35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Bry u nas leje od nieba do ziemi. O sandałach można pomarzyć. Brrr
My dzisiaj pielgrzymkę mamy, od lekarza do labu i do lekarza. Oby tylko wyniki były ok.
Sabina długo jeszcze? No weeeź.
Krycha trzymaj się.
Przyjdzie czas to się urodzimoremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:U nas pochmurno, a my się zbieramy na kontrolę do fizjoterapeuty. Nie lubię jesieni, bo jeszcze bym trochę w sandałach pochodziła, a tak chyba muszę jakaś skarpete zaciągnąć
Podobno modne teraz skarpety do sandałów.
paszczakin, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Bo nas trzymasz w napięciu..
Chyba chłopa się biedny stresuje
Poza tym to mnie będzie bolało
Dziś położna stwierdziła że ładny brzuszek, mały, nie wygląda ani na ten etap ciąży ani ze potomek będzie duży. Więc może będzie koło 3,5kg?BISCA, macduska, moremi, Mega, Jastra, Simba, satori lubią tę wiadomość
-
Wchodzę popatrzeć co tu u was a tu sie dzieje
Paszcza, Mysza no fajna z was para gratuluje i spokojnych ciąż życzę!
Krycha, mam nadzieje ze z mężem lepiej.
Francesco od 3 tyg raczkuje ale chyba mu sie znudziło bo zaczal wstawać teraz mam biegam za nim bo ciagle sie przemieszcza a dodatkowo próbuje sie wspinaćmacduska, gosia7122, Sabina, moremi, krycha.stara, *aga*, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Francesco od 3 tyg raczkuje ale chyba mu sie znudziło bo zaczal wstawać teraz mam biegam za nim bo ciagle sie przemieszcza a dodatkowo próbuje sie wspinać
anna maria, macduska, Jastra, *aga*, Simba, beates, Dziobak, gosia7122, satori, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ignacy wczoraj wszedł na parapet. Zabezpieczenie z ikei zamontowane na szafce w łazience rozpracowal w 3 sekundy, więc okna chyba muszę zabić gwoździami.
Czyli Ignacy zawstydził konstruktorów IKEA.BISCA, beates, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo.
Po wczorajszym maratonie padłam jak kawka.
Cały boży dzień poza domem. Ufff
Tyle dobrego, że wyniki w porządku i można na miesiąc odetchnąć.
Teraz Pappa na tapecie.
Pozdrawiam staraczki i niestaraczki, zaawansowane i nowe ciężarówki oraz innych sympatyków tego dołka.
Miłego dnia!
moremi, *aga*, kapturnica, BISCA, beates, Dziobak, kicia 123, gosia7122, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Gratuluje Mysza i Paszcza pozytywnych testów. Najtrudniejsza praca za Wami , teraz już z górki
Fajnie się zagląda kiedy tak ciążowo się zrobiło na forum.
Życzę każdej z nas tej radościkapturnica, macduska, BISCA, satori, Mega lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
moremi wrote:Ignacy wczoraj wszedł na parapet. Zabezpieczenie z ikei zamontowane na szafce w łazience rozpracowal w 3 sekundy, więc okna chyba muszę zabić gwoździami.
moremi, BISCA, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny