak samo ale ja przy soku albo wodzie. To jednak nie tak samo
Zajrze do Was pozniej -
Bozia3 wrote:można można... Mysza nie masz wątpliwości co do kolejnej ciąży? BO mnie sie mała schizofrenia załączyła....
Oczywiscie, ze mam. Ale skoro przekonalam chlopa to teraz nie moge sie wycofac.
A jak sie okaze, ze jestem w ciazy to juz w ogole nie moge sie wycofac.
Bisca, dzis sobie darowalam testowanie. Jak jestem w ciazy to jestem, jak nie jestem to nie jestem. Czy bede wiedziec to dzis czy jutro nie ma dla mnie znaczenia.BISCA, Sabina, Bozia3, moremi lubią tę wiadomość