35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:My juz jesteśmy w Holandii .
Kuba zaliczył pierwszy lot samolotem i chyba mu się nie podobało. Szczególnie lądowanie.
Adas uwielbia latanie, a teraz nauczyl sie juz przełykac sline w kluczowych momentach, zeby uszy nie bolalykapturnica, Bozia3, moremi, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny!
Powoli do nas dociera, ze ponownie zostaniemy rodzicami. Mamy nadzieje, ze to bedzie coreczka, choc z wykresu wynika, ze to raczej szybki Y pierwszy dotarl do celu. Najwazniejsze zeby wszystko poszlo gladko, a dziecko bylo zdrowe.kapturnica, Bozia3, macduska, beates, Sabina, kicia 123, gosia7122, BISCA, Dziobak, moremi, Jastra, *aga*, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Karmisz go jeszcze piersia? To zawsze dawaj mu piers na starcie i przy ladowaniu g nie odczuje różnicy ciśnień ani wstrzasow.
Adas uwielbia latanie, a teraz nauczyl sie juz przełykac sline w kluczowych momentach, zeby uszy nie bolaly
Tak ,karmie piersią. Ale jakoś mnie to karmienie w miejscach publicznych bardzo stresuje. Na czas lotu miałam dla niego przygotowaną butelkę. Podczas startu Kuba spał. A gdy samolot podchodził do lądowania, pił z butelki przdz minutę. Potem juz nie chciał no i się zaczęlo.
Za 3 tygodnie czeka nas kolejna podróz. Lecimy do Irlandii. Pewnie będe musiała się przemóc i dać mu pierś.Sabina, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bry
U nas tez leje. Ale sie ucieszylam, lubie deszcz
Siedzę w kolejce na ktg. Nadal nie rodzebeates, Sabina, macduska, BISCA, Mega, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry !
Widzę, ze dziś dzień wizyt.
To i my dołączamy . Dziś 2 szczepienie .
A co do jesieni, to tez nie lubię. Z sandałów mogłabym od razu na kozaki się przerzucić.
Ale u nas dziś całkiem ładnie. Spokojnie jeszcze można sandały założyćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 10:09
Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny