35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Tylko nnarzędzia dobrze schowaj zeby tych gwoździ nie odbil
Jak sobie wychowałam, tak mam. Nie słucha gadzina jedna. W każdym razie zazdroszczę matkom, których dzieci rozwijają się w normalnym tempie. Ignacy już dawno opanował schodzenie z łóżka i wchodzenie, więc na początku był etap spektakularnych upadków, ale teraz jak opanował wspinanie się za pomocą podnóżka, to jest hardcore. Nie ma szans, żeby spuścić go z oka. W tamtym tygodniu zaczął stawać bez podporu i od wczoraj chodzi. Mogłam go od razu do szkoły zapisać. Z internatem.Simba, Sabina, kapturnica, BISCA, beates, macduska, Dziobak, gosia7122, satori, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zębami wyciągnie.
Jak sobie wychowałam, tak mam. Nie słucha gadzina jedna. W każdym razie zazdroszczę matkom, których dzieci rozwijają się w normalnym tempie. Ignacy już dawno opanował schodzenie z łóżka i wchodzenie, więc na początku był etap spektakularnych upadków, ale teraz jak opanował wspinanie się za pomocą podnóżka, to jest hardcore. Nie ma szans, żeby spuścić go z oka. W tamtym tygodniu zaczął stawać bez podporu i od wczoraj chodzi. Mogłam go od razu do szkoły zapisać. Z internatem.
Ja od swoich glupiego "mama" nie moge wyegzekwowac...
Predzej zaczna mowic chrząszczkapturnica, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Eeee tylko sie cieszyc ze tak chlopak pedzi naprzod.
Ja od swoich glupiego "mama" nie moge wyegzekwowac...
Predzej zaczna mowic chrząszcz
Przekup ich. Na razie możesz im dać po kilka centow. I tak nie znają wartości pieniądza.Simba, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Właśnie umówiłam się z panią Bożenka na sprzątanie mieszkania. Jakiś czas temu olalam temat totalnie i wczoraj powiedziałam, że nie zamierzam z tym walczyć sama. Mąż oczywiście mi "pomaga", by za chwilę zrobić bałagan. Mam wrażenie, że ten bałagan rośnie od samego oddychania.
Simba, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Właśnie umówiłam się z panią Bożenka na sprzątanie mieszkania. Jakiś czas temu olalam temat totalnie i wczoraj powiedziałam, że nie zamierzam z tym walczyć sama. Mąż oczywiście mi "pomaga", by za chwilę zrobić bałagan. Mam wrażenie, że ten bałagan rośnie od samego oddychania.
Juz chyba sama wole sie meczyc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo wy tam wiecie o bałaganie...
Pisałam, że nam mysz przegryzla odpływ. Był zaklejony taśma i dało się korzystać. Wczoraj mój mąż kupił nowa rurkę.
Dziś rano wstał, odkręcił stare części i....niefrasobliwie wyszedł z domu.
A ja niczego nieświadoma włączyłem zmywarkę.
Nawet nie wiedziałam, że Waciak tak kwieciscie potrafi przeklinać. Pół kuchni do demontażu.Reni, Sabina, Simba, moremi, Dziobak, BISCA, satori, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Co wy tam wiecie o bałaganie...
Pisałam, że nam mysz przegryzla odpływ. Był zaklejony taśma i dało się korzystać. Wczoraj mój mąż kupił nowa rurkę.
Dziś rano wstał, odkręcił stare części i....niefrasobliwie wyszedł z domu.
A ja niczego nieświadoma włączyłem zmywarkę.
Nawet nie wiedziałam, że Waciak tak kwieciscie potrafi przeklinać. Pół kuchni do demontażu.
Twoje historiemacduska, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Simba paczam na Twoją marchewkę i tak sobie myślę, Ty serio chcesz się odchudzać? ??
Reni, moremi, macduska, Dziobak, Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny